Mys!

Ja, igår var jag med Othilia. Hon kom runt fyra, när Adam hade åkt hem. Vi typ gick till ica, köpte glass, choklad, chips och saker till mamma, så gick vi och åt på hemvägen. Har knäppt massa bilder med, dom kommer där nere haha.
Igår kväll hade vi iiingen aning vad vi skulle göra, vi kanske skulle grilla, kanske skullt på fest i brynäs eller strömsbro. Men det slutade med att jag, Othilia, Sanna, Giulia, Jennifer, Ida, Toni deras kompis, Oliver, Hillman och några han kände drog till åkermanskulle. Där sög det, hur tråkigt som helst. Så vi gick till McDonald´s och värmde oss för jag frös nästan ihjäl, sjukt kallt. Jag åt Hot Wings, haha faktiskt jättegott. Sen träffade vi Linn, Felicia, Jenny, Josefine och Tove och om det var någon mer, och hälsade. Tog taxi med en gaaaaaalen, galen GAALEEEEn taxichaufför, fyfan va rädd jag var.. Skrek och skit, han ba: SLUTA SKRATTA BLONDINEN! man ba oj förlåt. Men vi åkte hem till Filip och var med han och Amanda, och spelade spel i väntan på våran buss hem, gick efter en timme igen, haha. Aja, jag Sanna Othilia och Sofie, Sannas syster åkte bussen hem och Othilia sov hos mig, mys! Vi kollade på Hipp hipp hora tills vi vart trötta.
Imorse kom en hund hit så vi är hundvakt nu, men han gillar inte att bo hos oss, haha..
Othilia har åkt hem, vi har typ bakat och slappat och såååå.. Adam kommer hit sen, ska typ kolla wipeout och det!
PUSS






lite bilder från helgen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

snyggingar

2010-04-25 @ 18:14:41
URL: http://dockinte.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej. Kan du ta dig tid och rösta på fyra body/pyjamas jag designat. Det tar inte lång tid alls, bara några sekunder. Skulle vara så snällt om du kunde göra det :) Ska bli mamma i slutet på maj och detta gör att jag har möjlighet att vinna tre månaders blöjförbrukning.



http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=238506



http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=243023



http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=242255



http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=237867



Tusen tack om du tog dig tid :)

2010-04-26 @ 11:38:52
URL: http://lindahk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0