29 juli- längesen nu

Det var ett jävla tag sen jag skrev nu känner jag men har helt tappat lusten och orken, men det kommer ändras när skolan börjar!
Men det har inte hänt något speciellt här i Gävlee. Eller juste hehe jag har varit i Borås men då skrev jag om jag inte minns fel?
Men ja, dom FÅ som läser min tråkiga blogg, typ 22 st, haha, jag bättrar mig sen..he.heh.
Vi har fått en hamster haha, den heter Roffeeeeee, och är en tjej :) hehe. Fan va jag skriver 'hehe'.
Just nu har jag tråkigt så jag kan skriva om min dag. Vaknade med Pauline av hennes väckarklocka. Bestämde mig sedan för att rensa mina garderober men hann bara rensa underkläderna (märkte att jag behöver mer..) för sen tog tröttheten över. Låg och kollade SATC säsong 1, innan jag och Jenny åkte till MC doNkEn och käka sen köpte godis sen köpte bh åt jenny.
MEN jag orkar inte skriva, skriver as drygt. Jag väntar på att Adam ska komma hem från sin bajsmatch i dehär bajsvädret. hejdå


hey roffemouse

23 juli- ett år sen, fatta man ju

Har inte orkat skrivit nå, och nu är jag inte på humör för det heller. Så kan berätta vad vi har gjort hittills.

Onsdag- Satt i bilen hela dagen nästan, åkte klockan tio tror jag. Men det gick sjukt snabbt, verkligen. Kändes som vi åkte till Borlänge typ. Men när vi kom fram satte jag och Mathilda oss vid datorn, och bestämde träff med Sara och Tess. Vi satte oss på nån plats och fikade, haha. När vi skulle gå så började det spöregna, helt sjukt. Lägger ut en bild här nere sen med!
Torsdag- Ja, vad gjorde vi då.. Vi vaknade tio och käkade. Sen åkte vi till Ica Maxi och handlade melon, Ben&Jerry´s och naturgodis. Åt det och kollade på Lejonkungen, haha. Sen solade vi lite, (ja, den dök faktiskt upp här i regnstaden), och gjorde en ansiktsmask. Sen åkte vi ner på Torsdagskväll (sommarkväll). Var lika tråkigt som hemma om inte tråkigare.. HEHE. Fast det var väl för att inte jag känner någon här. Så vi fikade, och sen åkte vi hem. Skrattade så vi dog typ, haha fyfaaaan..
Fredag- Idag väckte Anders oss vid elva, så åt vi frukost. Sen satt vi vid datorn lite innan vi åkte till stan. Jag köpte ett sånt här halsband med en ''ficka'' som man har mobilen i, på KappAhl, och en skyddspray till håret. Så fick jag: tre par trosor, en jääättefin tunika, också från KappAhl, och en tunika från Gina.
Nu sitter vi vid datorn och ska äta snart. Imorn ska vi åka hem.

Grattis till Josefine Jansson och alla får ha aaaaaaaaaaskul på hennes fest, så less på att allt kul händer när jag inte är hemma!! Tur att jag är med Mathilda!<3


snygg bild.. aja, så här blöt var jag efter regnet.


gosan!!




älskar er!

19 juli- snart så!


du har mitt hjärta i din hand
som jag alltid sagt; du är mitt liv, du är mer än mitt allt
jag älskar dig bara med för varje dag som går
och det är du som bär på min tid,
jag är så glad över att ha dig i mitt liv
____________________________________________

Iallafall, idag vaknade jag och Josefine runt tolv och gjorde oss lite iordning. Hon åkte ner på stan och fikade med sina kompisar, och jag la mit och solade lite. Sen skulle jag träffa Sanna, och vi kom på att vi också kunde fika och gå lite på stan så det gjorde vi!
Hade sån tur, letade efter en lila kofta på Gina, men fanns bara L och XL, så när jag skulle gå såg jag en till, så kollade jag och visst va det XS, vilket flyt! Den var nersänkt från 199 till 49, tror jag!
Sen fikade vi på George, mums. Blev kladdkaka, som vanligt.. INTE BRA! Tur att träningarna sätts igång snart då!
Ikväll ska vi äta revbensspjäll, världens godaste mat, sen ska jag sova med Adam.



jag HATAR att stina är tillbaka i paradise hotell! hon och carlos kan bara
dra åt helvete!!
(förlåt om jag försa mig nu till nån som inte har sett gårdagens avsnitt)


18 juli- 34 dagar

34 dagar till skolan, jag dör. Fast lite kul ska det faktiskt bli att träffa tjejerna igen!

Idag vaknade jag elva, och gick upp och satte mig vid datorn. Var på skit dåligt, va sur mot alla för ingenting. Följde irriterad som jag var, med mamma och Lukas till mina kusiner och badade. Men där släppte allt och jag blev glaaad igen, speciellt när jag såg att katten sprang efter mig när den såg mig, SÅ SÖT!
Sen åkte vi och hämtade ZenZen tröjan. Sen åkte jag till stan och fikade med Josefine på George, gott! Vi åkte hem och kollade på film, och nu sover hon och jag är pigg så satte mig här ute vid datorn, hihi. Men ska nog gå in och sova snart jag med!


saknar våran inspelningsvecka! haha, vi kollade nyss på alla tabbar. saknaden är stor hehe

17 juli- godis

Idag vaknade jag upp hos Adam efter en suuupermysig kväll dagen innan. Låg kvar i sängen ganska länge och funderade på om jag skulle följa med dom och bada, eller bada hos mina kusiner. Men jag stannade hemma och det gjorde jag rätt i eftersom det blir molnigt. Så jag kollade på Paradise, och fick damp!!! HATAR Carlos, HATAR Samanta.. BLÄ
Sen kom Josefine m.familj och Jennys familj utan Jempah..... Vi käkaa, sen åkte jag och Josefine till Natta. Där var Matilda, Natta, Vivianne och hennes kille. Vi spelade kort, jag Matilda och Natta och det gick ju..skitbra..heh. Sen åkte vi till Lam´s Terass i typ tio minuter och hälsade på Nattas, Matildas och Josefines kompisar, sen drog vi till Max. och nu är jag hemma, träffade en jättestor padda på vägen hem:( jag dog.. nu är jag tröttpigg på nå sätt men blev glad när jag såg min godispåse hehe. fan va roliga saker jag skriver hejdå

JUSTE jag träffade Josefine Jansson på stan med ! Fan va jag saknar henneeeeeeee damp


kul att jag knappt använt dessa! kanske blir på bröllopet då. blir längre än adam ;)

16 juli- sol

Igår åkte jag och mamma och hämtade Natta runt sju kanske? Sen släppte hon av oss vid ica så handlade vi godis och hyrde en skräckfilm. Gick hem till henne och kollade på Jersey Girl (?). Efter den filmen kom Felix och Filip, kollade på skräckisen och den va läskig och konstig hehe. Sen drog dom, och jag och Natta satt och skrattade till Ana-Ginas videosar, fyfan va rolig hon är! Sen la vi oss i sängen och gosa lite med Minttu. Sen somnade vi och jag vaknade x antal gånger av att han kom upp i sängen och slickade i mitt ansikte, HAHA! Så jag låg och skrattade när Natta sov..heh.
Pappa kom och hämtade mig imorse efter frukost, och nu sitter jag här och snorar och nyser. Jäääävla gräsfan. Idag kommer Adam hit så ska vi sola lite här osv för vi orka inte åka och bada igen.


15 juli- bad

Inatt sov jag skiiit dåligt så jag var as trött när jag vaknade. Men åkte ändå och badade med Adam iallafall. Harnäs idag igen, skönt. Hade lite vattenkrig och sååå, varmt i vattnet och var allmänt MYYYS.
Just nu sitter jag och pratar med Adam i skype och han klagar på att jag skriver ointressanta grejer i bloggen, HAHA, det kan jag hålla med om...Höhöh.
Snart ska mamma skjutsa mig till Natta så ska vi ha lite myskväll sen sover jag där. Imorn hämtar pappa mig vid halv elva, sen åker jag och Adam och badar eller bara solar hos nån!



14 juli- sätra?

Igår var en luuugn dag, Adam kom hit och var barnvakt med mig, vi hade vattenkrig, solade, spelade fotbolloch golf som jag vann hehe. Sen åkte han och då kollade jag på Paradise Hotel. Så jävla bra, jag ÄLSKAR Peter och Amalie, så jäääävla söta tillsammans! Rasmus och Claudia är också lite söta hehe.
Men hann inte kolla klart på den igår, för Adam fråga om vi skulle följa med och ta ett kvällsdopp i Gammelhem (??). Det var typ 26 grader i vattnet, huuuuuur skönt som helst! Sen åkte vi hem till honom.
Men vaknade hemma idag, drömde att det var världens oväder! Sjuk dröm haha. Drömde även om mina gamla klasskompisar, bland annat Jennie Eriksson som va typ min bästa kompis då! Fan va kul vi hade. :D
Aja, intressant? Nej. Idag ska jag åka och bada med Adam pappa och Lukas på Brämmen.

Igår hade vi möte med laget, och det visade sig att vi ska byta klubb till IK Sätra, och slå ihop med deras Dam-lag tror jag det var? Spela i D3 osv, kuuul! Så står våran gamla målvakt, Adde i mål där och fyfan va kul de va att ha henne som målvakt så det blir hur nice som helst! Ska börja med lite teambuildning för att lära känna laget och så, men sen drar vi igång. Vet faktiskt inga som spelar där? Vet att Yasse och Amanda gjorde det, och Adde då, men de kanske har slutat?


12 juli- hetttaaa

Jag orkaaaaaar verkligen inte blogga på sommaren, blir så jävla trött i den här hettan. Men man ska inte klaga, det är ju hur skönt som helst!
Igår kom vi hem från Tällberg, så jag packade upp, sen åkte jag hem till Adam för att se VM-finalen. Några ur hans släkt är hemma hos honom så det blev lite livat, eftersom de bor i Spanien, haha.
Sen gick vi hem till mig och soooov. Vaknade vid elva tror jag, sen låg vi bara och slappa, åkte aldrig och bada eller nått. Åt lite, spela lite fotboll (HEHE) busa med Lukkeboiiii. Jaa, det va min dag ;p;P;p hehe.
Nu vet jag inte vad som händer, vill till hemmakväll men verkar som ingen kan följaaa.. så får väl hyra på vikinga dååå för jag ska va med Adam.

Juste, handlade lite på Lager 157, bilder på kläderna kommer upp såfort batteriet till kameran har laddats. ;)


kolla min E N O R M A, F E T A utväxt HAHA! Måste verkligen fixa den, men ser extra
ljus ut nu eftersom Josefine redigerade bilden. MEN ÄNDÅÅÅ!

10.07.09 17:59

Minns inte riktigt om jag skrev här igår? Men iallafall, igår var jag ju barnvakt så det finns inte så mycket att berätta. Sen åkte jag och Adam ner på stan och käka, och sen vidare hem till honom. När han skulle följa mig hem blev det att han gick med mig hela vägen hem och sov hos mig istället, mysigt!
Imorse gick jag upp och gjorde iordning mig, sen åkte Adam hem, och vi åkte hem till Josefine och hämtade henne. Sen åkte vi till Tällberg. Så nu är vi där, bor i ett mysigt litet rum i en stuga!
Har nyss varit och badat, och nu ligger vi och lyssnar på musik. Vi är här hela helgen, men det finns internet så jag uppdaterar som vanligt. :)








10.07.08 17:35

Hej igen, dagen har flygit fram liksom alla andra dagar. Snart börjar vi tyvärr i skolan igen. Dock med massa 94or. Kommer kännas jätte konstigt på något sett, haha.
Iallafall, idag har jag som sagt varit barnvakt. Jag och Lukas åkte till stan runt ett, och käkade där och så!
Gick runt i ett år och letade efter en svart bh-bikini till mig men ingen har fan vanliga hederliga sånna med ilägg?! Men hittade en duglig inne på H&M som jag köpte, vela ha en till Tellberg imorn.
Sen åkte vi hem, jag solade och försökte måla naglarna. Kom på att det inte går när det är såhär varmt, det kladdade som fan.. Men nu ska jag vänta tills avsnitt 12 av älskade Paradise Hotel kommer upp, sen ska jag vara med Adam. Här kommer tre ynka bilder från idag! :)


NI SUGER PÅ ATT KOMMENTERA!


köpte denna överdelen, passar bra till de blommiga och leopardmönstrade
bikinitrosorna! =) H&M 99:-


bjöd lillebrorsan på jordgubbs-milkshake, extra god på George!

8 juli- life´s a hell of a ride

Godmorgon, skönt att det är fint idag igen! Jag är fortfarande hur allergisk som helst, jättejobbigt är det. Kliar i ögonen, det rinner ur de, och jag nyser hela tiden. Måste ta min medicin! Hehe.
Jag är barnvakt nu, orkar inte åka och bada därför. Men kanske åker ner på stan och fixar en bikiniöverdel, behöver en svart till min blommiga, för den bikinin är cp märkte vi igår.
Också kanske Adam kommer hit, kanske följer med till stan? Vi får seeeeee. Nu orkar jag inte skriva mer, fyfan va trött jag är.


7 juli- spanien

Vaknade inatt av att någon ringde dolt, någon verkar gilla det! Men sket i att svara för orkade inte snacka med nån, va typ borta. Men sen vaknade jag på morgonen och gjorde mig iordning inför Brämmen. Ringde Adam halv tolv, och då sov han men vi åkte till han ändå hehe. Fick vänta där lite, hälsade på hans lilla söta kusin med! Sen åkte vi. Har legat där hela dagen, badade bara en gång och den gången dränkte Adam nästan mej :P:P:P Jobbigt.
Ikväll vet jag inte vad som händer! Vill se Spanien matchen, men vill ändå göra något. Så jag och Giulia tänkte kolla på den på O´learys eller Olles, men vet inte hur det blir! Annars kanske vi drar ner på sommarkväll eller nått!


Ett år

Satt och kollade igenom massa bilder, tänk va mycket man förändras på ett år? GALET :D


6 juli- dåligt väder..

Det blev inge Brämmen idag, är dåligt väder.. Tråkigt, jag som skulle göra världens godaste pastasallad!! Med taco dip, Natalies succé ;)
Så idag vet jag inte vad som händer, tänkte åka ner på stan men vet inte om jag är så sugen på det nu, är trött och har ingen att gå med! Haha. Så kanske stannar hemma och kollar på film eller nått istället.


5 juli- död blogg?

Kan säga att den här bloggen är totalt döööd och onödig. Men är väl kul att komma ihåg vad man gjorde på sommaren osv, så får väl skriva iallafall.
Har blivit beroende av Paradise Hotel igen, inte bra! Danska är kanske huuuur bra som helst, okej, förra sommarens va sjukt mycket bättre, men ändåååå! Ville bara säga det hheh.
Kommer inte ihåg sist jag skrev här, men det har vart hur fint väder som helst nu, så sitter typ inte vid datorn haha. Igår var jag på Harnäs med Adam, Jimmy och Nicke och deras kompisar. Det var asskönt i vattnet när man kom i, som jag gjorde direkt eftersom jag blev ipuffad. Jättekul.
På kvällen gick jag på bio, A-team, med Adam, Jimmy och Josefine. Huuur bra film som helst, haha så rolig men ändå spännande typ. Aja haha..
Och idaaag var jag på Brämmen med Josefine, Marie, Pappa och Lukas. Jätteskönt i vattnet (när jag väl kom i). Träffade även bror Niclas där! Ikväll ska jag sjunga, sen vet jag inte. Blir väl lugnt, kanske köpa godis och kolla på någon film för jag ska till Brämmen eller Harnäs med Adam imorn så måste sovaaa!
Jag har inte knäppt nå bilder idag, eller någon annan dag. Men de måste jag börja göra!




du är bäst du

jag älskar dig pojk!


hade glömt den här videon helt, haha. men när jag ser den blir jag så jävka glad !! haha vetinte vrf, men är väl för att han är så söt.

3 juli- vill inte

Ja, vaknade runt tolv ungefär. Satte mig vid datorn och så, vet inte riktigt vad jag ska göra. Ska vara barnvakt vid två, sen vet jag inte om Adam tittar förbi och kanske sover här?
Annars blir nog dagen rätt seg, hehe. Men det får vi se! Är inte på skriv humör haha, så det blir ett kort inlägg.


vill inte höra mer

visa ditt intresse eller förlora mitt


1 juli- guuuuuuuuud

Helt seriöst, jag älskar den som kom på Twilight!!!!!!!! GUUUUUUD, man får rysningar det är SJUKT! Världens bästa filmer, men trean va lätt bäst!
Aa det va det jag skulle säga hehe.


men du är min lilla edward cullen och jag älskar dig mest ändå;)

jag fattar inte?


1 juli- längesen

Har inte skrivit här på ett tag känner jag! Men i förrgår fick jag asont i huvudet innan jag skulle till Helges, så det blev inget hem till Josefine. Åkte till Helges och sjöng, filmade det men det gick inge bra, vetinte varför. Låter förjäävligt iallafall! Men sen mådde jag bättre och jag åkte hem till Adam och sov där. Igår var jag hos han hela dagen och slappa, världens åskväder drog igång och det började hagla. Adams modem gick sönder, så jävla typiskt. Sen åkte jag hem till mig och åt Max, och sen kom Adam hit och sov. Mysigt. Nu har han åkt till Stockholm, och jag sitter här och vet inte vad jag ska göra! Men senare idag ska jag käka med My, sen ska jag, Natta och Josefine på Eclipse! Wooohooo!


RSS 2.0