dag 2- min första kärlek

Oj, det vet man ju inte hur man ska tolka. Min absolut första kille som jag tyckte om var Rasmus Wallén haha, på dagis. Var helt fast vid han och vela gifta mig med han och så. Det var nog första ''kärleken''. Men om man menar första förhållandet där man verkligen var dö kär så var första kärleken Felix André! Vi var tillsammans i ett halvår tror jag, i femman eller sexan. Riktigt gulligt! ;)

Lägger upp den här igen eftersom det inte gick senast hehe

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina kompisar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick


Dag 1- om mig

Stina Dahle heter jaaaaag, och fyller 18 om 105 dagar (12e november). Det är något som irriterar mig jävligt mycket eftersom nästan alla har fyllt 18..Men förrutom att jag irriterar mig på det så gillar jag att träna innebandy, shoppa, vara med kompisar och festa. Som person är jag öppen och glad, men kan ha ett jävla temperament ibland om jag har vaknat på fel sida. Jag älskar mat och kommer in i matperioder ibland när jag kan äta som en häst, om det var intressant. Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva.. När jag var liten gick jag på källö, sen högstadiet på källmursskolan och nu ska jag börja 3:an på borgarskolan där jag läser Sam Media. En jävligt seg linje och jag ångrar att jag inte tog något annat, haha.. Jaja nu jag jag skrivit lite om mig!

 


13 dagar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det var verkligen hur längesen som helst jag skrev nu känner jag.. Men känns inte som jag har tid, även om jag sitter vid datorn och kollar phdk hela dagarna..;)
Men dagen jag kom hem (17e) så hade jocke fest. Hur kul som helst var det! Riktig sommarfest med massa härligt folk! Det var väl höjdpunkten på dom dagarna sen jag kom hem, annars har jag myst med kompisar och så.
I förrgår hade JL fest och jag, Jenny och Jossan Holmgren drog dit. Kul där med men vi drog typ 12!
Och idaaaaaag har jag fixad VISA kort som jag kan ha i alanya, så jävla nära nu!!! HUR TAGGAD FÅR MAN VARA!?!?!?!?

Kroatien mys!

Det var på ett sätt helt okej att bila! Fick se massa saker och det gick bättre än jag trodde. Men jag kan typ inte sova i bilen så det var lite segt.. Men mys med familjen blev det ju! Har varit i Trogir eller vafan det heter sen i söndags kväll nu. Jätte mysig liten by, vi bor dock några kilometer utanför Trogir så det är väldigt dött här. Men gör det nått när man ska till Alanya sen? Nej..
Just nu sitter jag i våran lägenhet och väntar på att lunchen ska bli klar. Jag och Mathilda låg ute på en varsin madrass i 2,5 timme och pratade, har rätt mycket att snacka om nu när vi inte sets på ett tag! Så nu har jag bränt mig i ansiktet så ska sola ryggen osv resten av dagen. Och mina jävla hörlurar funkar inte!!!!!!! Kul att ligga på stranden utan musik :):):):):)):):) Gissar på att det inte finns affärer här att köpa hörlurar i heller. SKIT!!
Aja nu orkar jag inte skriva mer, lägger ut några bilder. PUSSSSSSSS

RSS 2.0