Helg!

Den här veckan har varit skön, har varit i skolan i en och en halv dag haha. Idag var inte Josefine och Pauline i skolan! Damp. Aja, skulle lämna tillbaka min klänning på stan så Jacob fick följa med dit, gick självklart inte att lämna tillbaka den där så åt en chees på mcdonalds sen åkte jag buss till skolan. Hade dans på idrotten, ja våran grupp har dålig fantasi. Blir väl till att ta danssteg från min dans så.. Men men!
Fick tillbaka svenska uppsatsen, gick väl sådär hehe. Och svenskaprovet med, fick iallafall G. =)
Idag ska jag nog träna även fast jag är inte helt bra, åker iallafall dit och kollar lite! Sen kommer Adam hit och sover, mysigt! Imorn äre sistaaaa, fan va kul! Pauline Josefine och Adam sover här, det blir också myyyyys :)
PUSSSS


Hemma

Hej. Idag har jag varit hemma från skolan, ganska skönt, ja. Har bakat lite, sjuuukt goda...saker. Vetinte vad dom heter, haha. Halv tre tog jag bussen till stan, och sedan vidare till Andersberg och helges. Tränade scengrej inför söndag! Var roligt, hoppas det går bra, haha. Åkte till stan sen med Amanda och vi gick till banken, haha. Men jag gick till bussen och tog den till dansen, Amanda tyckte jag var lat..undrar varför?
Vi hade en vikarie för Linda var sjuk. Hon var snäll och så men vi dansade inte Girlicious så det var ingen rolig lektion för det. Vi dansade streetdance och ja, gick väl sådär. Verkar kul men jag var på sånt dåligt humör, haha.
Mamma och Lukas kom och hämtade mig, så åt vi kyckling och ris när vi kom hem, göttt. Ikväll ska jag och mamma kolla på en ny Wallander-film! Mys på det.


Mys!

Ja, igår var jag med Othilia. Hon kom runt fyra, när Adam hade åkt hem. Vi typ gick till ica, köpte glass, choklad, chips och saker till mamma, så gick vi och åt på hemvägen. Har knäppt massa bilder med, dom kommer där nere haha.
Igår kväll hade vi iiingen aning vad vi skulle göra, vi kanske skulle grilla, kanske skullt på fest i brynäs eller strömsbro. Men det slutade med att jag, Othilia, Sanna, Giulia, Jennifer, Ida, Toni deras kompis, Oliver, Hillman och några han kände drog till åkermanskulle. Där sög det, hur tråkigt som helst. Så vi gick till McDonald´s och värmde oss för jag frös nästan ihjäl, sjukt kallt. Jag åt Hot Wings, haha faktiskt jättegott. Sen träffade vi Linn, Felicia, Jenny, Josefine och Tove och om det var någon mer, och hälsade. Tog taxi med en gaaaaaalen, galen GAALEEEEn taxichaufför, fyfan va rädd jag var.. Skrek och skit, han ba: SLUTA SKRATTA BLONDINEN! man ba oj förlåt. Men vi åkte hem till Filip och var med han och Amanda, och spelade spel i väntan på våran buss hem, gick efter en timme igen, haha. Aja, jag Sanna Othilia och Sofie, Sannas syster åkte bussen hem och Othilia sov hos mig, mys! Vi kollade på Hipp hipp hora tills vi vart trötta.
Imorse kom en hund hit så vi är hundvakt nu, men han gillar inte att bo hos oss, haha..
Othilia har åkt hem, vi har typ bakat och slappat och såååå.. Adam kommer hit sen, ska typ kolla wipeout och det!
PUSS






lite bilder från helgen!

it doesen´t mean a shit now

Halloj. Deppdagen vare ja! Åkte på Evas begravning, fyfan va hemskt.. vila i frid vännen!! :(<3

Sen åkte jag och Othilia och fikade på Mocca, skit gott! Satt där i någon timme, mys som fan!  Sen gick vi uuuut, knäppte lite kort och så mitt i stan.. Haha. Sen åkte jag hem med mamma, käka och sååå :)
Nu ska jag kolla på Så ska det låta, haha. Det är bra som fan, kanske bara jag som gillar det!;)
Nu är det bara två veckor och två dagar till talangjakten!!! och tre veckor tills Idol, nervööös.. TIPS PÅ LÅT?! JAG FÅR PANIK HAHA.
Aja, hejdååå :)


i loveu!

Helg

Skönt, min helg börjar redan idag.
Idag var en sån jävla irriterande och jobbig dag, allt för att jag hade ont i magen och jävla snön som kom! Gud vill oss illa, haha.
Aja, skolan var alltså hur tråkig som helst. Hade utv.samtal med, haha Lasse är så söt! Han var sjuk stackarn.. Sen åkte jag och mamma och käkade på stan, pizza. Gott hihi.
Har bara varit hemma, har tillochmed damsugit och städat rummet! Skitfint, nu blir mamma glader.
Hade träning som gick åt helvete, säger ju att den här dagen sög! Aja, nu ska jag försöka lugna ner mig lite haha. Arg för att Hv tog igen djurgårdens ledning med-.- nu ska jag och mamma äta räkor, sådeså.
Juste, tack äääälskling för att du gjorde min nya design lilla ottiiis ;)


i got yaaaaa

risiiiigt

Sov hos Adam inatt, somnade halv tre. Va skit trött klockan 10 men han lyckades få mig pigg på något magiskt sätt?
Åkte till skolan halvt död iallafall, klarade att presentera mig i mikrofon för musikklassen halvt sovande, en fanfar till mig tack.
Sen hade vi bara matte och jag gjorde klart alla mina rester, jaaa!! Så har bara nationella och ett liiiitet matteprov kvar nu sen äre inge mer! Hade spanska och engelska sen, fyfan vad jag garvade på engelskan, ååh orkar inte haha. Nu har jag bara varit hemma, tränade inte för jag har vart förkyld så länge.. Men imorn blir det träning!
Nu kollar jag på SM finalen, jävla HV. Orkar inte med dom!
Aja, hejdå.


stuck in the moment

Aaaj aj aj! Har fått skit ont i mellangärdet så  jag kan inte typ skrika högt, sjuna eller göra nå sånt. Hoppas att det är träningsvärk från dansen, men såhär fick jag förr och då var det någon konstig symptom. Aja. Idag var det jeansjackan som kom fram, vart lite kallt men vafan! Efter lunchen satt vi ute och solade, fan va solen var stark. Alla tre fick lite färg på bröstet, men det är sånt som går bort dagen efter TYVÄRR! Tror jag iallfall? Hoppas inte!
Fick reda på matteprovet, inge bra. Omprov blir det! Men man är väl ganska van nu.
Bussresan hem var en PINA! Satt i frid och fröjd, sen kom två fullgubbar på, en tjej och en kille. (Om man säger fullGUBBE till tjejer? Aja, ni fattar) Dom satte sig bakom mig och det stank ju som faaaaaan! Spydde nästan. När jag trodde att jag skulle spy, kom två tanter på, en som satte sig brevid mig. Och hon stank rök, sånhär gammal vidrig som bara tanter och gubbar luktar! Ofyfaaaan, nära på att tuppa av, när jag hör dom fulla bakom mig pussas, sen hör jag att han knäpper upp *någonting* och så säger tanten, eller försöker viska: men jag kan ju inte runka här!!!
ASSSSSÅ FYFAN.. Hoppas att dom inte gjorde det..
Ikväll ska jag nog sova med Adam. ååh nu kom min lillebror hem, sötnos!! hejdå!


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3!!


what have you done?

Va på bio igår, såg "en galen natt". Den var braa. Sen sov vi här. Skulle sjunga idag men det vart inte såååå
orkar inte heidooo


what´s going on inside of me?

Vart torterad imorse, av Adam. Ganska jobbig morgon, jaa. Men kul det med. Sen åkte han hem, och jag duschade och fixade Lukas osv, sen kom 17 barn hit. SJUTTON STYCKEN!
Men dom var söta, haha. Jag var deras bartender, ohyeah.
Ikväll ska jag och Adam på ''En galen natt'' sen sover han här igen.
Orkar inte skriva nu, ska äta sen fixa mig. Puss!



FREDAG!

Igår hade vi match mot p98, haaahahah, kanske jag ska säga. Ganska otaggade, eller? Jag spelade back, för mig gick det skitbra. Var bara inne på ett mål bakåt så jag är jättenöjd!
Efter matchen åkte jag och pappa och handlade maränger, kyckling och godis, sen skjutsade han mig till Pauline så sov jag där. Vi gjorde först kycklingklubbor med chips för jag var så hungrig. Sen gjorde vi marängsviss som också var huuuur gott som helst! Sen åt bara jag av godiset för Pauline åt liiite för mycket marängSVISS!;)
Somnade i soffan sen med täcke och allt, men som planerat vaknade jag mitt i natten, satt och snacka med Pauline (som sov), att jag skulle gå och lägga mig i hennes säng. Hon ba: jaa, gör det du!:), i sömnen, hahahah dog.
men nu är det fredag igen, så jävla skönt! Skolan var grymt rolig idag, skrattade hela tiden. Eller inte när vi hade matteprov då, som gick rent åt helvete!
Men sen garvade jag nästan hela tiden, resten av dagen. (som vanligt..)
På median kollade vi på filmsnuttar, och en av dom var Ice Age... Hmmm, ja jag skrattade kanske huuur mycket som helst!;)
Åkte hem sen, bussresan var sjuk. Först åkte busschauffören fel så vi fick köra runt stan igen för att komma rätt, tog 10 minuter. Sen började dörren krångla vid vikinga, som också tog typ 10 min. Jag satt och skrattade för mig själv när dom försökte laga den, hahah så fult!
Aja, nu har jag städat och hjälp lillebror med en skiva som han ska ha på sin fest imorn. Snart blir det tacos, sen sover Adam här.


sommar..


känns bara helt galet

ÄLSKAR VÄDRET! Åkte till skolan i skinnjacka och solglasögon, så jävla skönt att kunna gå utan vinterjackan och ändå frysa! Fick iallafall springa till bussen, min vanliga tur. Hatar att jag ska vara så seg på mornarna..
Sjukt rolig dag iallafall,har skrattat som en galning! På lunchen åkte jag och Pauline ner på stan, hoppade av bussen och där stod en sötnos som om han hade väntat men det var såklart bara tur att han var där, haha..
Sen drog jag och Pauline tille George och jag åt, sen köpte vi en kaka som smakade fisk med.. Åkte till skolan och hade matte, orkar verkligen inte. Har prov på fredag, borde plugga men jag fattar ändå ingenting om alla jävla kordinatsystem.. Åkte ner på stan och gick där med Erica, köpte ett linne och en tröja.Sen drog jag hem, så kom Othilia. Mamma kom hem med Max till oss som vi käkade, och sen åt vi massa glass med maränger!
Nu sitter jag i sängen och har ont i magen och benet och håller på att avlider, vill sova tidigt men det går nog inte. Haha..



Sovmorgon

Igår sov jag hos Adam, sjätte natten i rad med han haha. Åkte hem imorse och laddaed inför världens onödigaste dag. Hade spanska, och kollade bara på film och pratade lite. Sen hade vi ingen samhällskunskap för Lasse är utomlands. Så då fick vi vänta tills teatern skulle börja, och självklart blev den inställd så vi hade svenska lektion i tio minuter, sen fick vi sluta. Men skönt att vi slutade tidigt iallafall!
Sen åkte jag hem och satte mig vid datorn, sen blev jag sugen på glass. Så jag och Jenny gick till ICA. När vi kom dit såg vi inte en enda glass i frysen?! Helt sjukt.. Så vi fick gå till vikinga istället, där glassen var isig som fan.. Sen var det träning, är ju förkyld så jag borde inte ha tränat, menmen.. Jobbigt som fan var det, men kul. Nu har jag bara varit hemma och degat, skit knas att sova utan Adam inatt.. Aja, ingen som snor täcket ;)


fan va gott

HAPPY

Hej, Adam sov här inatt igen. Vi gjorde inge speciellt, typ basta och sen kolla på fotboll.  Han åkte hem vid halv tolv för han hade match. Då satte jag mig och solade i det fiiina vädret, så jävla skönt! Sen åkte jag på sångträning och då frågade läraren om jag vela va med på en talangjakt i maj, så det ska jag. Ska bli asroligt men nervöst med!
Så jag funderar på låtar och så nu, ska nog ta almost lover- a fine frenzy.
Första gången jag hörde den idag så försöker mig lära mig allt utantill tills nästa sånglektion!
Nu ska vi grilla, muuums. Sen kommer Adam eller så åker jag dit!


ojojoojjj

Hehe, nej jag har inte skrivit på några dagar men jag har faktiskt anledningar! Har vart i sthlm en dag sen så har jag inte haft tid för datorn helt enkelt. Har sovit med Adam några dagar, vi har varit barnvakt till min lille parveeeeeel...
Idag vaknade jag hos han förkyld som ett as. Vi åkte till nynäs och kollade på hans brors cup, käka på max också. Sen kom Pauline så gick jag med henne och fikade, va väl inge höjdarfika för jag kände ingen smak men det var trevligt. Snart ska jag äta ( nej jag är inte hungrig..) Sen kommer Adam så ska vi kolla på El Classico.
Snart är det skola, startar med två prov i veckan... Annars längtar jag faktiskt efter att träffa alla och så!
Aja nu orkar jag inte skriva, ska städa lite nere..


fan va jag saknar innebandyn!!!!!!!!!!!!

Lördag

Igår kom Josefines familj hit och käkade, det var kuuul. Sen kom Natta hit ett tag, sen åkte vi till brynäs. Gick in där och vände, orkade inte vara kvar. Åkte till Sätra istället och blev kvar där. Var lite segt men aa. Sen åkte vi hem och min kusin kom på bussen så föjde han oss hem haha, sen vände han igen. Idag vet jag inte vad som händer, just nu är jag skit trött och det är as varmt på mitt rum. Josefine ligger i sängen iallfalllll. Aja, hejdå.


HIHI

Okej jag ska göra det, haha. Jag, Pauline och Josefine J åker ner till sthlm den 7e maj och sover hos min bror, sen ska jag till idol och försöka. Men alltså, det är ju bara första uttagningen och det är uttagningen till audition på tv, så jag kanske inte ens går vidare till tv. Dom tar ju både bra och dåliga och mittemellan så det är ju många som inte kommer komma med. Menmen, det är kul hur det än blir så är det bara att hoppas på det bästa, haha..
Aja, inatt sov Adam här, det var kul och mysigt. Tog han i att trixa med klubba och boll HEHE eller..? njaeee vetinte.
Ikväll kommer Emanuelssons hit och käkar. Sen drar jag och Josefine, Natta och Jossan någonstans men vet inte vart, haha. Kul kanske eller aa. Heh nu ska jag inte göra nått hejdå


LOV!

Finally, äntligen lov! Som jag har längtat. Men ska inte bort någonstans, eller det är kanske det jag har längtat efter? Att bara vara hemma och kunna sova så länge man vill!
Idag var en onödig dag i skolan. Hade datakunskap, som jag har missat tre gånger av nu. Skulle göra en hemsida, det gick åt helvete från början. Men sen gick det bra! Synd att deadline är veckan efter lovet..
Sen hade vi film på spanskan. Det var ju kul, förutom att alla talade spanska och det var spansk text så man inte fattade ett skit.. Så Danni somnade breve mig ( HAHA) och jag var nära det jag med.. Sen hade vi idrott och det var hur jobbigt som helst. Sen drog jag ner på stan med Sara och införskaffa mig godis tills ikväll. Sen kom Jenny när Sara åkte hem, och vi fikade. Det var gott. Hanna och Josephine slank in där med så vi pratade med dom ett tag trevliiigt!
Nu ska jag vara med Adam, han kommer väl snart får man hoppas.
Puss och glad påsk!

Juste, haha.. Jag funderar faktiskt på Idol den 8 maj. Nej det är inget aprilskämt. Vet inte varför jag vill, men känns som att det är bra för självförtroendet och så. Om jag inte går vidare vet jag att jag måste träna mer, och om jag går vidare blir jag nöjd så och skiter faktiskt i hur långt jag kommer. Men vet inte riktigt än hur det blir!


RSS 2.0