31 maj- orkar inte med dig!

So, i´m back. Har varit med Adam, har varit skönt det. Legat i sängen och degat, eller ja, tills hans pappa ringde och sa att han skulle fixa pass. Så vi fick släpa oss ner dit, tur att jag mådde lite bättre iallafall! Åkte till polisstationen och fyllde i någpt papper, så var tvungen att gå till KappAhl så Helene kunde fylla i också. Sen var det bara att gå vidare tillbaka till polisstation! Väntade där i ca en och en halv timme innan det blev Adams tur men ja.. Intressant heh.
Sen tog vi bussen hem och låg på studsmattan och gjorde ingenting, skrattade typ. Så ni vet då. Sen skjutsade vi hem honom och åkte vidare till mormor och morfar där det vankades FISK!..
Men det var gott, dom är så sötaaa så. Nu ligger jag här och gör ingenting, Adam kommer senare så kanske han sover här. Blir nog skola imorn iallafall!


<3

31 maj- sjuk

Den här dagen som skulle bli rolig, så vaknar man upp med 38 graders feber och sjukt ont i halsen och huvudet.. Skulle ha redigerat filmen idag, träffat Othilia och vart i studion och fotat, och varit med Adam. Men min vanliga tur att bli sjuk på en jättebra dag..
Har inte så mycket att skriva alltså. Har legat och solat lite och försökt sova. Nu sa Adam att han kanske kommer men vet inte om han drev för han har lite bacillskräck, men vi får se haha. Ska iallafall försöka äta pizza, sen kommer väl mamma med glass hoppas jag. Skriver sen, puss


Bilder











othilia är bäst

Gårdagen var rolig, vi åkte dit så vi var där till sex. Åt skitgod mat, och jätte god efterrätt!! Sen satt vi typ ute hela kvällen, vart lite drag mot slutet hehe. Sen åkte jag hem till Othilia och sov där. Vi kollade på Scary Movie 4, fast inte så länge för vi somnade. Imorse åt vi frukost, sen åkte vi till Konsum och köpte glass och godis. Har legat på studsmattan och solat massa, men nu gick den i moln. Jag ska snart hem, sen ska jag sjunga på helges och sen vet jag inte. Adam har match och kommer hem sent så tror inte jag hinner vara med han. Aja, bilder kommer när jag kommer hem :)



taggad

Sitter hemma hos Josefine nu efter en stressad dag. Vaknade med Adam typ vid halv tolv, så åt vi pannkakor osv. Sen fick jag bråttom för jag skulle promt med halv två bussen. Var på stan lite, hittade inget, sen hem och fixade oss. Så nu är jag här! Är redan klar, haha. Så sitter här och har lite kul för mig själv! Ska ta bussen hem till Linn klockan fem, äta där osv sen kommer folk. Ska kanske sova med Adam idag igen, vi får se. Ja men ha en rolig kväll iallafall, för det kommer vi haaaaaaaa!

GRATTIS LINN OTTERCLOU!


Can´t stop think about it

Hela dagen har vi spelat in nu, men har varit grymt kul. Skrattar ihjäl mig, helt sjukt! Roligare att kolla när vi gör bort oss istället för att kolla på själva filmen ju haha.
Ja, vad händer ikväll? Jag tror jag ska sova med Adam. Sitter i skolan nu för jag orkar inte gå på stan själv i en och en halv timme. Ska väl kolla runt lite sen iallafall, men har ju inge pengar.. Så blir väl att dregla över alla snygga kläder. Ångrar lite att jag inte åkte ner på tjejkvällen igår, kunde ju ha hittat något. Men då hade jag ju inte kunnat färga om håret, så det var väl ödet att jag ångrade mig i sista sekund, skulle åkt med Jenny först.
För övrigt har jag bestämt tapeter nu, det blir de brun-guldiga. Har tänkt på detdär sen jag tog hem dom nu, och jag kommer tröttna på de lila. Dom var verkligen hur snygga som helst, de var det första jag sa när jag kom in i butiken. Men det kommer inte hålla i längden, vilket jag tror de bruna gör. Gud, nu sitter jag bara och skriver tråkiga saker för att jag inte har annat att göra!

Lägger ut bilder från skolan, har inget annat roligt för mig.


Det här var väl ett halvår sen kanske? Saknar faktiskt det blonda lite! Men är hellre brunett.


<3!


Typ någon av de första veckorna!


hihi<3




puzzz



det där är idag, heh

tapeter..

Åkte och kollade på tapeter, men kan inte bestämma mig!
VILKEN SKA JAG HA?!
Det är till en fondvägg, resten av väggarna ska vara vita. Snälla, säg vilken ni tycker!








Segt

Mulet väder från början av dagen=dåligt humör. Blev dock lite bättre när jag träffade Pauline på bussen. Blev sämre igen när vi kom till skolan och fick veta att vi inte hade spanska, så vi fick dra hem igen. Åt, sen orkade inte jag åka tillbaka till skolan. Adam kom hit ett tag, gjorde ingenting typ, kolla film lite. Nu har han åkt och jag funderar på om jag ska åka och kolla på tapeter eller inte. Kanske får mat från MAX om jag tjatar på det, för mamma är inte hemma så pappa vill väl inte laga mat.
Men det får vi se, just nu vill jag bara ner under jorden för jag är på dåligt humör. Men nu kikade solen fram iallafall, så får väl ta på mig ett litet leende trots att det inte känns bra.










pudding

fatta man ju!

Filmade hela dagen i skolan idag, roligt i början men sen segt. I slutet var alla så jävla trötta så vi skrattade åt exakt allt.. Tog en kvart för oss att få av kameran, vår Gud Scarlett lyckades tillslut!
Åkte till stan med Pauline sen, vi satt längst bak så tvärnita busschauffören så Pauline FLÖG fram, i ett annat säte och slog pannan.. HAHAHA!!
Mötte Jenny och Josefine på stan, köpte paket till Linn. Nu är jag hemma och ska snart ut och äta med några tjejor. Sen kanske jag sover med Adam om inte han är för trött heh. :)


Tisdag

Tråkig dag i skolan idag. Eller jag skrattade som fan men den var helt meningslös!
Åkte dit, skrev prov (SISTA PROVET!), planerade våran filmgrej, åt, planera mer, åkte hem och hämta pengar, åkte till strömvallen och hade idrott. TRÅKIGT! Hade fotboll och amerikansk fotboll, hur jävla tråkigt som helst!
Sen var jag på stan med Sanna och vi köpte paket till Molly, och jag köpte en sak att ha på mig på lördag. HEMLIS!
Åkte på dans sen, vi kom inte in på zenzen så vi fick vara på workout center och allt krångla, så vi fick dansa disco haha. Ingen rolig dans! Sen åkte jag med mamma och handla, köpte två saker till mig och Adam men det blev inte att vi ska sova med varann så... 2 bad 4 him att jag tar allt ist!


tidsfördriv!

JAG ÄLSKAR

- projekt veckorna i skolan, inget plugg!
- att mitt rum snart är klart
- att jag har en rolig vecka framför mig med sånglektion, dansträning, fira molly samt att fira joel&linn!
- att sova med Adam varje kväll
- att vi bara har ETT prov och en bokrecension kvar!
- att höra rykten om en själv som man inte visste själv, (falska alltså)
- folk som är fega/rädda(?) eller något när dom går egenom bussen
- att se folk som tror att det INTE är plingat när det är det, och springer runt och trycker på alla plingor fast alla vet att det är plingat.
- Adam!
- att åka utomlands
- folk som tror att dom är roliga, så skrattar ingen. även när det händer mig själv!
- att höra när folk berättar något pinsamt de har gjort

JAG VILL HA

- en fet jävla godispåse
- en till bikini
- mer skor!
- massa sommarklänningar och blusar
- pengar..
- en hund/katt!
- en lägenhet med Adam
- ett sommarjobb
- körkort

JAG SAKNAR

- dagis, att bara leka på dagarna med kompisar.
- tiden när ingen brydde sig om vad man gjorde, vad man hade på sig och hur man såg ut osv.
- när man bara åt godis på helgerna, ist för typ varje dag.. haha.
- mathilda!

JAG HATAR

- när tjejer har tights och en kort tröja!!! fulaste som finns..
- att alla tjejer som man inte känner ser så jävla bitchiga ut när man bara kollar på dom?! som att man tkr nå illa om dom för att man bara kollar på dom.
- när någon måste kommentera något om en fin tjej, ex: jävla fjortis, kolla kläderna osv. acceptera att hon är snyggare än dig själv och erkänn det istället!
- folk som SMASKAR!
- fjortisar som har för mörk fondation så att hon är kritvit på halsen och neger i ansiktet. inte fint.
- killar som tror att dom är coola, så jävla töntigt.
- folk som tror att dom är mer värda än andra.
- att spy
- att inte kunna sova
- när någon tror att den bestämmer över mig
- folk som tar en förgivet
- falska kompisar
- att höra något från någon man inte känner så bra, om någon, som man egentligen ville höra från den direkt.
- när någon ljuger
- när det känns som att man är törstig, fast man inte är det!
- flygplanstoaletter
- att gå upp tidigt


Projekt

Kan ju börja med att säga att jag är grymt avundsjuk på Josefine Jansson som är i Tunisien. Kan tänka mig att dom nyss har gått från stranden eller poolen, och håller på att göra sig klara inför mat och kul på kvällen...
Vaknade hos Adam, cyklade hem och åt tacos som frukost. Sen gjorde jag mig klar och så, och åkte till skolan. Vi har projektveckor kvar nu, och vi fick reda på att vi ska sammanfatta dethär året. Jag kom i samma grupp som Sandra, Jacob, Scarlett och Phailin. Vi ska göra en parodi på alla lärare, och tre andra saker som då är en hemlis inför alla andra. Kan lova att det kommer bli kul iallafall!
Efter skolan åkte jag hem, så har jag kollat på Titanic. Tröttnar aldrig på den filmen, så jävla bra är den. Gråter jämt gör jag med!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, Adam har match men får se om han kommer och sover efter den eller om det blir för sent. Jobbigt och sova själv nu tycker jag!
Har börjat fundera på hur jag ska ha råd med allt den kommande veckan! På onsdag ska vi ut och fira Molly, fredag ska vi på 18&17års fest (+ utklädningskläder!) och på söndag är det ju Mor´s dag!
Och jag har typ 100 kr om inte mindre på kontot..


Mys söndag

Min OTUR är ju den värsta. Köpte ju domdär skorna igår (som var från skohuset, inte din sko, som jag skrev.) Ja, jag hade dom när vi skulle på bio, som var en läskig jävel. När vi kommer in på Sf, märker jag att det låter konstigt. Har inte skojävlarna gått sönder då eller?! Jo, klart som FAN att toppen på klacken låssna. Så mamma fick åka tillbaka med dom idag och byta.
Iallafall, dagen har varit skön, har bara legat och degat och ätit godis hos Adam. Det regnar ju som fan, har ingen lust till något förutom att kolla på tapeter (hahah) eller ligga och kolla på någon film, med Adam.
Ska äta tacos idag, har sett fram emot det hela dagen, helgen och veckan(haha). Stör mig på att jag skriver haha inom parantes? Aja, jag är övertrött. Skönt att börja efter lunch imorn!
Ikväll kanske Adam kommer hit eller jag till han eller något.


Lördag

Blev förvånad idag när mamma sa att det var lördag, trodde verkligen att det var söndag. Så jävla skönt haha. Intressant? Aa.
Vaknade hos Adam klockan halv NIO.. Sen somnade vi inte om heller. Var där tills ett typ, sen åkte jag hem och åt och åkte till min moster och fikade tårta, gott som fan. Försökte få med mig Adam men han skulle tydligen spela fotboll haha. Sen åkte jag och mamma till valbo, och jag fick två par skor! UNDERBART, TACK MAMMA!
Köpte även en Adidas väska för presentkort, och en fläta till håret.
Ikväll ska jag och Adam på bio, men först: MAT<3333

Nu kommer bilder från idag!



_______________________________________________________________________

INTERSPORT 400:-
_______________

GLITTER 50:-
___________

DIN SKO 299:-
_____________

DIN SKO 349:- (halva priset så det blev typ 125:- eller något!)
___________________________________________________

tack mamsi!

Trött

Adam kom tillbaka idag, så var vi barnvakt. Eller ja, vi låg och halvsov medan Lukas spelade tvspel. Mysigt hihi! Är hur trött som helst, döende typ.. Men ska sova hos han idag igen, har blivit mycket nu men det är hur mysigt som helst! Blir nog väldigt slappt idag, men jag ville på bio. Tror varken han eller jag orkar, men ändå. ;d

Ikväll ska vi äta oxfilé, fyfan va gott. JAG LÄNGTAR! Nu ska jag göra något som gör mig pigg.. Eh..vad vet jag inte men får prova mig fram ;)


hur gott ser inte dethär ut?!

Nationella

Igår när jag satt vid datorn, började jag undra lite smått varför Adam aldrig loggade in på msn, som han sa att han skulle. Tänkte att han kanske kollade på hockeyn eller nått. Men vad ser jag utanför mitt fönster sen? Han kom och överaskade mig den gullungen! Jag blev så glaaaaaaad hihi. Så han sov här, åt lite vattenmelon hehe. Vi kollade på grannfejden, fyfan va töntiga dom är. Är det så svårt att låta en granne åka på en väg utanför ens hus? Vad är problemet.. Iallafall så somnade vi sen, och vaknade vid sju. Vi fixade oss, sen kom Pauline och hämtade oss för vi cyklade till skolan! Känner mig hurtig (även om jag fick skjuss halva vägen av Adam). Hade matte nationella, tror faktiskt inte att jag får g på dedär. Skulle behöva 12 poäng för att få g, tror inte jag får det.. Så jag får väl göra något G prov innan sommaren, faaaaan!
Men jag cyklade hem iallafall, mötte Adam påvägen och vi åkte hem och åt lite pizza. Nu har han åkt till skolan, och jag ligger i sängen och vilar mig. Ikväll har jag inte bestämt något, vi får se vad som händer!


jag älskar dig!

you are everything i ever wished
you are the one who makes me smile
'cause you are there when nobody sees me
i always want to have you around
and what life wants to learn us
is that the future is ours

and understand, what ever happends
it will always be you and me

GLASS(IGT) hehe

Fy fan, hade svenska prov idag som gick rent åt helvete kan man säga. Känns som att det enda jag skriver om är prov och skolan? Tråkigt för dom få som läser, haha. Gick på stan med Josefine och köpte en tröja, som är på bilden. Letade även efter snygga solglasögon men jag passar ju inte i några! Blir så arg. Idag ser jag fram emot maten för det blir kyckling i ugnen och ris till. Så jävla gott. Börjar låta mer och mer som Mathilda Mesch, matvraket själv hahaha. Åt även en hemagjord glasstrut med hallonglass i, hur god som helst. Perfekt förrätt! Dans ikväll och ska lära oss det sista tills inspelningen, får se om det sätter sig på hjärnan med..
Vill sova med Adam idag med, har vant mig så nu är det svårt att sova själv hehe. Får se om han orkar det ;)


H&M, 149:-

Underbart

Sov hos Adam igår, hur mysigt som helst! Somnade runt tolv kanske, kollade inte på klockan. Men vi vaknade när klockan ringde vid sju eller nått, och låg kvar ett tag. Sen cyklade jag hem när han gick till bussen. Fixade mig och så, och åkte till skolan. Har datakunskap och är så jävla glad att jag fick mvg i den här kursen. Troligen det ända ämnet som jag får det i, haha. Aja ikväll är det sista dansträningen innan inspelningen.. Hoppas det går bra att lära sig dom nya stegen haha.. Nu ska jag gå härifrån y hablo español con mi profesor. Det är ett nationellt prov, döda mig..


Förvånande?

Sitter här hemma nu heelt slut efter denna dag. Fick reda på massa nationella prov.. Blev fövånad när jag klarade alla spanskaproven?! På matten ska man sammanlagt ha 20 poäng på båda proven om man ska ha G.. Jag hade 8 på dethär provet, så behöver 12 poäng på fredag. Döda mig. Jag kommer inte kunna, trodde vekligen att det gick skit bra!
Fick reda på att jag ligger mellan G och VG i engelskan, så jag måste göra en snuskigt bra bokrecension så att jag får VG i slutbetyg. Döda mig igen.
Aja, orkar inte bry mig. Imorn har vi svenskaprov och jag kan ingenting. Är jag inte död än så döda mig igen.. Glömde även grejerna så kan inte plugga! Ska sova hos Adam ikväll, mysigt.


världens godaste kaka på bilden! ;)

Solen!

Älskar älskar älskar älskar solen!
Igår sov jag hos Adam, vi mös och kollade lite på tv och lite på Hem till Midgård och åt lite godis. Mysigt! Jag börjar klockan ett idag så jag sov kvar hos han tills klockan 10 när jag vaknade. Åkte hem och nu sitter jag här! Pauline kommer förbi med sin cykel snart och vi ska cykla till Hemlingby i det fina vädret och orientera med klassen. Ja, jag är ur kass, verkligen skit dålig på det. Måste ha Svergies sämsta lokalsinne. I nian skulle vi orientera, så tyckte jag att det gick ganska bra sådär, för ingen var imål när jag kom! Trodde ju såklart att jag kom först. Så kom Josefine och sa: ÄNTLIGEN! VAFAN HAR DU GJORT? Alla kom imål på 17, och du på 47!!..

Så jag var alltså sist.. Men det var ju bättre än förväntat, trodde jag skulle gå helt vilse men jag hittade iallafall tillbaka!
Nu har jag lagat lite nudlar, men känner att jag skulle tagit något mer för jag åt ingen frukost, tar väl lite kakor efter det här, höhö.
Ikväll är det dans, jag längtar!


Hemma

Så, nu är jag äntligen hemma. Har varit skönt att slippa uppdatera på facebook och bloggen, haha. Men har väl saknat det med!
Vi åkte som sagt till Axa Floorball Cup med laget. Grymt kul, verkligen. Förlorade endast en match i gruppen, så vi gick till semi! Där vi tyvärr förlorade mot Bele Barkaby, men dom är för bra för oss. Så vi kom delad 3:a, och är hur nöjda som helst.
När jag kom hem igår, kom Adam hit. Hade saknat han hur mycket som helst fast det bara var 4 dagar sedan jag såg honom sist, haha. Han sov här och vi gick till vikinga och köpte godis. Vaknade imorse och var trött, och Adam började som vanligt tidigare än mig, så han gick. Jag gjorde iordning mig, och åkte och skrev en uppsats på spanska... Gick rent åt helvete :(
Resten av dagen var jag trött, men efter åkte jag och färgade håret, blev skitnöjd!!!!
Nu ska jag fixa mig lite, sen sova med Adam igen, mys!!!!!!
Nu kommer bilder på håret och cupen!




fin stil..







kommer fler när jossan skickar!

Ledig!

Hade nationella i matte i skolan idag, gick faktiskt helt okej! Får nog G iallafall. Sen åkte vi ner på stan, la undan en bikini men vet inte om jag har några pengar.. Nu ska jag bara vila lite hemma, ska typ måla naglarna och sånt tråkigt. Sen ska jag sola med Josefine, sen kanske åka ner på stan och köpa bikinin.. Känns som att mama blir arg om jag gör det, haha..
Har en vecka kvar i skolan nu, sen blir det temaveckor. Så jävla skönt! Underbart, men känns inte som att sommaren är på g än. Eller nu har det ju varit varmt igår och idag men innan var det ju kallt.. Aja, måste packa lite nu tills Falun imorn, TAGGA!



when my world is fallin' apart
when there´s no light to break up the dark
that´s when i look at you

.........

Pratade med Mathilda igår påväg till Adam. Har insett nu hur jävla mycket jag älskar henne? Ni förstår inte, hon är den absolut bästa vännen man kan ha! Gud vad jag saknar henne!
Sen kollade jag och Adam på Hem till Midgård, hahaha.. Älskar Runar eller vad han heter, för han är så FUL! Sen kollade vi på Epic Movie, det var väl kul för Adam för han hade sett alla filmer som de hade gjort parodier på men jag fattade ingen, bara en. Så vi stängde av och sov. Vaknade, fixade oss och åkte till skolan, där det sög för jag mådde illa, hade as ont i magen och kände mig allmänt risig! Men skolan funkade iallafall, tills idrotten för då mådde jag mer illa och ont i magen så jag drog hem. Ska försöka laga hamburgare. Om det kommer något svart moln i Gävle så är det bara jag som har försökt laga mat!! ( mathilda mesch skrattade där, eller iallafall nu..)
Efter maten åker jag på dans och tränar in koregrafin (stavning?) tills inspelningen, ska bli riktigt kul med den. Sen åker jag vidare till sången, vilket stressigt liv man har alltså.. Men Amanda sa att hon hade roliga nyheter så nu är jag nyfiken på det!


Hemma

Sådär, skönt att vara hemma efter skolan. Slutade två, men jag Pauline&Jacob satt kvar. Sen skulle jag ta bussen hem så tvingade Jacob mig nästan att äta pizza så nu är jag mätt. Sen gick jag till stan för bussen hade precis gått, införskaffade mig två saker. En mascara som jag först köpte på Kicks för 139:-. Sen gick jag in på H&M och såg att den kostade 98:- där, min vanliga tur.. Så fick gå tillbaka till Kicks och lämna tillbaka den, sen köpte jag den inne på H&M istället, komplicerat? Det är iallafall inget intressant för dom som inte fattade!
Nu är jag hemma som sagt, och ska ta och duscha av mig, kanske bada? Skulle vara jävligt skönt iallafall, eller basta. Har ingen träning idag, gud jag har inte tränat mycket nu innan cupen, men det kanske ger tur! Vi får hoppas det, vill ju inte åka ut i grupper precis. Nej nu ska jag göra något annat, sitter alldeles för mycket vid datorn!


köpte även en bh, helt vanlig vit och nödvändig på H&M 129:-
_______________________________________________________________________


nyttig jag var igår, va?

Skola

Godmorgon! Här sitter jag och tvingar ner mig lite frukost så att man orkar med nationella! Tänkte precis skynda mig till bussen men Pauline smsade och sa att vi får skjuts så kan nog sitta här i någon minut till.
Idag har jag på mig blåa chinos, ett vitt linne och ett svart linne ovanpå. Orkade inte fixa mig heller typ, så ser helt osminkad ut, men det skiter man väl i. Har bara lite fondation som täcker min jobbiga finne precis under näsan, FYFAN va jag hatar den. Jaja, nooog om det. Efter skolan ska jag sitta kvar och jobba lite med engelskan tror jag, har redovisning imorn. Döda mig. Ska stå i minst fem minuter och prata om mig själv, helt meningslöst..
Sen ska jag hem och käka och så, sen sover Adam här för jag åker ju på cup sen så vela sova med han innan, haha.
Aja, nu ska jag gå och klä på mig och sen gå ut till bussen och vänta på Pauline&Sebbe.
Hejdå!


eeen liten bäbis! snart är jag inte blond längre, tjoho!

Uppvisning









orkar inte lägga upp mer. måste bara säga att jag älskar dig adam mest av allt!

adam

Ja, igårkväll kom Adam hit. Han hade med sig tre skjortor som jag skulle låna till dansuppvisningen. Sen kollade vi på barca, dom vann med 3-2 tror jag det var? Inte så insatt men kul och mysigt att kolla med han iallafall. Sen skulle vi sova, hade lite damp där men förlåt snygging. Hahah.. Sen åkte han hem imorse för han skulle på match och jag dansuppvisning. Stackarn skulle komma hem sent ikväll, men jag vill att han kommer och sover här, hehe.;d
Åkte till Spegeln, vi fixade oss klar, eller jag var klar men ja, vi väntade och tränade in dansen. Det var 3 från min grupp som skulle vara med. Skulle varit 4 men Angelika hade gjort illa knäet som synd var. Ursäkta om jag utrycker mig men jag tycker att dom som kunde ha kommit, men bara inte ville, var lite taskiga som lämnade oss i sticket om man säger så. Men ja, vill dom inte så vill dom inte men dåligt iallafall.
Ikväll ska jag bara ligga hemma och slappa, ska kolla på Wipeout nu med Lukas, och skulle vara mysigt om Adam kom hit, men han kommer kanske vid 12 så ja. Nu slänger jag upp några bilder lite snabbt!
........
Eller inte.. det funkar inte nu, men laddar upp så fort det går!


Tidsfördriv

 

 1. Nämn något som gjorde dig glad igår:
Lukas och Pauline
2. Vad gjorde du kl. 08 imorse:
Jag sov..
3. Vad gjorde du 15min sedan?
Åt äggröra
4. Det sista du sade högt:
MEN JAG GÖR JU DET!!!
5. Vad har du druckit i dag:
mjölk
6. Vad var det senaste du åt:
äggröra
7. Vad var det senaste du köpte:
chinos
8. Vad är det för färg på din ytterdörr:
brun
9. Har du blivit kysst idag:
nej
10. Senaste du kysste:
adam
11. Har du fått en kram idag:
nej
12. Senaste du kramade:
pauline
13. Har du saknat någon idag:
mm mathilda
14. Vad är det för väder hos dig nu:
solis
15. Godaste glassmaken:
tiptop!
16. Sover du tungt:
nej
17. Drömmer du mardrömmar:
nerå
18. Trivs du med ditt jobb:
skola
19. Favoritklädsel:
fina som man trivs i
20.Tycker du om någon just nu:
mm
21. Favoritlåt just nu:
hurricane
22. Vad ser du om du tittar till höger:
klänningar
23. Vad ska du göra härnäst?
fixa mig
24. Humör just nu:
glad
25. Favoritgodis:
choklad
26. Kläder just nu:
trosor och linne
27. Sommarplaner:
eskön!!!!! och mysa. inge mer speciellt, vara hemma.
28. Hur många kuddar sover du med:
just nu en, men nere fyra
29. Spelar du något instrumpet:
nej, men vill spela gitarr och keyboard
30. Morgon eller nattmänniska:
natt
31. Snarkar du:
gjorde när jag var liten, hahah
32. Stökigt eller välstädat:
vill ha städat, men blir jämt stökigt och det hatar jag
33. Längtar du mest efter nu:
mathilda!


SOL

Blev en sen natt igår. Åkte till Pauline och satt och snacka massa, åt godis och hade det bra. Åkte hem men halv tolv bussen, och la mig i sängen med datorn. Skulle ju sova tidigt men blev inte så, då det uppstod en jävla konversation på facebook.. Men somnade tillslut vid två!
Drömde världens jävla sjukaste dröm, så jävla verklig, hatar dåliga drömmar som är hemska! Men vaknade iallfall och kunde pusta ut riktigt för att det var en dröm iallafall. Så jävla konstigt med drömmar, fattar inte hur man kan drömma?! Det är helt sjukt. Idag ska iallafall inte göra något speciellt, känner för att åka ner på stan!
Ikväll kanske jag ska äta hos Felicia, sen ska jag iallafall hem och sova med Adam. Nu ska jag ta mitt jävla pencelin, sen kolla klart på Alice i Underlandet!
Puss.


vill tillbaka till gran canaria med mathilda!

*



chinosen jag köpte idag på rean. dom är bättre, snyggare och skönare än mina beiga,
eftersom dom sitter så konstigt på mig. nöjd med de här!
______________________________________________________________________________


köpte även lite choklad, fet som jag är. var till mig och adam, men vi får äta de imorn
istället.

FREDAG

you making a mistake again

Ja, skolan var seg, var så jävla trött. Vet inte om Josefine Pauline och Jacob har smittat mig? Har iallafall inte feber, men är seg. På median kollade vi på allas filmer, våran var kass, haha. Sen åkte jag ner på stan med Pauline, Josefine och Josefine. Jag fikade, och köpte blåa chinos som var nersatt från (KOLLA NU) 300 kronor, till 30?! ÄLSKAR REA!
Ja ikväll skulle jag ha sovit med Adam men han ska tydligen lana eller nå sånt trök, så nu har jag ingen aning om va jag ska hitta på.. Ska fråga Pauline om hon vill ha myskväll med mig, har ändå köpt choklad och så!
Annars är jag kanske hemma och lägger mig i tid. Aja, vi får se vad som händer ikväll!




Nationella..

Fan va jag hatar nationella, helt onödiga prov.. Vaknade hos Adam idag när han gick upp och skulle till skolan. Själv fick jag ligga kvar ett tag, sen gick jag och åt frukost med Nina, och sen gick jag till bussen. Åkte med en busschaufför som hade lika damp och lika lite tålamod som Örjan Lax i Hjälp. Fyfan va kul det var att kolla på han när han vart arg, hahaha. Aja, kom till skolan och hade nationella i spanska, gick åt helvete som planerat. Pratar ju som ett jävla smatterband, man hör ingenting!
Sen åkte jag hem för jag är inte helt hundra idag, har börjat äta pencelin nu iaf så kanske blir bättre snart! Ikväll är det dans och sen innebandy, äntligen kan jag träna lite lätt iallafall. =)


gjorde nyss våfflor, underbart.

Regn

Jävla skit vädeeeer. Har vart så fint nu ju? Nu kom solen när jag sa sådär, perfekt. Men regnet kan försvinna..
Hade musik idag, redovisade våran ''all for love'' ( jag, Linnea och Sara). Gick faktiskt superbra tycker jag!
Sen sjöng jag almost lover, gick väl sådär haha. Så jobbigt att sjunga mörkt hela tiden..Men det gick som det gick. Sen var skolan jobbig. Eller jag och Josefine skratta som fan på engelskan vid datorerna, haha.. Åt en SAAAAAK!!!
Ska vara hemma nu, sen kanske jag ska på träning, mår skit illa nu.. Lovar att Pauline har smittat mig :@ eller så är det alla bullar och sånt jag nyss åt? Usch fyfan, måste sluta äta såånt, de sätter ju sig på magen!;)
HEJDÅ

VIDRIGA VINTER


sola med oljaaaaaaa!!!

Hej!
Hade nationella i engelska reading och listening idag. Gick väl helt okej, får nog g iaf, hoppas på vg..!
Åkte hem sen, för vi hade simning sista lektionen och jag kan inte vara med sa mamma för en viss saaak så jag åkte hem. Har solat som fan nu så tänker bjuda på några sommarbilder! Notera att bilderna är redigerade för såhär brun är jag faktiskt inte, och att jag har olja på mig det är inte svett :o hehe(!!!)
Aja, Adam kommer hit nu,snart, sen? så ska vi gå och köpa kinamat sen hem till mig och äta, är hur sugen som helst på det. Får se när han dyker upp. Nu tänkte jag försöka mig på att laga någon sallad, det borde jag kunna lyckas med iallfall?! Haha, det får vi se.. Puss :)

SOOOMMMAR?!





Bilder osv

Orkarde verkligen inte åka till skolan imorse.. Men fick skjuts av Pauline och Sebbe och dom missa mig INTE för första gången ;)
Skolan var som vanligt helt onödigt, på spanskan gjorde vi en hörövning som jag inte tror nån i klassen fick mer än g på? Skit svårt. Sen hade vi film på samhällskunskapen, sen svenska med Margareta som var lite grinig idag, men sen vart hon glad som tur va. Åkte hem, och nu sitter jag här bara. Ska iväg på dansen snart, tjoho!
Sen ska jag nog sova tidigt, blev sent igår. Här kommer lite bilder från igår! :)


tjejer från stockholm, tror jag det var. hur duktiga som helst!






IKVÄLL

Sådär, nu är jag pigg och så igen, skönt. Har ätit äggröra till frukost, gott. Håller på att kolla på lite kläder på internet, längtar tills sommaren!
Idag ska jag väl inte göra så mycket, ska nog åka till Helges och kolla när dom yngsta och upp till 15 ska sjunga. Sen ska jag hem och käka, och sen iväg dit igen och sjunga. Är sjukt taggad, fyfan va kul det ska bli!

Om det är någon som vill komma och kolla så är det insläpp 18.40 på Helges Ungdomsgård, tror alla vet vart det är? I Andersberg. Showen början klockan sju, och jag har startnummer 22 av 25 tror jag det är. Men kom till insläppet så ni får bra plats!


Sitter här i bikini för jag tänkte sola, men kom på att det nog är ganska kallt ute så det sket man i. Ska välja kläder tills ikväll nu! Hörs


Rolig helg hihi

Har inte skrivit här på ett tag nu, har inte suttit vid datorn så mycket. I torsdags efter skolan kom Adam hit och sov. Mysigt var det!
Sen på fredagen åkte jag ner på stan, träffade Jenny och Linn. Jag köpte en klänning, och stod i kanske en kvart och tog ner skjortor som jag tyckte va snygga som jag la undan till Adam, men så hade han självklart köpt en så jag gjorde det i onödan-.-
Aja, sen åkte jag hem och städade och allt, sen kom 8 snygga brudar hit. Vi gillade och åt en god efterrätt. Sen åkte vi till stan och först till Forsby, sen Hille. Det var väl ganska kul. Sen åkte vi till stan och träffade Adam och David för dom skulle sova med oss, men David försvann efter ett tag så det blev jag Adam och Pauline hemma hos mig. Vaknade vid fem, och kunde inte somna. När jag vääääl somnade vaknade jag av Pauline som åkte hem klockan sju. Jag och Adam sov typ till ett, åt lite sen skjutsade vi hem honom. Så åkte jag till Helges på genreeeeep och jag va påväg att svimma först så fick lägga mig och vila. Men sen gick det bra! Längtar tills imorn!


RSS 2.0