TaGGGggggaAd

Ledig idag, woohoo! Så har bara slappat hos Adam, hehe. Åkte dit igår efter hockeyn, som var kuuuul.
Har absolut ingenting att säga bara att den här vintern kommer bli grym!!


I wanna live- Alice Svensson

Herregud vad jag inte uppdaterar ofta men tänker inte på det hehe. Måste fixa ny design och header med, suck.
Har inte skrivit sen i fredags tror jag? Och hela helgen har jag bara slappat och varit med Adam och så. Vi har väl kollat på massa filmer och ätit massa massa godis, mysigt. Men nu har ännu en skolvecka dragit igång.
Inget speciellt har väl hänt förutom att vi har fått reda på att vi har jätte mycket prov typ i fem veckor innan lovet. Börjar vecka 40 och ända tills 44. Okej det var tre veckor hehe. Men iallafall.
Och jag och Jenny har även börjat planera våran födelsedagsfest som förhoppningsvis kommer bli grym. Har skrivit gästlista och alla redan, är runt 50 st bara. Och vi kommer inte släppa in sånna som inte står på listan (om vi inte har glömt någon viktig då). Nog om det, är ju ett tag kvar, måste hitta lokal och allt, mamma får ringa runt och höra lite!
 Idag slutade vi elva, hade bara matte och historia och jag, Pauline och Josefine jobbade faktiskt!!! Nu ligger jag i min säng och är jättesugen på godis eller något.. Måste äta något gott innan jag ska iväg till Helges, Zenzen och Valbo! Sen vill jag sova med Adam.


vill utomlands! BLI BRUN och bada lite..

FRILUFTSLIV!

Ja, igår var en jävligt jobbig dag. Förlåt för alla som hörde mina klagomål hela dagen..heh.
Men det var faktiskt sjukt jobbigt, cykla från Borgis till Ottslättsfors (?), fyfan! Mer än två jävla miiiil. Hur tråkig väg som helst, tur att man körde namnleken hehe.
Men när vi entligen kom fram (måste påpeka att jag var med i gänget som ALDRIG körde fel, host.) så fick vi pastasallad och mackor. Sen slappa alla och tagga inför Borgis mot Polhem (+ vasa då..) brännbollen. Behöver väl inte säga vilka som vann:) min förtjänst tror jag faktiskt..heh....
Sen blev det mer lekar, våran grupp hade burken och självklart skulle någon trycka in mitt smalben i en planka så man knappt kunde gå. Men bäst av allt var Saras vurpa, hahah!
Resten av kvällen var rolig, spelade kort och såååå. Sen sov vi,eller somnade tre och vaknade någon timme senare av Jockes gallskrik om Jonas som skulle spänna sig..? Ok..
Idag cyklade vi hem efter frukosten och det gick faktiskt riktigt snabbt. Men såklart va bussjäveln tvungen att gå sönder, bara för att allt hade gått så bra hela dagen =)
Ikväll blir det baaaara att slappa och kolla film med Adam kanske!

fan nu gjorde ja så det vart översvämning i mitt badrum




kööng

SLITET

Fyfan va min ork är nere på noll nu, helt sjukt hur trött man kan vara.
Min helg har iallafall varit gryyyym! Överaskade Sanna när hon fyllde år med en överaskningsfest, sjukt kul, och grattis i efterskott älskling!! Efter det åkte jag hem till min lilla sötnos och sov där, mysigt! Dagen efter åkte vi ner på stan, så dom som såg något som liknade ett spöke eller nå så var det antagligen jag som swisha förbi för FYFAN va risig jag var. ALDRIG MER! Haha. Vi åkte hem och sen minns jag inte vad vi gjorde.. Jag åt hemma iallafall sen tog jag ett bad, deet var längesen! Sen ringde Adam så då åkte jag dit efter han hade varit med Nicke och Samuel. Vi kollade lite på tv och jag somnade hela tiden.. Men sen vart jag pigg och vi somnade inte förräns typ tre? Vaknade TIO=!?!?!?! Hur FAN kan man göra det på en söndag?! USCH. DÅ gjorde vi frukost och åt kanske tusen mackor innan vi la oss och kollade på film.
Åkte hem vid tre och duschade och så, sen bar jag iväg till Helges. Och hade världens flum lektion med Amanda, hur kul som helst hahah. PUSS PÅ DIG

Och tillbaka till den ''Anonyme''. Nu säger du att vi har träffats men att jag inte känner igen dig och inte vet vad du heter? Och du får inte tro att jag vill sluta blogga för kommentarerna jag fick, för tror du ärligt att jag ska sluta sjunga för små fjantar som inte vågar säga sitt namn? Haha neru. Så du kan säga vem du är för du ska inte tro att jag blir arg? För jag känner ju tydligen inte dig så du har inte precis nått att förlora haha!


NI E SKÖNA

FARVÄL

Orkar inte bloggaaaa, funderar på att sluta helt hehe. DET ÄR TRÅKIGT!

Aja, kan väl skriva lite nu bara för skojs skull.. HEHE. Idag är en tråkig dag för vi ska lämna hamsterungarna. snyft. Nu är man så van att ha sex hamstrar där nere som man kan leka med varje dag men imorn har vi bara två kvar! Vi ska alltså behålla en. Plus Roffe då.
Det blir riktigt tråkigt!
Efter det ska jag hem och äta och duscha och så, sen ska jag antagligen hem till Adam och sova, har nästan flyttat dit.(?!) Har sovit där i mer än en vecka nu så mamma och pappa undrar väl om jag fortfarande bor hemma.
Men det är mysigt att sova däääär så jag klagar inte precis. Bara på att jag börjar halv nio imorn så jag inte orkar gå upp.





MINA SMÅ ÄLSKLINGAR!

RSS 2.0