jag gav upp för längesen

Det fanns en kärlek, men den har brunnit ut
du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut



Bästa veckan i hela mitt liv!

Nu är jag tyvärr hemma efter den här underbara resan. Allting har gått jättebra, fast när vi kom fram till Atalanya så väntade tydligen 2 timmars bussresa, vilket vi inte var beredda på... Men det gick bra, satt och taggade i bussen som fan! När vi kom fram slängde vi oss i poolen, så kom några skåningar fram till oss och frågade om vi vela komma på förfest. Det tackade vi ju inte nej till ;) Så såg det ut nästan varje kväll, men allt efter veckans gång så förfestade vi med flera. Danskarna, killarna från kopparberg och såklart skåningarna. Vi hade så jävla kul, tågade genom staden ner till bargatan och sjöng nationalsången, och bira bira bira, bärs bärs bärs. Börjar gråta nu när jag tänker på det!
Det är den absolut bästa veckan i mitt liv och jag kan inte tänka mig en bättre resa. Vi har redan planerat Napa nästa sommar med Malin, Sally och Pauline och alla killar från Perle!!!
Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd
Som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar
Jag tror du söker efter mer än du ser
Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig

Älskar er brudar, vi kunde inte haft det bättre!

ALANYA

Dagen är kommen, som vi har längtat! Har packat klart typ, och sen kommer Pauline hit så drar vi till Mallan vid 11 och taggar lite. Sen är det Arlanda vid två tiden, planet går 6 tror jag. SÅ JÄVLA UNDERBART, får se om vi kommer hem hela !!!
Kommer sakna dig mest av allt, min älskling! Jag älskar dig

Dag 3- mina kompisar

Åh det här blir så svårt! Tänkte slänga upp några bilder på kompisar och skriva en rad om dom under bilden!
HAHA fyfan vilken vider bild! Tänkte börja snacka om Pauline Wännström eftersom hon är min alllllra bästa vän och jag vet att hon alltid ställer upp och jag litar på henne mest!
Vi lärde känna varann i ettan, då vi började i samma klass. Och glad är jag för det! Hennes familj har blivit min familj, och tvärt om. Vi har gått igenom massa saker tillsammans, både extremt roliga och väldigt jobbiga. Vi hittade varann direkt och det klickade verkligen, har precis samma humor, allt går lika dåligt för oss osv..Jag vet allt om Pauline och hon vet allt om mig, det finns inte någonting vi inte berättar för varandra, och det är jag glad för! Vi har redan gjort massa saker tillsammans, och om 4 jävla dagar ska vi till Alanya. Nästa sommar siktar vi även på USA, de går bra nu!!! ÄLSKAR DIG min finaste bästa lilla älskling. du är bäst!
Här har vi min lilla bÄsa. Jacob Cedemar heder den här personen. Vi träffades även i ettan och går i samma klass. Jacob har min humor och vi kan typ skratta åt ingenting. Kan prata med han om allt och vi vet everything om varann. Skönaste som finns att ha en sån nära killkompis, som jag verkligen kan lita på! Du e kingkingelingkingstekarking min älskade snejk!! Nu är förresten i Napa, hej å hå va bra det kan gå
Häääääär kommer min tredje klasskompis som jag älskar så mycket sååå. Behöver jag ens säga hur vi träffades? Hmm.nej. Jag och Sara har redan vart med om mycket vi med, vi har varit i Frankrike och åkt skidor och partat lite! Träffas hela tiden på fritiden och myse och bra pratar. Sara kan man verkligen lita på och jag tycker om henne så mycket, den lilla sötnosen. Nu är hon i Spanien, och snart ska hon tillbaka dit med mig för vi ska till Baaarcelonaaaaaaa! (med spansk brytning). Hon är så himla skön och vi pratar verkligen om allt. Älskar dig sötfia.
HAHA söööt! Min fjärde klasskompis! ;) Bara klassisar hittills ju. Men Josefine är hur snäll och rolig som helst. Hon är även sne som en ostkrok har vi märkt, det var lite kul ;) hahahah!! Så glad att jag går i hennes klass, och kan prata med henne om allt. Älskar dig baby!

Jag orkar inte lägga upp mer bilder men skriver om flera:
Josefine Emanuelsson: Josefine och jag har känt varann sen sexårs. Vi började vara med varann sen dess och har suttit ihop enda tills gymnasiet, då vi slutade gå i samma klass. Saknar att gå i hennes klass och bara röja sönder! Vi känner varandra utantill och kan varandras gränser osv. Jag älskar dig!
Felicia Östergren: Jag och Felicia har lärt känna varann genom Jenny och Josefine. Vet dock inte riktigt när, har varit delade åsikter enligt det ;) Felicia är en sån person som alltid försöker göra sitt bästa och alltid ställer upp. Hon är som en axel man jämt kan luta sig mot och det är jag glad för! Hon är som min mamma ibland och säger åt mig vad jag ska och inte ska göra, speciellt på fester ;) hahaha.. Jag älskar dig!
Jenny Olin: Jenny har jag känt allra längst av mina kompisar. Vi träffades när jag var 2 år och hon 3, och har bott på samma gata tills 2004 då jag flyttade. Jag flyttade en gata bort så bor väldigt nära fortfarande. Vi har funnits för varandra varje gång något jobbigt har inträffat på någon av oss, just för att vi bara kan gå ut och träffas när vi känner för det. Jag är så glad att jag har dig, jag älskar dig!
Mathilda Mesch: Jag och Mathilda har en speciell historia. Vi var på Kreta samtidigt år 1999 och jag gick fram till henne. Ända sedan dess har hon varit en av mina bästa vänner. Vi vet absolut allting om varann, och vi har gjort allt tillsammans. Skrattat, gråtit, kämpat osv. Jag känner sån stark vänskap mellan oss, trots att vi bor 60 mil från varandra. Hennes familj är som min familj, och jag vet att jag alltid kan komma till dom. Jag saknar dig varje gång vi inte är med varandra Mathilda, jag älskar dig!

RSS 2.0