Onsdag

Jag har så dålig fantasi, kommer aldrig på något att skriva här förutom vad jag gör på dagarna? Så tråkigt, haha. Men iallafall! Idag hade vi musik på morgonen och nu ska vi sjunga. Askul! Förutom att det är på morgonen så man låter som en kråka.. Jag, Linnea och Sara ska sjunga All for love med EMD och sjunga i stämmor. Det tycker jag gick bra så det blir kul!
Efter skolan hade jag träning, älskar min nya klubba. Känns som jag slösade bort en hel säsong med min gamla eftersom jag knappt kunde skjuta? Nu går det iallafall lite lättare eftersom skaftet är mjukare. Sen åkte jag Pauline och pappa till nynäs och kollade på d4as andra kvalmatch, som dom förlorade på sd straffar! Dom var verkligen värda att vinna, och dom andra hade typ en som kunde skjuta bra och ens spela, sen var resten fetton typ haha. Så vi skulle vunnit, men sånt är livet.

Just nu sitter jag och dricker saft, haha. Imorn får vi lov, så jävla underbart. Då sover Adam här, myyys!


skulle inte sitte helt fel..

Skolish

Fan vad jag ÄLSKAR skolan. Eller iallfall Josefine och Pauline som gör mina dagar ! Hahaha.
På en redovisning idag:

Sandra: ska vi då ändra tjejerna i landet, eller ska vi ändra på normen?
Alla tänker....
Pauline viskar till mig: Men vadå, varför just norrmän?!

HAHAHAHAHAHAHAH ÅÅÅÅREEETS, hela klassen dog. Du är stjärnan Pauline!
Nu sitter vi i media och tar det lugnt, ska ha matte sen, fyyfaaan. Sen har vi idrott, bollsport tror jag det är. Idag har jag ingenting att göra, så vi får se om jag hittar på något!


gjorde en bild nuuuuu :)

Sista veckan

Äntligen sista skolveckan innan påsk, så himla skönt!
Jag orkar inte skolan, så jävla jobbigt, men idag var den ganska skön iallafall. Hade spanska sen mat, och sen uppsats. Man skulle skriva om en person som betyder något, så jag skrev om Adam, hihi. Blev klar snabbt, fattar inte att vi skulle ha 3 timmar på det där? jag skrev på 40 minuter? Aja. Nu har jag bara varit nere i källarn och skjutit, sen har jag läst litegrann. Brukar inte gilla att läsa, men Katarina Von Bredow har ändrat min åsikt om böcker, haha. Så jävla bra är hon =)
Idag ska jag på dans, så jag ska väl äta lite. Hoppas det går bättre än förra måndagen, fyfan va borta jag var då. Kom inte ihåg dansen ett skit så jag får väl köra igenom den hemma, hehe.


fick den här av mamma när hon kom hem från frankrike!


Juste, jag har en ny favorit låt, då jävla bra!

Redrama- Du


mys

Herregud vilken skön dag! Vaknade upp hos min söööööta söta Adam så låg vi och kolla på tv och åt godis och halvsov lite. Sen åt vi frukost och så sen spela vi the sims hela dagen, hahaha, så jävla kuuuul! Åt tacos där med så det var gott =)
Är helt kär i hans katter! Haha, så jävla söta så jag skrattar ihjäl mig hela tiden åt dom. Iallfall så var jag där till sju och det var hur kul och mysigt som helst.
Nu kollar jag på Ballar av stål. En jobbig jävel just nu och han suger den här säsongen tycker jag, så jävla töntig!
Aja, imorn blir det skola sen dansa och ta det lugnt. Mår lite bättre idag iallafall och imorn kommer ju klubban! :D


Adams katt Stina, ganska gulligt namn;)

Slut

Jaha, det var ju skitkul. Hade en godispåse från igår som jag ville fortsätta äta idag, men SÅKLART har pappa käkat av den inatt så den nästan är slut, fan va arg jag blir!!!!!
Iallfall, har nyss fyllt i nån jävla hälsoenkät som var skittråkig att fylla i. Nu ligger jag bara här och äter resten av godiset, gott. Ska snart göra mig iordning och åka till treffen och kolla på dmfinalen. Kul att se den iallfall!
Mår bättre idag också, hoppas det håller i sig. Vet inte vad jag ska göra ikväll men det dyker väl upp.



Veckan

Jag har varken haft någon tid eller lust till att skriva någonting den här veckan. Är as konstig, har haft ont i huvudet hela vecka, ont i halsen och är trött och slö. Vet inte om det är början till en förkylning för fryser jag inte så svettas jag och kallsvettas, as jobbigt. Veckan har iallafall varit jobbig eftersom jag har varit såhär så det har blivit lite knas med skolan, hehe, inte orkat gå ibland och så men sånt är livet.
Har kollat på massa matcher också, eller kanske inte massa men några. Först är det ju Brynäs-Djurgården som jag har kollat på varje match och jag tycker att Brynäs har haft sån jävla otur med både pucken och DOMARNA! Fyfan va domarna sög idag, och Dakell suger också. Man kan fan lika gärna sätta in hela J20 laget så kommer dom spela bättre än gamlingarna, för den bästa kedjan är ju heltklart den med juniorerna!
Så var jag och kollade på D4:as kval till division tre eller vad det var, och dom vann. Blev 2-1 men hade kunnat blivit 8-0 för det vart lite otur och så med skott osv, fan va jag pratar sport känner jag?
Men domarna var så JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLAAAAAAAAAAAA KASSA så det FINNS INTE! Och lycka till jävla fetto lag med att INTE få hela jävla laget utvisade på onsdag för fyfan va fult dom spelar!
Iallafall, både Olivia LILLEN Ersmarker och Sofia svimmade också, hur läskigt som helst men hoppas dom mår bra nu.
Nu orkar jag inte babbla sport mer. I onsdags efter min träning sov Adam hos mig, riktigt mysigt. Så blev långsovmorgon för råkade sova över, hehe. Men åkte till skolan sen och efter det och kollade på den matchen alltså. Idag hade jag bara matte, sen åkte jag Josefine Pauline och Jacob ner på stan, sen kom Adam så då gick jag till han så vandrade vi runt sen åt jag. Nu mår jag skit dåligt så orkar inte vara vaken, men imorn ska jag se Strömsbro- GGIK dm finalen. Heeehe, men nu ska jag dra puss.


den blir min på måndag!


trabajabais

Hade redovisning på musiken idag, sjöng till apologize och seven nation army. Det gick faktiskt bra, eller inte på refrängen på apologize, haha, men annars så. Hade matte och jag orkade verkligen inte jobba så jag pratade lite med Pauline. Sen åt jag Jossan Jacob och Pauline på donken, gooottt. Sen hade jag nå samtal med en tant som luktade kiss om händerna, fyfan jag tuppa nästan aaaaav! Fick iallfall veta att jag är 167 cm, tjoho!
Sen gick jag till spanskan och det va så jävla pinsamt, hatar min humor!!!!!! hahaha, läraren skulle säga en form så ba: trabajabais, och jag och Pauline DOG! Ååå fyfan va hemskt. Aja inge kul hehe. Fast jo.
Ska på träning sen ska Adam sova här, mys.

HAHHA måste lägga upp massa roliga klipp, ahhahahahaha




AJ

Jaa, aaaaj som fan. Har tagit hål i örat där uppe och det är ju inte så jävla skönt att ligga på det nu.. Har bara legat hemma idag, kollat på hipphipp hora och fjorton suger, HAHA fyfan vilka kassa skådespelare... Menmen, söta filmer haha.
Just nu väntar jag på mat, sen ska jag se wipeout och ballar av stål med Adam, hihi. Orkar inte skriva nått heller för jag är så jävla trött! Skönt som fan att lovet närmar sig, bara en hel skolvecka kvar nu sen några dagar, wiho!


Söndag..

Jag dog igår! Fyfan va jag garvade, det är fan helt sjukt haha. Först kom Adam hit ett tag och vi kollade klart på matchen som BRYNÄS vann! Tjohoooo! Sen åkte han hem, och jag och Sanna skulle på bio.. Så jag gick ut och ställde mig vid bussen till 20:24.... Efter ett tag kom jag ju på att den bara går 54, så vi missade bion, jävla skit. Sen drog vi till Hemmakväll ist och hyrde filmer. Så skulle vi gå till Godistajm men dom stängde när vi kom ut på den vägen, haha. Så vi gick och köpte redbull på citykiosken, ganska intressant jag vet. På bussen hem höll jag på att garva ihjäl mig! SANNA KARLBORG!!!!!!!!! HAHAHAA. Aja orkar inte berätta men det va kul hehe.
Hon åkte hem vid ett, så kollade jag klart på filmen Funny people
ADAM SANDLER(L)
Nu äter jag godis och kollar på SKITVÄDRET utanför.. Vill till stan och ta hål i örat.. Hihi. Sen kanske jag ska vara med Adam ikväll- =)
Puss


Kasst

Ja, gårdagen vart ju inte som planerat, nej. Så jag och Pauline fick vara hemma, men det var mys. Hon åkte hem imorse. Idag ska jag va med Sanna, det va ju ett tag sen. Kul som fan. Fast vi vet inte vad vi ska göra, så nån kan ju höra av sig eller nått. Aja, nu ska jag fixa mig och och så, puss =)


BÄST

Ja men den här dagen började ju tillochmed åt helvete. Vaknade när jag skulle ta bussen, alltså en halvtimme innan jag började, och skulle ha omprov. TJOHO!!!! JÄVLA SKIT! Morfar fick komma och hämta mig, och skjutsa mig i racerfart till skolan, och jag kom INTE försent, notera det !
Så hade jag omprov på index och det gick bra, alla rätt, wiho! Okej det var tre frågor men ändå =)
Jag åt med min käraste Pauline Wänänänännnström i matsalen och hon klagade rätt så mycket på VISSA och jag kan bara instämma.. Men det var kul. Sen var det media och vi skrev krönikor, det gick skitbra faktiskt.
Nu börjar mina dåliga saker som har hänt:
Gick till 12an efter skolan, och den brukar jämt komma sent, så jag stod där 12 över, och den går typ 7 över så jag var där i perfekt tid, men SÅKLART hade den åkt förbi i typ 100knyck och jag fick gå till ettan. Så hittade jag ett par strumpbyxor som jag skulle köpa. Tjoho, dom sista som fanns kvar, rätt storlek och allt så jag blev glad! Ställer mig vid kassan och ska betala, men SÅÅÅKLART är mit kort hemma! PERFEKT! Så jag la undan dom, och fick ta bussen hem, gnälla på mamma om skjuts, och åka och köpa dem.
Så skulle jag städa nu, jävla skitdamsugar sladden gick inte att dra ut så stod där i några år, för att sen damsuga och ha ner massa jävla grejer.
NEJ, det är inte min dag. Ska hem till Felicia med Jenny, Linn, Pauline, och Jossa sen. Kul hoppas jag annars kommer jag va så jävla grinig!!
Pauline sover här tonight! =)
PUSSFORFAN.


helt kär i denna skådespelare, så jävla bäst är han!

Torsdag

Jag höll inte det där jävla löftet igår heller, blir så jävla förbannad! Åt muffins hos Adam, happ. Suger på dethär.
När jag vaknade hos han hade jag lite ont i magen och var så jävla trött, har inte sovit någonting inatt typ. Så jag åkte inte till skolan.. Håller på att baka muffins nu, haha. Dom svämmar över i ugnen, det är ju kul. Ska gå och lägga mig och kolla på film och försöka sova sen, så kanske jag mår bättre!
Puss


Onsdag

Idag har varit en jävligt seg och onödig dag. Hade musik första, så sjöng jag med vårat lilla coola band HEH, sen med en annan grupp. Det gick väl sådär hehe. Resten av dagen var bara skit. En väldigt konstig sak har hänt! Vår lilla CREW har börjat jobba på matten! WIHO, det går faktiskt bra. Vi sätter i headsetet så håller vi käften hela lektionen, idag jobbade jag nästan 20 tal!!! Kanske inte så intressant men..
På engelskan hade vi först glosförhör och det gick faktiskt bra det med, sen snackade vi med thorpan om våran text, gick mindre bra haha. Men skitsamma. Sen åkte jag hem och sen tränade jag.
Fyyyfan vilken jobbig träning, usch. Men det är ju iallfall bra!
Hittills idag har jag hållt våran nyttighetsplan (TJOHO). Men vi får väl se nu när jag ska till Adam, men det går säkert bra!
Pösss


TISDAG

Kass skoldag, var arg på allt och alla hehe, och det suger. HATAR alla jävla bitchar i Gävle, orkar inte med dom! Aa jag har sagt det förr, men blir så aaaaarg hela tiden! Skit samma. Efter skolan åkte jag och Othilia som väntade utanför idrotten, till stan och käkade på donken, gott. Har saknat min Othilia!

Sen åkte jag hem och åkte direkt till frisören efter det. Färgade lite, blev mörkblonda och lite brunare slingor, blev nöjd! Sen så kom jag hem igen och duschade och sen smsa Josefine och sa att jag SKULLE med till ica med henne, Erik och Tobias. Så jag gjorde det sen på hemvägen gick jag och Josefine förbi Adam och var med honom ett tag. Nu sitter jag här och har återigen brutit vårat nyttighetslöfte.. Fan va duktig jag känner mig =)


jag älskar min plinizzz!

Onödig måndag..

Tack för kommentarerna från inspelningen.

Idag åkte jag till skolan i vanlig tid, och har ett läxförhör som jag inte kan ett skit av, och får gå efter 10 minuter. Då kom jag på en jävligt smart idé som är väldigt onödig att skriva här kom jag på. Men jag gjorde så att vi slutade efter språket, wohooo. Bäst!!
Så då åkte jag och Pauline hem till mig, gjorde våfflor och hon garvade sönder när hon sa prickard (?..).

Sen följde jag henne till bussen så åkte hon till stallet och jag gick hem och bröt mitt löfte.. Jag skulle inte äta något onyttigt den här veckan heller, men hur lätt är det när det står två Ben & Jerry´s i frysen?... Jadu..

Och såklart har vi ingen dans idag, jävla skiiiit. Har inte dansat på typ en månad! Men jag får väl vara hemma och slappa lite, hehe. Ska nog bada lite. Imorn efter sången ska jag färga håret med! Blev lite för ljust tyvärr, eller nu börjar jag vänja mig, men vill prova på att vara lite mörkare. Slipper nog höra att min hårfärg passar mitt IQ, nu ska ni få se att ni har feeel heh. Nu orkar jag inte skriva men hejdå!


Juste, det är typ sånhär färg jag vill ha, hoppas det passar mig.. (?)



Mathilda på bild <3

inspelningeen



Som jag spelade in på helges, är väl ganska nöjd fast måste bli bättre på att sjunga lågt bra, för det låter mer ansträngt än när jag tar i trots att det borde vara tvärt om!

Söndag

Idag åkte Mescharna hem :( tråkigt.. Så nu sitter jag här helt själv, har kollat klart på skräckfilmen The last house on the left eftersom Mathilda inte ville se klart på den igår, haha sötis. Den var så viiidriiig men as bra! REKOMENDERAS. Idag ska jag inte göra något speciellt, kanske ska till frisören om hon har tid. Mathilda färgade min utväxt och det blev skit bra, inge gult eller nått men jag tycker det blev för ljust.. Så jag ska göra mellanblonda och mörkblonda slingor så det blir liiite mörkare. Sen ikväll ska jag vara med Adam! Hihi, puss!


<3<3<3<3


Lördag

Hejhej. Igår kom mathilda med familj hit. Jag och Mathilda fick världens skratt attack precis när hon hade kommit så vi låg och skrattade as länge, sen fikade vi och vi höll på att dö av skratt när Anders sa typ Sveg eller nått. Aja hahah. Sen åkte vi till Hemmakväll och köpte Ben & Jerry´s och godis, gott. Så åt vi här sen och sen gjorde vi en musiktävling med familjerna och det gick ju inte skitbra, vi fick bara gamla artister. Skitsamma. Idag ska vi färga min utväxt ÄNTLIGEN, sen ska vi på stan och ikväll vet vi inte! Nu ska vi fixa oss, hejdåå :)


Glader

Idag var en grymt tråkig dag i skolan! Matte först och sen TEXT på media! Tur at den läraren var rolig iallafall! Finns inte så mycket att säga om skoldagen, den var så kort. Skyndade mig hem iallafall, för snart kommer Mathilda! FINALY!
Ska bli så himla kul att träffa dom igen, vad i november senast. Idag ska vi bara vara hemma tror jag, ska nog färga min utväxt och sen vill jag göra mörka slingor som Mathilda har gjort. Aja nu ska jag gå nånstans för orkar inte sitta vid datorn mer, PUSS!



Torsdag

Ganska skönt med sovmorgon idag hehe. Sen va de en helvetes galet tråkig idrottslektion=) skitbasket, HELT jävla meningslös sport! Sen var det svenska haha, och margareta bA: MEN DU ÄR JU HOPPLÖÖÖS!!!! hahahahaaaa jag höll på att dööö. för att jag inte hade en ynka penna. Efter skolan åkte jag till adam, fan va söta kattteeeer. Dog. Sen gick jag hem och åk och har städat för imorn kommer Mathilda!!!!! Vet inte vad vi ska göra hehe men nånting blir det, ska kanske vara med Adam på typ lördagen =)
JAG ÄR SÅ GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD IDAAAAAAAAAAAAG!!!!!
PUsSSsSS


fin bild.

Onsdag

Skolan var skön, hade musik första timmen, och då har vi typ ett band man ska jobba med haha. Jag skaka nå jävla gult ägg och sjöng ibland.. Det var roligt men låten är för mörk, haha. Sen åkte jag, Sara, Scarlett och Isabelle till stan och åt, och jag drack INTE läsk, as stolt. Efter deeeeeeet vare typ engelska och spanska och det var tråkigt som vanligt, sen var det träning och det sög för det var 6 st där. Imorn har jag sovmorgon tills typ ett, så jävla skööööönt! Sen är det bara en dag tills Mathilda kommer! Fan vad jag längtar. Just nu kollar jag på en bra film på sexan som handlar om nå sjukt jävla program, tio fångar som är dömd till dödsstraff är satta på en ö i 30 timmar, och den som överlever får släppas fri med massa pengar också. Helt overkligt men den verkar braaa... Nu ska jag fortsätta kolla! puss


Längesen!

Hej, nu var det ganska längesen jag skrev, jaa. Men det har varit lov och jag har knappt suttit vid datorn eftersom vi var i fjällen. Det var kanske hur jävla kul som helst, fyfan vad mycket vi har garvat.. Riktigt snygga vurpur har alla gjort haha! Inget som är kul att berätta, men det var roligt då iallafall.
Men nu har skolan börjat och jag måste bli bättre, haha. Fick VG på svenskaprovet, woho!! Jag Josefine och Pauline har påbörjat våran nyttighetsvecka, eller flera veckor kommer det säkert bli. Vi ska inte dricka läsk eller äta godis på vardagar, fyfan va hemskt jag kommer dö. Men man får äta frukt då..
Nu sitter jag här och har ätit två mackor heheh, kan inte dansa för jag sträckte mig på matchen igår som vi förlorade tyvärr. Vi spelade skit bra osv. Gjorde en snygg assist också, tjoho.
Aja nu ska jag inte göra nått, haha vill ut och gå men det går ju inte så bra med sträckningen. Här kommer några bilder iallafall!


KOLLA VÄDRET!!!








Fjällis!

Hej, vi har det bra här uppe, hittills.. Inga brutna ben iallafall även om vi har gjort några snygga vurpur i skogen..! Idag har vi åkt skidor och typ grillat höhö, sen åkte vi skoter lite och typ har vart nere ch tagit det lugnt. Vi spelar monopol ibland och jag är så jävla grym!!! Är riiik yeeeeeahhh! Juste ikväll åkte vi kvällsåk vilket var iskallt. Men dom spelade iallafall bra musik där. Nu sitter jag här och umgås med alla, och Josefine och Jenny kollar på tv nere. Ska nog gå ner dit nu, vet inte.
Aja skriver sen, puss.


haha snygg bild..


RSS 2.0