Sveriges sämsta lokalsinne tror jag.

Hallo, skrev inget igår men ja. Jag och Pauline åkte ner på stan och jag käkade, sen fikade vi. Ganska tjocka heh. Köpte en tröja för endas 49 kronor, TJOHO. Sen åkte jag hem och fixade mig och så, sen skjutsade mamma mig till Pauline så åt jag tacos med dom, sen sov jag där. Vi kollade på Ice Age 3 och Ronny&Ragge, haha. Vaknade halv tolv av att jag trodde att det var inbrott i deras hus så jag var livrädd haha. Sen åt vi chokladpudding och jag vart så jävla mätt men det var as gott, heh intressant. Sen skjutsade dom hem mig och jag åkte till treffen och kollade på d4, som vann mot tanter med 4-0. Jag gick vilsei Sätra, skitkul. Hade ingen aning om vart jag var så jag fick fråga någon jag inte kände så stod jag utanför treffen då HAHA. Nu är jag hemma, och nyss hjälpte jag mamma, pappa och Niclas att knuffa upp en bil på våran uppfart HAHA, dom fick inte upp den men när jag kom så fattar man ju att det gick!
Hahaha hejdå


JAG VILL UTOMLANDS!!!!!!!!!!

Lov!

Hej, äntligen har jag lov! Känns så jävla skönt att kunna ligga kvar imorn när Adam ska till skolan, YES!
Skolan var rolig, vi hade svenska prov och det gick skit bra. Efter skolan skyndade jag mig till Hemmakväll och köpte lite godis tills ikväll, jag som skulle vara nyttig. Det får jag bli efter lovet, för det har jag, Pauline och Josefine lovat oss själva haha.
Nu sitter jag bara här och äter liiite godis. hehe.

Alltså jag har en jävla fråga alltså. Varför är alla jävla tjejer som man inte känner, så jävla bitchiga i Gävle? Alltså när jag är i Borås tillexempel så är tjejerna där så jävla mycket snällare osv än här, jävla håla. Okej, jag har säkert också fått någon att undra vafan jag vill den personen bara för att jag har kollat, men när man måste göra värsta minen till någon är det så jävla töntigt. Som idag på bussen, satt några tjejer som såg snälla ut. Så kollade en skitbitchigt på mig, hon kanske inte menade det men det såg fan inte snällt ut, sen när hon såg att jag kollade tillbaka sa hon något till sin kompis som också började kolla på mig. Så jag kollade dit så kollade hon bort. Sen när jag kollade nästa gång sitter båda och rå glor? Alltså vad är det för jävla stil, bara för att inte jag ser ut som dom så är jag tydligen från en annan planet eller? Det är så jävla irriterande att jag kan spy på sånna, och det händer hela tiden, man kan fan inte gå någon jävla stans utan att få någon blick från någon man aldrig har sett eller hört något om. Och jag sätter pengar på att dom där två inte ens vet vem jag är, så man bitch blickar alltså åt folks utseénde? Nej fyfan, så jävla dåligt är det.
Nu ska jag försöka få något annat att tänka på, hejdå!


Lukas igår på talangjakten


Thorleif och Lukas

Tisdag

Idag var en tråkig och jobbig dag. Först kollade vi på film, vilket var det enda bra idag. Kollade på Hata Göteborg som JAG fick välja för Lasse älskar mig.;) Hade inte sett den men det var så jävla roligt ibland haha. Sen hade vi redovisning som gick åt pipsvängen! Efter det nationellt prov (test) och det gick ännu mer åt pipsvängen! Sen var det lunch och sen matteprov som gick ganska bra faktiskt! Hoppas jag inte får rest för jag tänker fan inte gå till skolan på fredag för en jävla mattelektion som kommer vara i en halvtimme typ.. Aja, sen åkte vi till fjärran och simmade, livräddningen gick ju sådär HAHA missade tillochmed vg med 15 sekunder, låter inte som mig?;) Haha skoja, men måste fan fixa vg eller mvg tid där juuuu!
Nu är jag hemma, ska välja kläder åt Lukas eftersom han uppträder imorn, hihi. Sen ska jag till Helges, men har ingen låt som jag har kommit på än.. Aja, sen sover Josefine här och vi ska kolla på Lukas imorn.
HEJDÅ


Måndaaag

Sjukt trött idag, skulle in på msn vid sex imorse när matchen var sa Adam så jag loggade in.. Låg och väntade i en jävla timme.. Sen somnade jag, han hade tydligen somnat om. Skolan var väldigt seg, fast jag och Pauline hade jätte kul med våran myggdans på Sibylla! Hahaa!! Ja..Vi går i ettan..
Sen hade vi bara samhäll och svenska och dom satt vi bara och snackade på. Sen åkte jag och Josefine Jansson till stan och jag köpte en mössa, blev en svart för vit passade inte mig hehe. Nu är jag taggad tills fjällen ;d
Snart är det dans och Elvira är sjuk så jag får åka dit själv, haha. Mobbaaad. Sen är det innebandy sen måste jag plugga till matten :'(
Nog om mig hejs


haha, jag och jenny assarsson för hur längesen som helst, lille plupp!!!

Söndag

Adam sov här i fredags till igår. Igår morse blev jag torterad när han skulle knäooa något jävla skabb äckel kort på mig, fyfan så jävla ful var jag.. Hehe. Men ja jag skrattade ju som vanligt haha.
Idag sov jag tills ett, så jävla skönt var det. Ingenting har hänt idag, har suttit här hela tiden. Ska snart äta sen händer återigen ingenting!
Imorn är det dans och så påbörjas sista veckan innan lovet, underbart.


Friday

Jobbade på matten idag, tjoho! Garvade åt en jävla fluga med hahaha, aja. Valde individuellt val, det blev friluftsliv i första så får man åka till alperna sen. Hoppas jag kommer med annars blir det tråkiga saker heh. Idag ska Adam sova här, mysiiiigt! Imorn har jag match, USCH, mot mora hur nu det går...
Orkar inte skriva mer,
Puss


Syns iiinte att jag gjorde den på en hemsida. ;)

Snart fredag..

Skönt nu med en vecka kvar tills lov, så jävla underbart med fjällen!
Idag var skolan rolig, eller tråkig i början. PAULINE VAR TILLBAKA! Äntligen. Hade spanska prov, tror det gick bra, får iallafall godkänt tror jag men man hoppas ju på något mer... När vi slutade blev det typ som jag sa igår om hörlurarna, att jag kommer hitta dom. Pauline sa: Åh kolla stina, jag har ju fan två par hörlurar till min mobil! Såååå min tur, jag som nyss har beställt haha. Kollade iallafall på hörlurar i stan, ska köpa rosa så att ni vet, heh.
Nu är jag hemma och ska på träning sen, jobbigt.
Puss


mina alla hjärtans dag kakor som inte smakar något

Äntligen!

Äntligen har jag och pappa beställt en ny adapter till min mobil som jag kan sätta i hörlurar i. Slår vad om att jag hittar mina gamla hörlurar typ dagen efter jag har köpt nya...

Skolan var rolig, lite pinsam hehe... Vi skulle ha hörövnings grej på engelskan och jag fick världens skratt attack och ingen mer skrattade haha, så jävla typiskt mig. Kunde verkligen inte andas eller nånting och Thorpan satt bara och råglodde med en blick som sa: Jaha, undrar vad hon skrattar åt nu då...
Så jag var tvungen att säga något men det gick ju inte men jag försökte, jag ba: jag...måste(ASGARV)byta...PLAHAHAHAHHATSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!
Så asgarvade jag i nån minut till för mig själv med, ååh jag hatar mig själv när jag får så, på opassande ställen....
Nu ska jag stänga av snart och läsa lite, och imorn ska jag nog köpa hörlurar!


Onsdag

Redan onsdag, snart är det ju fredag igen! Sitter här men borde gå till bussen för jag missar den snart tror jag. Igår på Helges gick det iallafall bra och jag bytte låt till Yoanna- Is it true. Det gick bra och tror att jag ska spela in den. Tråkigt att det snart är slut och jag troligen bara hinner gå en omgång till innan jag blir 18... Skulle börjat tidigare! Men nu måste jag springa
Puss


fettisdagen!

Onödig dag i skolan! Först debatt typ i 20 min, sen ingen engelska och sen matte och idrott. Seg morgon som fan! Hade hanikappsidrott, fan va roligt det var! Åkte rullstol nästan hela tiden, så jävla roligt! Nu är jag hemma, har pluggat lite engelska och finslipat och sen skickat till Thorpan. Det är ett smeknamn som vi har gett han, han heter egentligen Robert men det är lättare att säga Thorpan. (Han heter Thorp i efternamn höhö).
Nu ska jag snart åka till Helges, har tränat som fan på texten till sången, hoppas det går bra iallfall.
Det här är låten jag ska sjunga iallafall!



Måndag

Hemma från dansen nu, vi skulle hoppa upp i split och sen landa och gå ner i split drirekt, Tjohooo! FAN va bra det gick...Heh. Ska snart iväg på innebandyn ååh jag känner mig utbränd hehe. Ja imorn blir det sjukgymnastik och sen helges det är ju skönt, sen träning onsdag torsag fan va jobbigt. Kul att vi ska på cup i maj iaf och jag ska få en ny klubba. Fan va jag yrar nu tänker jag äta en mackus.
Pusssss


Skola

Måndag IGEN, vilket innerbär skola. Vaknade hos Adam så cyklade jag hem i kylan, kallt som fan. Öronen ramlade nästan av tror jag. Nu har jag fixat mig, hade så mycket tid på mig så jag lockade håret med skruvlockar. Var ett tag sen jag hade så, haha. Idag efter skolan ska jag INTE träna sjukgymnastik eftersom äckelgubbarna är där idag.. Vet inte när jag ska ta det nästa gång. Men ska på dans iallafall, och sen innebandy träning. Det var ett tag sen eftersom jag sträckte mig förra måndagen. Nu ska jag slänga i mig nån macka eller banan och sen springa iväg till bussen!
Puss


.....

Hej, ligger hemma hos Adam nu och han spelar.. hehe. Orkar inte åka hem så jag sover här. Imorn är det skola sen dans och innebandy, hoppas inte sträckningen fortfarande känns när vi ska gå ner i spagat, för det går ju jääävligt bra, hehe. Aja orkar inte skriva något mer, ska väl sova snart när han är klar med det där spelet.
Godnatt

Alla hjärtans dag

Ja idag är det väl mysdagen då. Adam vaknade här, eller han sov ju här med hehe. Vi åt macka och mina äckliga allahjärtans dag kakor som smaka typ mjöl.. Han var kvar ett tag här men sen drog han. Vi skulle på bio men vi tar det nästa helg hehe. Nu ska jag äta sen ska jag till han.
Puss

Lördag

Melodifestivalen var rolig att se, var väl typ en as bra låt resten var dåliga eller okej.. Erik Saade var så jävla grym, helt sjukt! Ikväll ska Adam sova här och vi ska till Oliver med Josefine Hb och Dk. Det var längesen du!
Nu ska jag göra en sak så hejdåå


Melodifestivalen

Hej, igår kom Jenny hit. Vi bastade och skrattade och pratade en massa. Kollade igenom mitt gamla minneskort, fyfan va kul det var. Massa filmer, hahah. Nu är jag klar, har klätt på mig och sminkat mig osv. Ska på genrepet till Melodifestivalen med familjen, kul! Skriver sen
Puss


FREDAG=KUUUUNGKUUUNG DAG

Tjabbaa jag är glaaad! Skolan va ju sådär, gjorde världens tabbe, råkade faktiskt klippa sönder två bilder som jag har framkallat, dom två bästa faktiskt, fan va kul alltså, vart såååå jävla glad!... Efter skolan gick jag på stan med Erica och letade efter lite saker, och köpte en..sak haha. Ikväll ska jag vara med Jempaaaan vi ska åka till stan efter vi har käkat och köpa ben&jerry´s sen blir det basta och kolla film sen tror jag? Om det inte dyker upp nå annat. Nu ska jag sluta skriva iallafall och gå på toa för jag kissar snart på mig så ni vet höhö...
Pussheej


jag och pauline har kul i skolan

underbaaaart

Igår... Vad hände i skolan då. Kommer bara ihåg att jag fick världens jävla skratt attack på matten. Kunde inte andas och tårarna rann. Våran lärare vart såklart aaaaaaarg som vanligt höhö men vafan man ska väl få ha kul. Jag störde ju ingen för jag skrattade tyst.. Aja. Sen så åkte jag ner på stan och köpte lite grejer, sen åkte jag hem och åt och kollade på "Ett småkryps liv" med Lukas, fyfan va kul det var. När Adam kom hem från träningen åkte jag dit. Somnade medan han spelade cs haha, så sen vaknade jag så blev det att jag sov där och skippade datakunskapen. Mysigt som fan!
Vaknade när han gick upp idag men jag låg kvar. Sen skulle jag hem så undrade Nina om jag ville ha frukost så jag käkade där. Åkte hem och fixade mig och sen drog till skolan som var astråkig hela dagen förutom när jag tappade min bok ner för hålet mellan alla trappor. Kissade nästan på mig för jag skrattade så mycket haha. ;)
Nu ska vi äta pizza sen ska jag och mamma mysa och kolla på film!
Puss


Jag älskar dig över allt annat gubben

Tisdag

Igår funkade det inte att skriva för allt gick såligt för mig. Lika idag, är så jävla sur nu för inget går bra. Ska snart åka till Helges. Eller snart och snart, typ om tre timmar börjar det haha. Jag tog äran att skotta idag när jag kom hem. Efter 2 minuter fick jag damp och slutade. Fyfan jag ska bo i lägenhet livet ut!!!!
SÅÅ jävla trött på snön nu!
HEJDÅ!!


sommar nu tack!


Jobbig dag.

Måndagen är skönast i skolan men jobbigast efter. Åkte till sjukgymnasten och tränade, två äckliga jävla gubbar stirra sönder på mig så jag höll på att få damp, asså verkligen råglodde in i mina shorts osv.. Dagens vuxna kan ju dra åt helvete om man beter sig så, vidrigt!!!!
Sen åkte jag hem och åt mat, tacos hehe. Åkte och dansade och det gick skitbra förutom när vi skulle försöka gå ner i spagat... Hoppas det blir bättre sen haha. Sen drog jag på innebandyträning, suger på måndagar... Men iallafall. Nu sitter jag här och får damp för det gnisslar när jag skriver jävla LJUD!!
Äter Ben&Jerry´s och försöker vara glad och laddar hem en Wallander till. Tråkigt att jag snart har sett alla.
HEIDOOO


går ej att ladda upp bild eftersom allt flyter på så jävla bra just nu


Söndag

Adam sov här, fyfan vad jag har skrattat. Sen åkte han hem så satte jag på en Wallander film och käkade tacos! Sen en timme senare skulle vi tydligen vara i Sätra hos min morfars bror och hans fru så, där blev det väldigt mycket mer mat.. Nu är jag hemma och har köpt en älskling som jag äter, och kollar på fortsättningen av Wallander. :)
puss


Lördag

Josefine Jansson sov här, mysigt. Kollade typ på film och prata en massa. Och imorse gick jag och klippte mig, jag blir jämt så deperimerad för hatar när det blir kort.. Fast det är ju så slitet.. Nu ska vi till valbo, och ikväll sover Adam hos mig.
puss

Fredag igen.

Äntligen helg igen, går så fort nyss var det måndag.. Började tio över tolv dag, as skönt. Åt hamburgare när jag vaknade och sen fick jag springa till bussen som stod vid stationen när jag kom och skulle gå över vägen. Tur att den inte var full då hade man ju skämt ut sig! Vi hade bara media idag och framkallade våra bilder som vi knäppte förra gången. Mitt självporträtt vart assuddig och ful menmen. Bilden på mig och Josefine när vi hoppade var rolig iallafall ;)
Efter skolan åkte jag och Josefine till stan sen åkte vi hem direkt. Jag skulle egentligen träna men jag orkade inte så jag köpte choklad och cola. Nu ska jag kolla på antingen New Moon eller någon Wallander.
Puss!


Torsdag!

Hatar verkligen torsdagar, så jobbig skoldag... Inte blev det bättre av att våran klass trodde att vi skulle åka skridskor med SPID fast vi inte skulle det.. Så jag och Pauline åkte ut på isen och hade lite kul för oss själva tills deras lärare kom och undra vafan vi gjorde där. (HAHA) Pinsamt.. Aja, så det blev slappidrott och jag och Josefine strechtade. Två smalben som är hur stela som helst, såg nog kul ut. På spanskan höll jag på att dö, vi snacka om leverpastej:

Stina: Men alltså, om man får leverpastej i skolan så är det från människor.
Pauline: Va? Vadå...?
Josefine: Ja alltså dom som har dött som har jobbat på Sodexo donerar sin lever till Sodexo ju?
Pauline: Neje, det tror jag inte!
Stina & Daniella: Jo Pauline, det är så. Lovar, dom gör det!
Pauline: Näe?! Fy fan vad äckligt, jag ska aldrig mer äta leverpastej!!
Stina & Josefine: Jo men det är ju gott, med saltgurka på macka.
Josefine: Jag åt det imorse.
Stina: Men skolans äter jag nog inte..
Pauline: Alltså är det sant?!
Josefine, Stina, Erica och Daniella asgarvar.
Pauline: Jag måste fråga Janne!!(Läraren)
Stina: Men ja! Fråga, han vet också om det!
Pauline: Janne, är det människolever i skolans leverpastej?!
Janne: HAHA, nej? Grislever brukar det väl vara...?

Fyfan va vi garva... Sen sa Pauline att hon inte ens gick på det... Som om!;)
När jag kom hem så var jag as trött och hade haft ont i huvet hela dagen så jag orkade inte träna.. Har kollat på film med mamma och nu ska jag äta en semla sen sova. Imorn börjar jag tio över tolv, skönt!
Puss


JAG ÄLSKAR DIG! DU ÄR BÄST!<3

Onsdag

Alltså det är redan onsdag, helt jävla sjukt vad fort det går. Snart är det fan sportlov och då blir det fjällen med Josefine och Jenny! Så jävla roligt ska det bli..
Hade musik imorse och fortsatte lära mig hallelujah. Det gick ganska bra jaa. Sen skrattade jag resten av dagen, fyfan va kul jag har haft.. Speciellt Paulines bild på en kråka, fick ingen luft när jag såg den. Så jävla söt var den, haha. Nu ska jag vara barnvakt tills typ sex, sen får vi se. Ska iallafall få en semla av mamma, höhö.
Juste, igår hade vi ju match.. Mötte Alba i Sandviken, fyfan va bra vi spelade. Domaren såg inte vårat första mål så vi förlorade med 5-4 ( blev egentligen 5-5 men domaren var blind..) Gjorde en assist. :)
puss


Pappas dag.

Grattis pappa ska jag börja med att säga. JAG ÄLSKAR DIG.

Skolan var rolig, skrattade as mycket med min Pauline såklart. Haha speciellt i bilen påväg till skolan. Har kommit på att jag är dålig på höger och vänster! Har haft aslätt för det men nu går allt fel, skit då. Efter skolan fick jag panik för mamma svara inte och jag skulle kolla om hon kunde skjutsa mig från brynäs centrum, men så såg jag bilen när jag satt på bussen så jag slängde mig av!!! Heh..
Sen åt jag en korv med bröd höhö och så åkte vi hem. Nu står kladdkakan i ugnen och tårtan väntar. Ska fika med mormor och morfar och familjen efter min dans. Oj jävlar jag ska ju ta bussen snart såg jag.
HEIDO


till min käre far

RSS 2.0