29 juni- ingen ide

Just gonna stand there
and watch me burn?
But that's alright
because I like
the way it
hurts.


Vaknade av klockan idag, och åkte till ICA för att köpa saker tills idag. Sebbe och Pauline hämtade mig vid halv elva, så hämtade vi upp Josefine med. Åkte förbi Ica och köpte bullar och läsk, hehe. Sen åkte vi till Victoriabadet.
Det var jag, Pauline, Josefine Jansson, Josefine Emanuelsson, Natalie Perämäki och Matilda Lundin. Vi var där länge, jätte mysigt! Sen hämta Sebbe oss igen så åkte vi hem. Fick världens skratt attack när vi hade lämnat Josefine, så jävla typiskt mig...... Åt en jävla fågel. Aja! Nu är jag hemma, ska åka och sjunga och sen ska jag vara med Matilda, Natta och Josefine och kolla på fotboll, eller jag hinner väl inte se så mkt. Sen blir det hemma och sova, och sova länge imorn för det ska tydligen regna! Så blir en riktig hemmakväll imorn tror jag!
Nu ska jag kolla lite på Paradise Hotel, är redan på 3e avsnittet och efter fjärde blir det ett lite uppehåll tills de nya kommer på tv6 play. Men får försöka stå ut !!!
NICK!!!(L) hehe








28 juni- vad vill hon?

Har suttit och kollat på Kissies blogg, och vad vill hon? Försöker få igång en 'sångkarriär'? Alltså, har man ens fått höra henne sjunga eller åtminståne fått se att hon är det minsta intresserad av musik? JAG SPYR PÅ HENNE!
Hon är säker jätte snäll och så, men hon är ju så fejk. Helt okej att hon har gjort bröst och läppförstoring, men hon behöver inte lägga i 1000 kg silikon och 100 kg botox, för hon ser ut som en anka. Haha fyfan va irriterad jag är nu.


28 juni- glöm inte ..

Åkte till Harnäs som sagt, blev där tills tre. Hände mycket spännande, bland annat att en ORM kom. hahah fyfan. Pauline som har fobi, stackarn. Skrek väl så hela Harnäs hörde!
Badade inte, eftersom ormen kom när Pauline var halvt nere i vattnet så hon flög upp och vi ville inte bada efter det.
Juste nu sitter jag här hemma och har tråkigt, men ska snart pallra mig ner till Josefine och vara där med Natalie, Matilda och Josefine. Blir mys!




28 juni- klockan sex!!

Vaknade av klockan, var helt död kan jag säga. Men släpade mig upp, för jag ska åka och bada med Pauline på Harnäs. Men såg nu att det kommer bli dåligt väder runt ett, men vid två skulle det ordna upp sig så vi får väl ligga där och frysa i en timme då.
När jag kommer hem ska jag kanske träffa Adam, och sen är det Paradise Hotel som gäller! SÅ JÄVLA EFTERLÄNGTAT!


27 juni- underbara sommar

Vaknade upp hos Adam vid tio, och såg att det var huuuur fint väder som helst. Sååå jag åkte hem och hämtade lite grejer, kom tillbaka med sololja och bikini bland annat, så solade vi. Var hur skönt som helst men sen blev det för varmt. Dom har en pool men det är 39 grader i den så det hade inte hjälpt. Adams pappa grillade hamburgare som vi åt senare, as gott. Sen åkte jag hem för Adam skulle till O´learys och kolla på fotboll.
Ikväll får vi se vad som händer!


26 juni- underbart

Igår åkte vi till mina kusine direkt på morgonen, och jag stannade tills fem. Åt lunch, solade, badade och spelade kubb. Mysigt var det faktiskt! Men sen åkte jag hem, och så kom min älskling hit. Fyfan vad jag har saknat han, helt sjukt. Vi myste hela kvällen, låg på studsmattan med täcke osv, bästa som finns!
Vi la oss nere sen och somnade sent. Vaknade imorse och låg kvar till ett, så gick vi upp, solade osv och JAG lagade mat till mig. Vart sådär.
Nu har han åkt och spelat fotboll och jag vill åka till stan. Men känns inte som att det är någon ide precis, men ja.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske blir det Adam.


24 juni- vädret gillar jag

Orkar inte med mina jävla drömmar, helt sjuka haha. Vaknar och tror att det är verkligt, vad är det för fel?
Idag ska jag steka i solen. (som alla andra dagar). Så jag och Lukas åker med morfar till mina kusiner, så badar vi och solar där. Underbaaaaaart! Ikväll kanske vi ska till boulongern, men jag kan inte vara där så länge för ska ju upp rätt tidigt imorn, plus att jag måste städa för imorn får man ju finfrämmande av mr.Gomez, äntligen.
Nu måste jag äta nått för jag mår illa för jag är så hungrig!


23 juni- skönt!

Hade absolut ingenting att göra runt fem, så jag hängde på mamma till hemlingby för at powerwalka sexan med henne. Gick 5 km, sen sprang jag sista kilometern. Kändes bra efteråt men skulle sprungit längre!
Kom hem, och åt asgod mat. Nu sitter jag och diggar min nya favoritlåt! Älskar låtar när man känner igen sig i texten.
Nu väntar jag på att klockan ska gå snabbare så Giulia kommer hem så ska vi kolla på ''The bounty hunter''. Har redan sett den men den är hur bra som helst så tänkte fråga Giulia om hon vill se den. Kanske går vi till ica och köper nå gott? Men det känns inte bra eftersom jag var ute och gick och sprang tidigare.. Hmm, vi får se!


älskar låten!!

"Now I know we said things
Did things
That we didn’t mean
And we fall back
Into the same patterns
Same routine
But your temper’s just as bad
As mine is
You’re the same as me
But when it comes to love
You’re just as blinded
Baby please come back
It wasn’t you
Baby it was me
Maybe our relationship
Isn’t as crazy as it seems
Maybe that’s what happens
When a tornado meets a volcano
All I know is
I love you too much
To walk away though
Come inside
Pick up your bags off the sidewalk
Don’t you hear sincerity
In my voice when I talk
Told you this is my fault
Look me in the eyeball
Next time I’m pissed
I’ll aim my fist
At the dry wall
Next time
There will be no next time
I apologize
Even though I know it’s lies
I’m tired of the games
I just want her back
I know I’m a liar
If she ever tries to f—–g leave again
I’ma tie her to the bed
And set the house on fire

Just gonna stand there
And watch me burn
But that’s alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that’s alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie"


23 juni- im in the corner, watching you kiss her

Jag orkar inte gå upp nio längre för att göra frukost! Åååå det tar kål på mig. Nu är det bara två ynka dagar kvar tills Adam kommer hem, äntligen. Ska bli så jävla skönt att träffa han så det finns inte. Tycker att jag har vart duktig som inte har avlidit av sorg hehe... Aja, vad händer idag?
Vill åka och bada men orkar inte så antaligen blir det till att ligga och råsteka ute i solen. Och klockan fyra har jag sång, nice deeeet. Sen ska jag fika med My tror jag, har blivit inställt några gånger ju, haha.
Sen ska jag förhoppningsvis snacka med Adam, det går inte att ringa dit?? Eller gick inte igår, så försöker idag då.
INTRESSSAAAAAANT! Aja, nu ska jag dra för jag snackar bara massa skit :d


22 juni- ni suger på att kommentera

Solen har stekt heeela dagen, men när vi åker till mina kusiner för att bada i poolen, går den i moln?! VAD VILL ALLT MIG ?!!
Aja, har iallafall solat jävligt mycket idag så det kanske var bra! Och så har dom fått en ny kattunge, så det gjorde inget att den gick imoln. Kanske väärldens sötaste vare, hur go som helst. Utom när den attackera mina fötter med tänderna och klorna hehe. På vägen hem ringde Amanda och sa att vi ska ta sången imorn istället, så det blev inget ikväll. Kanske lika bra det, eftersom jag är trött som vanligt!









underbart

22 juni- i do not understand

SÅ JÄVLA UNDERBART VÄDER NU, JAG DÖÖÖR! Igår låg jag hemma och kollade på film, var helt död efter helgen. Idag ska jag sola som faaaan, kommer säkert ha vattenkrig igen men lillebror, nice barnvakt ja e va heehe. Kul att jag inte har sms eller pengar, så kommer inte kunna ringa Adam och han kan antagligen inte ringa mig heller.. Får låna hemtelefonen då!
Efter jag har varit barnvakt ska jag förmodligen fika med My innan min sånglektion. Ska filma mina lektioner ibland, det tror jag kan vara bra för mig själv. Så hör jag mig på ett annat sätt, och får se hur jag utvecklas!



when my world is fallin' apart, and there´s no light to light up the dark
that´s when i look at you..

-

so tell me, whats your story?


21 juni- farewell

Måste börja med att tipsa om en film medan jag kommer ihåg det. 'The backup plan' är huuur bra som helst, handlar om en tjej (jennifer lopez) som vill ha barn men hon är singel, så hon gör nå jävla skit så hon tar någons nerfrysta sperma och fixar så hon blir gravid. Sen träffar hon en kille och dom börjar dejtaaa. Han verkar vara hur underbar som helst osv, blablaba. Låter kanske inte bra men jag lovar att den är det!

Idag vaknade jag av klockan som ringde, min vecka som barnvakt börjar ju igen.. Sen kom Mathilda upp med, fixade oss sen kom morfar och skjutsa oss till stationen. Sa hejdå till Mathilda, har varit huuuuur kul som helst att ha henne här!! Tråkigt att hon har åkt..
Sen åkte jag och Lukas hem, åt våran goda pastasallad, spelade shack...... soladeeeeeee (!!),och hade vattenkrig :) Nu ligger jag i sängen och fettar i mig godis medan pappa och Lukke är och byter nå skit. Vetinte om jag orkar göra nå ikväll, ska iallafall prata med min snygging, för det var några dagar sen.



20 juni- fem dagar

Happ, nu är skitvädret tillbaka. Orkar inte det! Jag vill ha sooool så man kan bada, så ska det vara VARMT, det är ju förfan inte ens över 20 grader när det är sol?! UUUUSCH
Idag vaknade vi vid elva, gick upp och käka korv med bröd hehe. Sen har vi inte gjort nå mer, ska åka till stan och möta Scarlett och få ett band med ALLT som vi filmade på projekt veckan, haha så jävla kul! Känns som att jag kommer garva ihjäl mig..
Idag vet vi inte vad vi ska göra! Vill hitta på något eftersom hon åker imorn :(


saknar dig pål plutt

19 juni- lets go again

Ja, den här dagen har varit riktigt mysig. Jag och Mathilda drog ut och knäppte lite kort i solen! Sen åkte vi hem och stekte lite, men det kom moln.. Efter vi hade ätit, sken det upp så då åkte vi till stan och köpte milkshake och satte oss i bollan och käka! (Mathilda tog med kameran men hade glömt batterier så det blev bara mobil bilder...)
Sen åkte vi hem och kollade på bröllopet, kunde inte låta bli att fälla en tår, gör det på alla bröllop :( haha.. drömde förresten att jag och Adam gifte oss, hahah. Så ni vet..
Så kom släkten osv, orkar inte skriva allt men nu ska vi på bio, Späck. Andra gången jag ser den men mamma bjussar och Mathilda vela se den, och den var så rolig haha !











jag älskar dig!

19 juni- lillebrors dag

Grattis till världens sötaste, som blir 8 år idag!! Min LUKAS LUKKE DAHLE!

Idag vaknade jag och Mathilda, skulle ut och sola men orkade inte riktigt så vi ligger och taggar musik så vi ska bli peppade att sola, haha. Men Mathilda är neger som vanligt så hon behöver egentligen inte.. Men ;)
Om 6 dagar kommer han hem, och om 9 börjar Paradise Hotel Danmark!!!!! TAGGAAAA, längtar så jäääääälva mycket så det finns inte !
Pappa har klippt gräset så nu är jag ännu mer snuvig, jävla gräääs. Idag kommer släkten, sen vet jag inte vad som händer ikväll?



17 juni- mathilda

Idag stände jag av klockan i sömnen så jag vakna när Lukas väckte mig. Sen kom Natta och Josefine hit och var barnvakt med mig det var nice. Vi låg och solade hela dagen tills det blev moln, då gjorde vi våfflor. Hur gott som helst, men vi blev inte mätta så vi åt pizza också. Sen kollade vi lite på vm men jag fixade mig, för vi skulle åka och hämta Mathilda på stationen. Jag pappa och Lukas åkte dit, satte oss och vänta på fel sida så när det tåget kom så hoppade ingen Mathilda av.. Men med nästa tåg så!
Vi gick på stan ett tag, sen åkte vi hem och fixade oss och ut på restaurang. Va så jävla hungriga så vi åt och fikade på en timme !! Rekord haha. Nu har vi kommit hem och så, ska kolla på film sen sova. Orkar inte lägga in nå bilder från idag men gör de när Josefine skickar dom.


17 juni- vädret

Äntligen är vädret bättre, men nu har det börjat klia i min hals. Skulle vara perfekt om jag fick halsfluss igen nu till Mathilda kommer.. Igårkväll åkte vil till bollan, spelade kubb osv. Det var jag, Josefine, Sofia och Alm, sen kom Nathalie och Erik också. Frös ihjäl när vi gick till bussen men fick bita ihop hehe. När jag kom hem satt jag vid datorn lite, sen somnade jag och vaknade av min mobil som jag hade satt på alarm. Såklart stängde jag av den i sömnen.. Så Lukas kom in senare och fråga varför jag inte har gått upp.
Idag ska jag bara ligga och råsteka på baksidan, Josefine kommer sen med. Kanske går till ica och köper glass. Sen tar jag tre bussen till stan och går till tågstationen och möter Mathilda (om hon har lyckats byta till rätt tåg på vägen..), hon är ju rätt klantig av sig..


16 juni- jag dör

Hörde på radion idag: ''ett kraftigt regnoväder i frankrike har gjort att 10 personer har omkommit, 4 saknas och över 400 har fått räddats med helikopter..'' OKEJ?! Ne men jag borde va lugn hehe, Adam är ju iiiiinte där.. Men ringde sen och han hade inte ens märkt regnet så då kunde man pusta ut!
För övrigt har jag, Othilia och Lukas stekt på fjärran idag. (KALLT)
Vilken jävla dag, fyfan. Började med att när vi var påväg mot bussen fick Lukas fågelskit på sig så han va påväg att dö, när han stod med ett LÖV (HAHAHA) och torka bort det, kom bussen. Vi fick spring allt vi hade, och vi hann. När vi går på frågar busschauffören hur gammal Lukas är, sju sa jag såklart. SKULLE SAGT SEX! Så jag fick såklart betala, perfekt. Skulle sätta mig sen, slog huvet. När vi kom fram till fjärran stod jag och skämta och lurade dom att jag hade glömt plånboken, och skrattade lite själv, men ja, blev inte så förvånad när jag märkte att jag verkligen hade gjort det:):):):)!!
Så, det var bara att ringa mamma och be att hon skulle komma med den, tur att hon kunde! Sen var allt frid och fröjd och Lukas blev bästa kompis med en fluga...
Men nu när jag kom hem var det en GETING i mitt rum.. En stor jävel. Men lyckades släppa ut den utan att grina, en fanfar till mig.
Ikväll vet jag inte vad som händer, skulle fika med My men hon har inte svarat på mitt sms så jag vet inte jag.
JAG SAKNAR ADAM SÅ JAG DÖR




sötaste jag vet

15 juni- med otii

Sitter här med min snygge (hmm) vän othilia.. Vi har varit på stan med Lukkeboii och åt på donken. Sen åkte vi hem så kom Jenny och Josefine och fikade lite med oss, sen drog dom igen hehe. Sockerbrudarna..
Så jag och Othilia bestämde oss för att göra nått, och det blev en (fanfaaar) musikvideo!
Har gjort det nu hehe, eller ska fortsätta imorn. Visar kanske resultatet på bloggen hehe, annars på fb.
Nu väntar vi på mat, och sen ska jag sjungaaa, sen ska vi hem och kolla på film med Josefine och Jenny!


15 juni- var är solen?

Det var ju hur fint som helst igår kväll? Vad hände med solveckan som skulle bli den här veckan? Man blir deppig av detta väder!
Igår åkte jag och Pauline med hennes mamma till valbo och köpte paket till Paulines kusin, och ett träns till hennes häst. Efter det skjutsade hennes mamma oss till donken så vi satt där och käka i 40 minuter hehe, sen gick vi till bollaaan och satt där med Molly, Josefine och Jenny. Sent på kvällen kom även Hampe. Satt där så vi tog sista bussen hem med de snygga bussarna hehe, och då låg jag och Pauline och åt våran underbara kladdkaka, drack läsk och kollade på Taken. Hur bra som helst är den ju, kan kolla hela tiden.
Vaknade idag av att min väckarklocka ringde och mamma som dampa i telefonen. Vi käkade frulle, jag har duschat och nu sitter Pauline och Lukke och spelar starwars, Pauline suger.. Ikväll ska jag äntligen ha sånglektion, som jag har längtat! Sen ska Othilia sova här!







14 juni- det går frammåt

Mysig igår med tjejerna, kollade på The Collector. En film om typ en gubbe som samlade på människor i en liten låda haha. Jag hade sett den en gång med Adam, men inte dom andra. Skönt att jag visste vad som skulle hända hela tiden!
Idag vaknade jag av att Lukas kom in och sa: Godmorgon IGEN!!
Så han hade tydligen kommit in en timme tidigare och försökt väcka mig och jag hade legat och snackat med han, och jag minns ingenting av det?
Snart kommer snygga Pauline Wännström hit och ska vara barnvakt med mig. Ska äta tacos och så, kanske kolla på någon film i skitvädret? Sen på kvällen om det blir fint åker vi till boulongern, annars vet jag inte vad vi gör i detta rusk!! Blir väl en till film, kanske ska kolla på Taken igen för den va hur bra som helst. :)
Aja nu skriver jag grymt tråkiga saker, hörs sen hejs.



13 juni- mys

Åkte till IcaMaxi med Lukas och mamma och skulle köpa mat tills den här veckan när jag ska vara barnvakt eftersom jag suger på att laga mat!
Ikväll kommer Pauline, Josefine och Molly hit och kollar på film, mysigt! Har inte haft lust till att åka någonstans iallafall. Jag håller på att dö, vill att adam ska komma hem och det är tolv dagar kvar.. DÖDA MIG?
Men Emilia och Mathilda kommer ju antagligen, så det kommer bli huuuuuuur kul som helst! såhär ser min vecka ut nu:

MÅNDAG- vara barnvakt med Pauline, sen sover Pauline här.
TISDAG- vara barnvakt med Pauline, sen sjunga, sen sover Othilia här.
ONSDAG- vara barnvakt med Othilia, sen fika med My.
TORSDAG- vara barnvakt med (nån?), sen kommer antagligen Emilia och Mathilda runt tre!
FREDAG- Barnvakt med Emilia och Mathilda, sen göra nå på kvällen med dom!
LÖRDAG- Heldag på stan med Emilia och Mathilda antagligen, sen hitta på något. Bio kanske?
SÖNDAG- Åker dom hem :( men kanske simma med My!



i can´t wait to see ya, i need my loverman

13 juni- orkar inte

Ja, hur var min dag igår? Den var kass, skit kass. Det ända possetiva var att jag fick lite grejer till mitt rum, och att jag pratade med Adam. Orkar inte ha det såhär i två veckor tiiiiill, så jävla jobbigt.
Eller en posetiv sak till var att jag, Mathila och Emilia (båda från borås) bestämde att dom ska komma hit på onsdag. Hur kul som helst! Då rullar även tiden på så kommer Adam hem snabbare..
Idag vet jag inte vad jag ska göra, ska kanske träffa Stina på stan men jag är så jävla trött! Kanske blir piggare sen iallafall!
Ja, nu ska jag iallafall äta tacos sen får vi se vad jag orkar göra idag, hehe.


skitsnygg bild




förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

MATHILDA MESCH

Alla borde vara som min bästa kompis. Om alla skulle det, skulle det inte finnas problem, det lovar jag. Hon är världens bästa kompis, hur underbar som helst. Det går inte att beskriva vad hon betyder för mig. Vi träffades i Grekland när vi var små, och sen dess har hon varit min bästa vän. Hon bor sex timmar bort, men vet ni? Det gör ingenting. För jag vet att hon jämt är där för mig, och hon kommer aldrig att svika mig.
Och hon vet det hon med, jag kommer alltid finnas för henne, vad som än har hänt. Och det är så jävla skönt, att veta att hon jämt finns kvar, om alla andra inte gör det. Vi kan prata om precis allt, och vi säger jämt vad vi tycker utan att någon blir sur. Hon är min bästa vän och det kan faktiskt inget eller ingen ändra på. För vi är som systrar och jag kommer aldrig låta någon sabba det.

12 juni- hoppas det går fort

Igår åkte vi till Julia, var helt okej där men jag drog hem tidigt, hehe. Låg vid datorn och kollade på film osv. Snacka med Adam tills typ två, orkar inte att han ska va borta i två veckor just nu. Men får försöka vara glad och få dagarna att gå snabbt..Men vi får se hur det går med det..
Råkade ställa klockan på ringning idag klockan nio, så jävla irriterande. Så nu ligger jag vaken, kul. Idag vet jag inte vad som händer, allt är ju tråkigt i detta väder! Tror det blir en riktig hemmakväll eller nått!



är så jävla trött på sånthär nu!!!!!

11 juni- snyft

Igår åkte jag hem till Adam tillslut, för klockan var tio och han var inte hemma så jag väntade hellre där. Satt och kollade på tv med Viktor och åt macka, sen la jag mig. Adam kom typ tjugo över tolv eller nått. Så vi somnade direkt. Idag följde jag han till bussen och sa farväl för att han ska till Frankrike idag. Jag kommer ?
Sen åkte jag hem till mig, och åt frukost i lugn och ro, kollade inte min mobil förräns HALV ELVA och då såg jag smsen från Pauline; vi kommer halv elva:) HALLLÅ?!?!? SOVER DU!?!?? osv.. så jag fick åka till studenten i fula kläder, oplattat hår och inget smink. Skit fint.. Åkte iallafall dit, och kollade på Sebbes student och alla andras. Så jävla avundsjuk..
Idag ska jag vara hemma nu bara, så jävla kasst väder. Ska ladda hem Grease tror jag, så längesen jag såg.
Ikväll ska vi fira det FULA sommarlovet (hittills..) med några tjejer från klassen. Blir nog kul! Sen får vi se om jag sover hemma själv eller med Pauline!




jag älskar dig!<3


10 juni- bilder

Sitter och väntar på att Adam ska komma hem från sin match, så jag kan lika gärna lägga ut massa bilder från idag!
_______________________________________________________________________________





dagens hår och kläder alltså. men det syntes ju på bilderna tidigare idag.








världens bästa tjejer!

10 juni- så jävla underbart

Äntligen sommarlov och det kom precis rätt! Är så sjukt jävla trött på skolan så det finns inte. Inatt vaknade jag klockan två, av att någon ringde och hade damp och skrek: FÅR JAG PRATA MED FITTNYLLET!! DU VET VEM JAG MENAR, och blablabla, sen började han grina och sa : tror du inte jag är orolig?!
Antagligen var det någon student som har druckit sig halvt medvetslös, haha. Antar att han ringde fel :)
En halvtimme innan vi skulle vara hos Pauline, vaknade jag. Perfekt. Men lyckades sminka mig lite och fixa håret med, så vi hann till avslutningen. Satt och lyssnade när tre stycken sjöng, och så fick vi se när någon vann pengar för en bra novell eller nått.
Sen åkte jag, Josefine och Pauline och fikade på stan med Lovisa. Skrattade gaaaanska mycket, hehe. Nu har jag varit med Adam och bara legat här. Ikväll ska jag till boulongern med några från klassen ett tag, och sen ska jag hem till Adam. Tråkigt att han åker imorn!!




9 juni- dan före dan..

..före skolavslutningsdan! Ska bli såhäääääääääär skönt med sommarlov, sen är det bara två ynka år kvar på HELA HELA SKOLAN! Fan heller att jag ska plugga vidare iallafall. Eller okej, sen kanske. Skitsamma!
Idag var jag på stan med Pauline och Josefine. Jag köpte ett stycke byxdress och ett stycke tunika tills imorn. Kommer bilder på båda imorn, orkar inte nu för jag har nämligen lite att stå i!
Ska fixa naglarna, städa, smörja mig(jobbigt) bädda.. Aa.. Rätt mycket, haha. Sen kommer Adam hit så sover han här. Sen upp imorn och åka till skolavslutningen, fyfan va skönt.
Har färgat ögonbrynen och ögonfransarna och vaxat dem idag. Inte skönt, men nödvändigt.


skitsnygg bild, osminkad och allt precis ur duschen men man tager vad man haver


8 juni- hur stor är chansen?

Alltså, idag träffade Pauline på ödet tror jag? Jag fick en 'mobilficka' eller nå av Josefine, från tunisien. Vad gör inte Stina Dahle första dagen? Jo, tappar den på bussen. Smsade Pauline och sa det, och att hon kunde hålla ögonen öppna när hon åkte ettan till mig. Men det glömde såklart Pauline, haha. Men så sätter hon sig på sätet, och sätter foten på den?! Jag åkte ettan klockan TOLV, och Pauline hittar den KVART ÖVER TVÅ, och bussarna går var tionde minut. Hur sjukt är det inte? Galet..
Iallafall, jag fick vg i engelskan, tjoho! Förväntade mig inte det, hehe. Åkte alltså hem runt tolv, käkade och så. FAN JAG HAR GLÖMT TAGIT MEDICIN!! Aja, kul att veta. Sen åkte vi och bowlade, jag kom sist tror jag. Snart kommer väl resten hem, sen ska jag nog med Adam och kolla på björsjös avslutning för Cecilia ska sjunga och då vill jag lyssna hihi. Aja, puss.

NY BIKINI
________



8 juni- fint igen

Min kamera är urladdad, så har inte kunnat knäppt kort på dagarna, men laddar den nu iallafall så ska ta med den på bowlingen med klassen idag.
Igår sov jag med Adam, åkte hem till hans mamma för tog för givet att han var där. SYNSK SOM JAG ÄR, så tänkte jag hela vägen att han inte skulle vara där och såg framför mig att jag skulole behöva cykla till hans pappa istället. Så jag tänkte ringa han och fråga, men så sket jag inte. När jag fram så sa hans mamma att han hade stannat hos sin pappa en natt till. FATTA MAN JU, jag säger ju att jag är synsk!!
Hehe.. Så jag cyklade dit, och vi gjorde inget speciellt, kollade på någon fängelse serie och den va bra. Somnade vid halv ett eller nå, men jag har inte sovit nått för jag frös eftersom han höll i täcket stenhårt..:)
Aja, nu ska jag till skolan på bokrescension, döda mig!! Sen kanske jag åker och färgar ögonbrynen och fransarna, men vet inte än. Om det är fint väder vill jag ju sola, hehe. Aja, vi får se!


saknar dig

Mitt sommarlov 2009

Har tråkigt nu, så tänkte ladda upp lite bilder från sommarlovet 2009 på min gamla dator, som kanske är hur seg som helst så får se hur många det blir!
____________________________________________________


Jag och Josefine bytte lag. Hittade ingen snyggare bild, HAHA..


Vi åkte till Borås och hälsade på Mescharna. Kommer du ihåg hur kasst vi mådde Mathilda?
Fyfan!


Var på sommarkväll alla gånger, bland annat med Sanna, Madde, Nathalie, Josefine,
Jenny, Giulia.. Saknar!


Hade en riktig myskväll med Angelika, Giulia och Elina. Hur kul som helst var det!


Träffade Pauline för första gången!


Var i Stockholm med Giulia och Ida. SAKNAR!


Hade sommarjobb i denna håla.. Okej, jag saknar det lite faktiskt!


Knäppte massa kort med Othilia


Gick till Jenny med Josefine på kanske Sveriges regnigaste dag, haha fyfan va kul det va


Spelade minigolf med Giulia Jenny och Ida. Dagen jag skrattade som mest kanske?


Mys i vårvik


Alla dagar på Harnäs! ( HAHA dåligt stora våra lår ser ut... hehe)


HAHA bilden.. usch! Men kul hade vi


Grillning med Adam, DK, Josefine, Tessan, Maja och Molly. Trillade in andra där sen.
Kul!


Borlänge med Adam


Haha sötaste bilden..
_______________________________________________________________________

TVÅTUSENÅTTA

Snygg bild va? HAHA fyfan va ful

Aja, orkar inte ladda upp med. Men hann med lite mer än det där som ni kanske fattar, men grymt kul sommarlov var det. Bara att hoppas att det här lovet blir ännu roligare, vilket jag tror!


7 juni- sista veckan

Ska precis börja avslutningsveckan på ettan i gymnasiet, ska bli så jävla skönt! Är lite avis på treornas studentvecka.. Menmen det kommer det med. Idag har jag på mig jeans, en vit t-shirt och mammas kavaj som jacka hade jag tänkt, men nu verkar solen gå i moln.. Vi får se hur jag löser det här.
Efter skolan ska jag och Josefine på stan, har inte träffat henne på hur länge som helst eftersom jag var sjuk förra veckan. Sen kanske jag har sång, äntligen. Har inte sjungit på en månad ungefär så det ska bli riktigt kul.
Nu måste jag springa till bussen, ska redovisa musiken idag! SVÄLJ..
Puss


en ful cam bild, hehe bra kvalle

6 juni- regn

Jahapp, våran nationaldag bestod av lite sol och lite regn. Skönt. Vaknade hos Adam och låg där tills han äntligen vaknade typ halv tolv, kändes som en evighet. Men vi solade, och när vi gick in så gick solen imoln efter typ en halvtimme. Gjorde hamburgare osv, och kollade på film.
Nu är jag hemma och har duschat, är kanske hur trött som helst, eller så är jag bara seg. Ikväll ska jag och kanske Adam kolla på filmen som jag ska göra en 'bokrecension' om. Verkar inge bra, men får försöka lära mig den så gott jag kan. Orkar inte skriva mer nu.

 


SAKNAR DIG!
(haha, bilderna..)

5 juni- super väder

Bion igår var kanske hur rolig som helst, jag höll på att skratta ihjäl mig. I början undrade jag lite vafan det var för skit, men sen blev det bara roligare och roligare!
Vi sov hemma hos Adam, somnade direkt vi kom hem. Vaknade tidigt som vanligt, vet inte varför vi har börjat göra det.. Men jag var iallafall pigg, så vi låg och solade ganska länge. Adam försökte göra en omelett med, och det gick väl bra förutom att den blev lite bränd, men den slank ner ;)
När han skulle till nynäs gick vi hem till mig och han tog min cykel och stack, och jag la mig och solade lite. Sen kom jag på att jag vill ha nya påslakan, så jag och mamma åkte till Hemtext. Hittade saker för 1000lappen, men inget till mig förutom två kuddar och två handdukar. Men kollade på H&M Home på internet nu och jag ska beställa två par leopard mönstrade påslakan, passar bra till mitt bruna rum tror jag!

Ikväll ska Adam sova här igen, och vi ska grilla här med mamma och Lukas tror jag. Sen blir det väl film eller något annat mys, han åker ju på fredag..


Kostar bara 99 kronor, så passar på att köpa två stycken. Men inget annat av det till höger, bara det till vänster..eh hehe

4 juni- visar mitt mvg i syslöjd!..

Nu har jag solat en massa, och det har faktiskt givit resultat! Brukar aldrig bli brun på bröstet (eller få lite färg..) men nu solade jag med bh, och fick iallafall lite färg!
Ikväll ska jag och Adam på 'Kommisarie Späck'.  Hoppas den är värd pengarna, men den verkar bra iallafall. För den som inte fattade är det en parodi på kommisarie Beck. Jag fattade inte det förräns ett bra tag efter jag såg att Späck fanns.

Och jag har hämtat min nya TV. Eller jag, så följde pappa med och betalade, hehe. Trodde den var större.. Men bättre än den ruttna jag har nu!

Iallafall, det jag skulle berätta i det här inlägget var att jag har förstört mina beiga chinos som satt som en hösäck på mina spinkiga ben, och förvandlat dessa till SHORTS! Blev faktiskt skit snygga, och jag blev glad och nöjd. Kommer använda de här mycket mer än jag använde chinosen. Har spart så man välja om man vill ha hög eller låg midja med. Får se om man kan ha det ikväll om det inte blir för kallt!
Nu ska jag måla naglarna och städa, låter ju skitkul?

FÖRE..

chinosen. + min snygga fot som vela vara med på bild. (ignorera)

EFTER!


Jag blev iallafall nöjd! Har inga beiga shorts, så varför inte liksom?


4 juni- sista helgen!

Det här måste firas, sista helgen innan sommarlovet.. Hur härligt låter inte det? Idag kollade vi på våran film som vi har gjort på temaveckorna, jag var ju sjuk andra veckan men han med att spela in iallafall! Den var roligt tycker jag, haha. Margareta och Lasse blev bäst, för dom är det roligast och lättast att skämta om.
Sen åkte jag hem, och ligger i sängen nu. Satte mig nyss på en humla tror jag att det var, och har shorts på mig så jag brände rumpan..
Ikväll får vi se vad som händer!


jag nyss

Dagens bilder.


Lyckades faktiskt med maten idag, helt själv!

HUR GOTT?!




Dagens sysselsättningar: dricka fanta, baka paj, raka benen, fotbollsmatch

3 juni- äntligen

Äntligen gör halsen inte lika ont, och febern är påväg ner. Dagen har varit rolig, den började då med att jag solade med Giulia, ungefär vid nio. Sen var jag hemma, solade lite jag med osv men den gick mer och mer i moln tyvärr. Sen åkte jag och Adam och Victor till Kastvallen och kollade på Sverige  matchen, det var inge kul så vi drog efter halva.
När jag kom hem låg jag bara och solade, jävligt skönt. Men såg nu på SMHI att det ska regna på våran skolavslutning, hoppas dom har fel för det är ju aldrig roligt. Är väl bara för att jag blir frisk som nästa vecka blir skit..


fin bakelse av josefine ;) haha

3 juni- dum i huve








Hur sjukt är inte det här? Blir så jävla irriterad på sånnahär idioter, förstår inte vad som tänker med. Lika med han som mördade Therese Rojo, för att en tjej ville det? Då har man något fel i huvudet, man är galen. Man gör sitt eget liv till ett helvete för jag tror fan inte man kan förtränga att man har stampat någon till döds.

3 juni- underbart



Har ni sett den här reklamen för något program när två stycken gifter sig? Så sjunger dom: ''det här ska bli den bästa dan i mitt liiiiiiv'' ? Gud vad jag har letat efter den, skulle vara så grymt kul att sjunga den på ett dop eller bröllop! Eller jag skulle väl inte kunna sjunga på bröllop för jag bölar på varje jag ser, men ändå.. Hur fin som helst är den!

Inatt kunde jag inte sova- igen. Så jag låg och kollade på ''Good luck Chuck''. HUR BRA SOM HELST JU! Grym, fin och rolig. Superfilm.
Gud vad jag är glad idag, även fast jag vaknade åtta.. Kom upp så hade mamma gjort te, jag som bad om det men ändå. Så hittade jag den här låten också ju!

det här ska bli den bästa dan i mitt liv
den första och den största dan i mitt liv
jag ska hålla kvar, den känsla jag har
att jag älskar.

2 juni- kan det bli bättre?

Vaknade idag i Lukas säng, sover mycket bättre där! Men iallafall, har lika ont i halsen?.. Det är helt ok med feber, men bara jag kan äta och dricka utan att det gör ont. Har ont i hela nacken och utsidan på halsen med såfort jag rör mig. Jävla skit kropp som fixar det här när det är toppenväder..
Känner att jag måste ta en dusch idag, och kanske fixa lite med lite grejer som jag ska lämna in. Har 70 frågor om kameran jag ska lämna in, men har inte ens dom hemma.. Ska göra ett bildmanus med, och ett låtshema. Aja, bara att sätta igång!


Hiss/ diss




Jag hissar Adam, för att han är det bästa jag vet.


Andra saken jag hissar är låtar med enbart gitarr (kanske något mer instrument), får sån jävla sommarkänsla.


Får passa på att hissa att vara ledig från all sport, innan sommarträningen börjar, vilket är imorn.


Hissar att sjunga, helt klart det bästa som finns!




Jag dissar att jag har halsfluss, precis när det är riktigt sommarväder..



Dissar busschauffören som körde som en galning igår när jag och Adam åkte, helt sjukt..


Jag vill faktiskt dissa min egna skola, eller SP-laget eller vafan det heter, för att det är så grymt dålig information.


Dissar media&matte läraren för att de är sjuka i huvudet, förlåt men det är pinsamt kassa.

1 juni- fatta man ju..

Ah det kunde man ju ha räknat ut, det är väl klart att jag ska få halsfluss i år igen, hade ju varit konstigt annars. Så nu går jag på pencelin i 10 dagar, woho.. Åkte till hälsocentralen och fick reda på det, sen åkte jag till skolan och lämnade ett usb till dom, med musik till våran film. Gud vad jag skrattade åt den, så jävla ful.. Iallafall, mamma hämtade mig på skolan efter hon hade köpt kinamat som jag nyss petade i mig. Nu sitter jag och äter godis, vill ut i solen! Men fick reda på att det inte är bra att sola när man har feber så jag får stanna hemma. Adam kanske kommer eller något antingen efter skolan eller ikväll, mys så har jag något att göra. :*


1 juni- sömnproblem..?

För två år sen var första juni bästa dagen på året, haha. Jag och Adam vart tillsammaaans wohoooo.
Aja, nu ligger jag här och klockan är över ett, och kan inte sova.. Har ätit mackor, kollat på tv, ätit godis men ingenting hjälper. Nu tipsade min käre storebror mig att jag ska lyssna på musik i hörlurar, får prova det!
Iallafall, har ju som sagt feber och ont i halsen. Och när jag har det drömmer jag jämt konstigt, när jag väl lyckas somna. Jag la mig halv elva kanske, och har somnat och vaknat ett antal gånger, hur jobbigt som helst.. Men iallfall, den knasiga saken är att jag drömmer att jag är Percy Jackson? GUD, vad det är jobbigt, drömmer bara samma sak, typ att jag måste hämta en grekisk Gud, typ posseidon? Kan verkligen inte somna då, plus att det kanske är hur varmt som helst..

Nu ska jag försöka iallafall, kommer nog inte lyckas.. Men önska mig lycka till..


HAHAHA BILDEN <33333333 okej övertrött godnatt

RSS 2.0