Söndag :(

Jaha, då var det söndag igen.. Adam sov här tills idag, fyfan va jag garvade nu innan han åkte. Hade lite snökrig i mitt rum, AJ bröt armen nästan. Nu äter jag vårrullar och ska nog kolla lite på Paradise Danmark. Sen ska jag äta igen sen åka till Adam höhö. Puss på dig pojken.

vill vara brun och ha sommar..

Helg

Helgen har varit ganska full så jag har inte hunnit sitta vid datorn. Igår efter skolan åkte jag in till stan med Josefine. Sen kom hennes kille Tommie och Lovisa med. Köpte en klänning/linne vet inte vad jag ska kalla det för det var så kort för att vara en klänning. Aja, sen kom Josefine.E och då gick vi till Absint eller vad det heter och åt mat med våra föräldrar. Tog två timmar innan man fick maten så det sög, plus att det inte var så gott heller, men det dög. Sen skyndade vi oss hem och fixade oss sen drog vi till Felicia ocg väntade på henne och Linn, som kom efter 30 minuter... Haha. Men dom hade en kladdkaka med sig iallafall. Hade as kul, elit femman..;) haha.
Sen åkte vi hem vid tolv för vi hade ju match idag. Som gick rent åt helvete för mig.. Fick vara back 10 första sen fick jag vara center och sen forward när vi bytte till två ett två. Aja. Fast jag gjorde en assist så det var ju kul haha.. Sen kollade jag och pappa på Gottsunda-GGIK och tyvärr så förlorade ggik. Fast det var dom som hade spelet. Gottsunda hade typ tre spelare som körde så jäääävlaaaaaaaaAAA fult så jag hade inte kunnat mött dom utan att dampa! Gud, aja. Nu ska jag äta och duscha sen kommer Adam efter sin träning och ska sova här, det var jävligt längesen. Har hyrt tre filmer och köpt godis så det blir mysigt.
Puss


en annan match heh.

Torsdag

Nu sitter jag och kastar i min mat för jag vart så jävla hungrig efter att jag tog en powernap på bussen;) haha. På bussen satt det två utlänningar bakom mig och en av dom hade sån jävla äcklig andedräkt! Satt med näsan under jackan hela vägen och halv sov, faktiskt skönt. Skolan var sådär, fick en skratt attack på spanskan med Pauline så jag höll på att dö. Nej nu ska jag äta klart sen kommer Adam och sen ska jag träna!
KRRRAMISAR


godaste som finns!


Wednesday

Det var kul i skolan, blev anfallen av en till kråka! Helt sjukt, hahah. Kommer typ inte ihåg nått av skolan mer än att jag skrattade.. Så åkte jag hem och bytte om och käka sen kom Jaakko och Josefine och hämta mig så åkte vi till X-huset och tränade. Det gick bra som fan, hehe. Nu är jag barnvakt och sitter här.


Jordgubbarna jag åt igår, var väl okej men det är ju inte som
sommarens precis..


CIMON:'(

Gick till ica med Giulia. Skönt dör vi har inte snackat så mycket nu. Skulle köpa  en semla men dom var såklart slut. Så jag köpte jordgubbar, bubbliz (haha), och redbull. Så kommer inte somna ikväll..
Kollar på Paradise nu. Alltså jag är så jävla arg nu. Hur fan kan man rösta ut Cimon? Helt jävla sjukt, fyfan! Nu ska fan Christoffer gå till final annars vet jag inte vad jag gör... Nu vill jag att Jackie eller Erika åker men jag vet iallafall att en av dom inte kommer det... Aja...
Puss


farväl bästa


Tuesday

Igår började ju dansen. Fyfan va kul det var. En nackdel (&fördel) är att vi måste bli viga. Jag hatar att hålla på och stretcha, gör så helvetes jävla ont. Men det är ju kul att vara det sen när man har plågat sig igenom allt. Nu håller vi på att dansa till Britany´s "3". Hittills är dansen snygg och så. Alltså det går ju ut på att vara sexig och allt och det känns konstigt nu i början att stå inför 30 pers framför en spegel och försöka vara det... Men alla är ju ute efter att lära sig så man måste ju iallafall försöka. Sen var det innebandy träning och det gick väldigt bra, orkar inte skriva om det för det är antagligen inte så intressant, hehe..

Missade en buss idag med, tjoho fan va kul! Men kom inte så mycket försent iallafall. Skolan var rolig som vanligt. Eller inte skolan, men alltså dom man är med. På idrotten hade vi massage, så jävla skönt. Måste boka tid hos en riktig massör med för jag har så ont i ryggen ibland. Aja inge kul att veta.
Pussaaar.


Måndag.

Skolan gick fort idag, missade två bussar imorse så jag kom sent till spanskan, men det gör inte så mycket haha. Men jag glömde ta med träningskläder för jag skulle ju gymma men det sket sig då. Inte för att jag INTE kommer få träning idag, ska bara äta upp tacosen sen drar jag på dans, och sen hinner jag hem och vända så blir det innebandy. Sen blir det underbara paradise hotel som visst ska bli spännande idag haha.
Puss


Mys.

Igår var jag och Josefine på bio, Sherlock Holmes blev det för Snabba Cash var såklart fullt... Men det var kul och filmen var bra. Fick världens skratt attack mitt i filmen, såklart. Det var knäpptyst så tappade Josefine sin läskflaska så det lät och det garvade vi åt i typ 10 minuter... Sen efter filmen gick vi till Escape och träffade Adam, pusss. Sen va vi lite här och var tills bussen kom och jag förfrös mina fötter typ.
Så soc Josefine här, och idag kom Oskar, Viktor, Karin och Mona och åt tacos med våran familj haha, gott till frukost. Sen drog vi till Valbo med mamma och shoppade, köpte två linnen som är på bild här nere, och en bh. Nu vill jag vara med Adam men han visste inte om han orkade.. Annars vet jag inte.
puss


gina, 129:-

gina, 149:-


jag och Josefine<3

Bifff!

Nu har jag faktist städat hela mitt rum, känner mig verkligen värd ett bad haha. Så ska bada nu och läsa SOLO, mamma köpte en ny eftersom min som jag köpte igår drunka.. Så nu blir det lite slappis dag, ska kolla om Josefine vill på bio sen med, vill se Snabba Cash!
Fyfan vad jag längtar tills sommaren nu när jag kollar ut på all äckel snö! HATAR snön så jävla mycket. Fast det måste vara kvar tills jag, Josefine och Jenny ska till min stuga på sportlovet! LÄNGTAR!


jag är typ lika biff som dom i paradise......................
FAN VA JAG ÄLSKAR PARADISEHOTELL ! (mest danmark) ;D

Don´t you put me there again

Hej, vaknade nyss. Ligger i sängen och slappar liteeee. Vill åka till stan eller nått men det känns inte som att jag är på så bra humör för det... Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer än, vi får se haha. Fan va onödigt inlägg haha, men jaja. Lyssna på låten, den är så gammal men braaaaaao. Hejdo


MYS

Hej, kom nyss hem från Isabelle. Jag, Pauline, Sara, Erica, Isabelle, Josephine, Hanna, Sandra och Emelie var på Helt Enkelt och åt mat. Sen drog vi till Isabelle och badade jacuzzi och kollade på Eva och Adam, haha så jävla söt film. Ska sitta här lite sen sova. Imorn får vi se vad som händer,
Puss.


FREDAG

Åkte till sjukgymnasten imorse och tränade, jobbigt som fan. Åkte till skolan och åt och nu ska vi knäppa kort på median, på nått man tycker om. Ska ha typ mobil, godis och Josefine Jansson haha
Ikväll ska några tjejer från klassen äta på restaurang, gottt.


Årets

Haha, årets händelse hände nyss mig och Pauline! Vi går till Konsum och ska köpa grejer att äta på svenskan. Pauline äter en macka och går bakom mig som går och snackar. Helt plötsligt kommer nått farandes som fan över mitt huve och jag skriver som fan. DET VAR EN KRÅKA. Pauline är tyst så jag vänder mig om, sen så börjar hon skrika: DEN NUDDADE MIIG!
Hahah, det här var tusen gånger roligare än var det låter som. Alltså kråkan måste ha viljat äta hennes macka eller nått så den försökte ta den av henne, å fyfan va jag garvade, shit. Det händer bara mig och Pauline...
DU ÄR BÄS PAULINE!


Tidsfördriv

Visste du..

att jag vill ha -  en hund eller katt
att min senaste kyss - var näjs
att jag lyssnar mest på -  mitt eget skratt och musik hehe..
att jag pratar - nästan jämt förutom när jag är trött.
att jag inte gillar - när allt suger
att min bästa vän är – flera mil bort från mig
att jag avskyr när folk snackar - skit om mig som inte ens stämmer
att kärlek är - för det mesta så jävla underbaaaart hihi.
att jag gillar att – sooova!
att jag alltid kommer att - vara lite galen ibland heh.
att jag är hemligt förälskad i – adam.. visste ni de
att sist jag grät var - vet inte
att min mobiltelefon är –  dålig och dryg
att när jag vaknar på morgonen – somnar jag om 
att innan jag går och lägger mig - tänker jaaag på bra saker hahah
att idag har jag – inte gjort nått kul
att jag just nu tänker på - att jag är trött. som vanligt..
att i kväll ska jag – sova!
att i morgon kommer jag – vara i skolan, träna och kanske träffa Adam.
att jag hoppas - på att världen inte går under 2012..?
att jag verkligen vill - ha en puss av adam nuu


Onsdag.

Åkte till skolan tiiidigt idag för vi har ingen sovmorgon på onsdagar, suck. Hade musik första lektionen aaaaasnice, ska lära mig antingen Långa Nätter eller Halleluljah på keyboard, slå den ni ;). Kommer antagligen inte gå så bra, haha. Skolan var ganska rolig men va inte på så bra humör haha. Men på engelskan fick jag vääääärldens skratt attack åt ingenting, fyfan vad jag garva. Asså det är så jävla kul när det blir så, folk kollar ju på en som man vore dum i huvet att skratta så mycket hahah. AJA inte kul nu. Sen åkte jag till sjukgymnasten och så fick jag gymma där. Var ganska roligt och jobbigt som fan. Så åkte jag och mamma och köpte Max sen slängde jag i mig den hemma och drog på SST, Sveriges Tråkigaste Träning. FYFAN hemskt tråkigt och jobbigt var det. Så nu vill jag ha kul men ja jag sitter här själv med en fanta exotic och har så GRYMT tråkigt. he he.
Puss.



10...

10 sanningar om mig.

1. Ibland är jag för snäll.
2. Hatar när folk drygar med mig när jag säger att jag inte orkar/vill något.
3. Vill inte att folk tar mig för givet.
4. Jag vill verkligen plugga men jag varken orkar eller kan i den här klassen, haha.
5. Jag är jävligt trött och lat av mig.... Även om det kanske inte märks.
6. Jag lovar jämt mig själv saker som jag inte KAN hålla.
7. Jag vill helst veta vad jag ska göra varje dag så jag slipper sitta hemma nån kväll och ha tråkigt.
8. Jag undrar jämt när jag sitter ute och inte gör nått, varför rymden inte tar slut.
9. Jag brukar fundera på vem som kom först av hönan eller ägget.
10. Jag har svårt att lita på nya kompisar tack vare en viss person.




JAHA


Jävla gullunge, hahaha

Tisdag

Matte provet gick iallafall bättre än förväntat KÄNNS det som.. Men det känns ju typ alltid bra så blir jag besviken när jagh får se det, haha.. Resten av dagen va väl okej, skrattade ju ganska mycket haha. På idrotten såg jag att jag hade glömt shorts så jag fick låna en lärares. Ganska stora, men det gick väl.. Bussresan va kul, först va det nån idiot som peka finger åt en plinga som inte funka. Sen lite senare kom en tjej och sprang från längst bak i bussen och skrek: URSÄÄÄKTAAAA, så man trodde nån hade dött, iallafall så kuta hon genom hela bussen och man började fan undra va det var, så säger hon: jag skulle av här.:)
SÅNT HATAR JAG, man kan väl fan vänta tills nästa hållplats eller bara säga lite tyst eller så tyst som möjligt istället för att rusa genom hela jävla bussen och skrika? Gud, haha.
Nu sitter jag här och har nyss smockat i mig kakor och ett glas cola.
Puss


<3

Skönt.

Skööönt att sluta två på måndagar! Fan va underbart. Skolan va väl ganska rolig, det bästa var bussresan med Pauline till skolan, och hem med henne och Giulia. SKRATT... Hökk mitt tal men så jävla bra som jag är så råkade jag skicka den 'korta versionen' som jag skrev ut i skolan och läste upp, istället för att läsa den långa braaa.... Haha sånt är mitt liv heh..he. Imorn börjar jag tio i elva, tjoho. Och så har vi prov.. ehm jag tror jag står över..eller nått? Kommer inte gå så bra tror jag. Menmen så är det ibland.
Puss.


Måndag..

Hej, har fixat mig nyss och skrivit klart mitt tal som jag ska hålla idag, om vattenkrisen. Kommer väl få en till black-out som sist men hoppas på det bästa. Skönt som fan att vi slutar två idag, så ska jag hem och plugga till matten ( trooor jag....) eftersom vi har prov imorn.. Skriver sen.
Pussissaaar.


Söndag

Hej nu har jag sooovit länge. Drömde as mycket konstigt!! Men orkar inte skriva den, hehe. Nu ska jag äta nått för jag var hungrig när jag kom hem igår men sängen kom före mat. Idag vet jag inte vad jag ska göra, skulle ju vara kul att träffa Adam för det har jag inte gjort sen onsdags. Så jaa.
Puss


GJORD AV MIG heheh

Felicias place.

Hej, kom nyss hem från Felicia. Det var kul osv orkar inte skriva om det för jag är trött. Ska sova nu för kan inte ha ögonen öppna. Aja tack för en rolig kväll.:)
Puss


there can be miracles

Alltså nån kommenterade nått med att min blogg va kass. Och som jag sa typ tre gånger när jag började skriva, så gör jag det för att JAG vill och att det är kul att kolla vad man har gjort under året och minnas massa saker om hur man har mått och så. Så tänkte bara säga till den personen som inte ens sa vad han eller hon hette, att jag fullständigt skiter i om min blogg är kass för jag skriver till mig själv senare, inte för att just du ska läsa. För jag tvingar inte precis någon att läsa om vad jag gör om dagarna, så du behöver inte läsa om du tycker den är kass.

Aja, nu ligger jag i sängen som jag har gjort hela dagen och det verkar jag få fortsätta göra. Kul kväll säger jag bara.


"Vi tycker att livet är en värdefull gåva."

Godmorgon jag är döööööd. Hur trött som helst, hehe. Ligger här och äter lite godis, inte bra. Idag vet jag inte vad som händer, ska nog lägga mig i ett bad eller på spikmattan nu för det är så skönt haha. Men sen får vi se. Haha kolla på det här klippet från kvarteret skatan, jag skrattar ihjäl mig när jag kollar på det.
"Vi tycker att livet är en värdefull gåva."
Hahahah.
Pusshej.


00:21

Mitt i spöktimman ligger jag här i sängen, fyfan va rädd jag är. Det spökar i mitt hus, och vi kollade på Halloween 2 innan Josefine och Molly åkte hem. En jävligt kass film men nu blir man rädd när man tänker på den. Jag ska stänga av datorn nu och försöka sova iallafall för jag är så trött.
Puss


FREDAG.

Nu är jag hemma, sjukt trött. Skolan var rolig faktiskt. Engelskan gör vi nått projekt om att man ska 'åka' till ett engelsktalande land. Vi ska åka till USA, haha. Det är kul iallafall. Sen hade vi media och då skulle vi skriva en bildberättelse och det gick fort så jag och Jossan åkte ner på stan för hon skulle klaga på nå shampoo osv. Nu ligger jag i soffan med täcke på mig och kollar när Lukas spelar nått tv spel.
Puss


Sjukgymnastik

Idag var jag hos en doktor som kollade på mitt knä, det var ingen allvarlig skada utan bara nån vridning som gör att mitt vänstra knä pekar lite innåt. Men ska ändå börja träna där, nästa vecka är det två gånger. Sen får vi se hur mycket jag kommer träna men ska försöka fortsätta göra det iallafall två gånger i veckan.
Nu ska jag åka till skolan snart, eller till stan för vi ska käka där innan lektionen med Thorpan drar igång.
Ikväll får vi se vad som händer, inget bestämt än.
Puss


HAT & ÄLSK-LISTA hih.

HATLISTA TOP 10.

1. Folk som skriver på internet sidor om hur dåligt dom mår
2. Tjejer som kollar bitchigt på en fast dom inte ens känner den.
3. När man får höra rykten som inte stämmer.
4. När kompisar förändras så man knappt vet om man känner dom längre.
5. Att gå ut ur duschen när man nyss har duschat i 40 grader, på vintern.
6. När någon skriver på internet och visar offeciellt något, som man egentligen ska snacka med en person mellan fyra ögon. Om ni fatta..
7. När inte håret går att fixa, när sminket inte blir bra och man inte hittar bra kläder.
8. Om man tappar något på fötterna/ slår i tårna i t.ex en stol.
9. När någon ljuger och man hör sanningen från andra. (!!)
10. Få skratt attacker när man ABSOLUT inte vill få det.. Det är min specialitét.





ÄLSK-LISTA TOP 10.

1. Att vakna på morgonen och vara pigg, sen göra nått som får en glad.
2. När det är sommar, och man är med kompisar någonstans och badar.
3. Att vara med Adam.
4. Spela match och allt går bra. OCH MAN VINNER.
5. Äta på restaurang med någon/ några man har kul med.
6. Fetta i sig godis och inte orka bry sig om att det är onyttigt.
7. När man fryser, och hoppar in i en varm dusch.
8. Efter man har tränat fys.
9. Att somna när man är riktigt trött.
10. Att bli kliad på ryggen. (Helst av Erica)


Torsdag

Skolan vad helt okej, började med idrott. Hade massa bollekar och massa, ganska tråkigt. Sen skulle vi få disikera men våran lärare hade glömt att ta fram det där äckliga man ska skära i så vi vart lite besvikna hehe. Så fick jag veta av min datakunskapslärare att om jag fortsätter som jag gör nu, kommer jag få mvg. SÅ JÄVLA BRA.
Sen försvann mitt läppsyl som jag hade köpt för 40 kronor, skitkul.
Spanskan sög som vanligt, den lilla tiden jag var där hehe. Sen var det svenska och det var kul förutom att vi jobbade då.
Sen åkte jag ner på stan med Jossan men hon och Tommie skulle gå pch fika så hon drog direkt. Så jag gick runt lite själv och köpte en lila tjocktröja på h&m för 200. Jätteskön, men den ser blå ut på bildenerna här nere.
Ikväll har jag träning sen blir det sova för imorn ska jag vara hos sjukgymnasten klockan åtta!
Puss.


Bästa remixen?!





    
 K L I C K A  P Å  C I M O N !


Onsdag

Igår gick det inte att komma in på Blogg.se så jag kunde inte skriva. Men igår var jag i skolan som vanligt. Vi fick veta vårat nya shema, det var jätte bra. Så fick jag musik på Estetiskt val, tjohoo. Det blir iallafall ganska tidiga dagar, senaste är typ kvart i fyra. Efter skolan åkte jag hem, sen åkte jag till Adam. Han spelade typ bara cs för vi var barnvakt så jag satt med Vincent hela tiden, men sen kom Adam med.. 

Idag var jag i skolan igen. Garvade ganska mycket hela dagen, ja. Mest åt mina roliga skämt hehe. Speciellt på matten. Har matteprov på tisdag hihi, kan ingenting. Hej IG!!!! YEES..
Nu ska jag drya på träningen sen ska jag hem.
Pussiluss


ÖGAA

Måndag- skola.

Hej. Idag började skolan. Segt att gå upp kvart i sjuk, men så är det. Har saknat klassen lite, haha. Jag och Pauline skrattade som vanligt hela dagen typ, speciellt på matten... Vi fick se våran nya mattelärare med, vet inte vad hon heter för jag och Pauline var upptagen med en apelsin.
När jag kom hem slängde jag ihop en kladdkaka som blev dålig, får se hur den smakar.
Ska på träning ikväll sen blir det Paradise Hotel nere, därefter SOVA. Måste bli piggare..
Puss.


Söndag..

Ååh imorn är det skolaaa. Orkar verkligen verkligen verkligen INTE gå upp tidigt.. Snart får vi nytt schema, hoppas det blir bra för en gångs skull..
Adam sov här tills idag, det var mysigt hihi. Han ska nog komma ikväll med.
Nu måste jag duscha och så sen vet jag inte riktigt. Vara lite med min lillebror kanske, haha.
Puss




MATCH

Hemma nu efter en lång dag med bara innebandy. Åkte runt elva imorse med bussen, kollade på en dålig film. Sen spelade vi mot Långshyttan. Världens sämsta och fulaste domare vare.. Men vi vann med 6-5, as grymt spelat alla!!!!
Gjorde en assist, iallafall. Så fick jag en onödig utvisning, jag tyckte domarn var dum i huvudet så då sa jag det men ajdåå lite för högt. Aja, här kommer lite bilder.:)
PUSSAR









ps kolla snygga domarn


fint


av mig till vänster, och lukas till höger. snygga!

Bowling

Bowlade ju med tjejerna. Gick faktiskt förvånansvärt bra. Adam, David och Tratten kom dig också och iaktog oss hehe. Åkte hem sen, och nu sitter jag hem. Nu kom Lukas och mamma hem. Och vet ni vad dom kommer och säger? Det finns en restaurang vid min stuga som heter "Vita Renen", och vem hade inte kommit in dit, om inte självaste ZLATAN IBRAHIMOVICH?!?!?!?! Herregud..run. Fast mamma och Lukas var inte där, men iallafall. Han kom in och käka våfflor där, tänk alla gånger jag har gjort det..Fan va coolt.
Imorn ska jag på match som sagt hehe. Sen ska Adam sova här. ÄLSKAR DIG ADAM



Lillebroris<3

Nu har det gått fyra dagar utan att jag har träffat min Lillebror och mamma. Nu får det räcka. Tur att dom kommer hem idag, saknar han så.

min sötnos

gobiiiit

jag älskar dig

Härligt

Nu är jag klar för ingenting, har fixat mig men vet inte för vad haha. Ikväll ska iallafall jag vara med Jenny, Molly, Jossa och Sanna. Roligt. Sen är det bara hem efter det och sova och tagga till match på lördagen.
PUSS


Trött

Somnade runt tre och vaknade halv tio. Fyfan, men nu kanske jag är trött ikväll iallafall. Vet inte vad jag ska göra idag men nånting blir det väl. Nu vill jag bara somna om, fan va trött jag är. Men jag håller mig vaken så jag somnar ikväll. Aja har inget att skriva så det blir bara skit hehe. Hörs hejdå.


jag älskar dig.

Träning

Efter Adam hade kittlat mig, brottat ner mig, och hällt vatten på mig så var det dags för träning. Gick ganska bra, få se hur det går mot Långshyttan på lördag. Hoppas det går bra, var inte med och spelade mot dom senast för jag var utomlands. Faan va skönt med värme, jag vill ha sommar nuuu..
Nu ska jag försöka sova i tid. Imorn vet jag inte vad som händer, hoppas det blir nått roligt.
Puss



Torsdag 7/1

Har städat hela rummet och tog ut gamla datorn så jag får plats med nya på skrivbordet. Snart kommer Adam.
Har lagat mat och det gick bra hehe. Spaghetti och tomatsås, mums.


min parfym hehe,

min maaat

mina kläder idag

Do you remember


Kväll

Hej nu har Natta och Josefine åkt hem. Vi kollade på två filmer och bastade. Riktigt roligt var det iallafall. Idag måste jag lägga mig innan ett, och klockan är redan tolv. Åååå ja kommer inte kunna somna, kul. Imorn ska jag träffa Adam, mysigt för det var ett tag sen.




skitsööööt..

Hahah

Onsdag 6/1

Det blev inge valbo med Natta, men ikväll kommer Natta och Josefine hit istället. Vi ska basta och bara mysa litegrann. Och jag måste komma i säng tidigt idag, igår låg jag vaken tills tre, även fast jag var trött vid 10.
Ååh, vad sur jag blev när jag skulle sminka mig. Jag skulle böja ögonfransarna med en sån böj, så klämde jag svinhårt så gled den iväg så jag slet av 5 fransar. Fy fan vad det gjorde ont.
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Paradise Hotel och äta min pizza som nyss blev klar. Skriver sen och lägger upp bilder från myskvällen.
Puss.

(Kolla på videoklippet på mig, Adam och Lukas. PUSSS PÅ ER)


har på mig den här tröjan idag, och lack-leggings till.

sötnos


Ny start

Hej. Känner för att börja blogga nu och då passade det ju bra precis i början av året. Inte för att jag kommer få mycket läsare eller nått, men jag tycker att det är roligt att kolla tillbaka vad man har gjort under året.

Hittills har året varit väldigt roligt, även fast det bara har gått 5, snart 6 dagar. Men det är ju en bra start. Just nu ligger jag i sängen och är hur trött som helst. Pauline sov här tills idag och vi var vakna till 5, hemskt. Har verkligen vänt på dygnet. Så ikväll tog jag det bara lugnt, har kollat på Paradise Hotel och ätit godis. Mamma och Lukas är i stugan, så bara jag och pappa är hemma, lite tomt utan Lukas men det är lugnt och mysigt. Idag kom pappa hem och överaskade mig med kina mat, hur gott som helst. Sen bastade jag för tredje dagen irad, om det var intressant. (Skriver om allt för jag är trött.)
Jag kom på att jag inte har några nyårsslöften. Eller jag har tänk på vad som ska vara bra. Men nu kan jag ju skriva upp det.


  • Sköta skolan. Jag ligger hur mycket efter som helst, tror det lutar mot IG i matten snart. Måste få kontroll annars kommer det bara bli jobbigare mot sommaren.

 

  • Slappna av, inte vara så spännd och rädd för allting för då oroar jag mig bara.

 

  • Tänka efter noga hela tiden över vad jag gör

 

  • Ha roligare och skapa fler minnen än 2009.

 

  • Blogga mer än förra året, det är roligt att läsa sen.



Och småsaker som att ta träningen mer på allvar för jag vill verkligen komma upp till D4 istället, roligare lag. Och bli nyttigare, äta bättre och så. HATAR när jag låter såhär vuxen, åh.
Imorn ska jag iallafall åka till valbo med Natalie! Sen skulle jag gärna vilja träffa Adam men han har lanat så han är kanske trött. Jag är iallafall jävligt trött nu så jag tänkte släcka för dagen.
Puss!
min sötnos


RSS 2.0