Dan före dan före resedan

Tjenaaaa... Fyfan vilken varm dag, helt sjukt. Åkte till brämmen med Jenny och Ingaplinga och stekte. Hur hett som helst så fick bada helahela tiden! Men skönt ändå. När jag kom hem kollade jag på ph och käkade lite, sen kom min älskling Plinkaan. Vi myste och snacka lite men hon åkte direkt. Vetinte om jag hinner träffa henne innan jag åker, då får jag panik!!! Men hoppas hon kan smita ifrån jobbet imorn och hälsa på mig. Imorn förövrigt ska jag och Jenny ner på stan. Jag måste köpa massa trosor och sånt skit, ögonbryns penna med. Och så tänkte jag smita in på rosmarins och färga och vaxa ögonbrynen! AJ, men skönt att ha det gjort. Nu ska jag bränna lite filmer, sen gå ner och sova. Man blir ju så slut av solen! Puss
Brämmen idag

Midsommar osv

Längesen nuuu, men inget speciellt har hänt. Var hos Sara på midsommar med: Pauline, Bella, Sara, Julia, Philip, Mattias, Amanda, Viktor, Marcus, Jocke, Andre, Samuel och Hampus. Tror det var alla? Det var roligt, jag, Andre, Jocke, Marcus och Bella tog en taxi hem till mackan seeeen, så sov alla där. Somnade vid 4, halv 5 så drog jag och Bella runt halv 11. Dagen efter tog jag det lugnt, och sen åkte jag och firade Linnea. Åkte hem tidigt för att vila upp mig inför Jacobs stuga med han, Mange och Sara. Vi grillade osv och åkte ring och så, jätte mys! Spårade ganska jättemycket på kvällen sen för Jacob och Sara, det var kuuuul hahaha.. Aja nu ska jag ut och sola!

Sista dagen

Nu taggar jag sista dagen på jobbet, imorn alltså! Så jävla skönt att vara ledig nu heeeela sommaren och bara åka utomlands, njuta och festaaaa! Så jävla glad haha.. Men hinner tyvärr inte skriva nå mycket.
Idag hade vi våran presentation om vårat företag, gick väl helt okej..Fick jättemycket bra grejs, vet inte va de heter???? hahaha...aja dom gillade det och vi fick mycket frågor osv. Åkte hem och gjorde en tårta till Lukas för han ska ha kalas idag, suck. Ska ner på stan nu typ och måste fixa mig på tio minuter! AAAAAAH HEJDÅ
<3

And then you let him down easy


"Call your boyfriend
It's time you had the talk
Give your reasons
Say it's not his fault
But you just found somebody new"




11 dagar!

Min helg har varit riktigt rolig! I fredags var jag, Othilia, Jacke, Jocke, Hampus, Marcus och André hos Hampus ute i Almänninge. Vi drack lite och myste och badade osv, det var riktigt kul! Sen kom Hampus bror med kompisar och tog över poolen, mindre kul. Menmen, vi sov kvar och åkte hem när vi vaknade. Därefter åkte jag till kusinen Tilly och firade en sen student. God mat och trevligt att träffa släkten.
Sen var jag med Sara och vi myste med bastu osv, söt tjej dendär Sara. Vi ska förresten till Barcelona bestämde vi idag! Så jävla kul, den 22a september lyfter vii ;)
Söndagen var en riktig chilldag.
Imorse väckte mamma mig, segt som fan. Åkte till jobbet och hade lite kul med brudarna, imorn ska våran arbetsplan vara inne..Jävlar ;)
Efter jobber drog jag med Fanny, Joelina och Linda när de bokade sin resa. Åh mys! Fast jag åker ju om 11 dagar i 17 dagar så tror inte jag ska klaga! Sen gick jag, Fanny och Joelina runt och kollade bikinisar osv, jag köpte två linnen.
Igår (19/6) fyllde min fina lillebror 9 år. Jag älskar dig, världens finaste!

Snälla bli min

Inatt somnade jag 5 (!!!!!!!!!!!) för att jag prata med en full snubbe all night liksom. Menmen, mamma försökte  väcka mig tre gånger och då hade jag skrikit: MEN VAD SÄGER DU?!
Sen gav hon upp och kom tillbaka när de va en halvtimme innan bussen gick. Skrattade tokmycket idag med, så mysiga tjejer! Hade möte med BIG och den här festen ska nog bli grym ska ni se !!  Wohooo.
Orkar inte skriva, jag känner för att kolla på Stepbrothers och sova sen. Det lät mys.

Världens bästa

Jag måste fan ta och säga att jag har bästa sommarjobbet. Så glad att jag tog dehär, sjukt slappt. Sitter och lyssnar på föreläsningar och spelar biljard och går och bokar möten ibland. Har även världens bästa brudar där och vi garvar exakt hela tiden, så jävla kul!!
Idag skrattade vi även hela tiden och skickade ut massa förfrågningar på facebook som vi verkligen vill ha svar på! Ju fler svar desto bättre fest blir det så vi vågar satsa. Menmen, nu ska jag ta och göra en sallad tills imorn, salami och brie sallad ska jag prova om det är gott! Orkar inte skriva, vi hörez

And I wonder if I ever cross you mind, for me it happens all the time

Jag älskar fan Gävle ibland alltså hahah....Dom senaste veckorna har jag hört två rykten om mig som jag inte visste själv? Jag förstååår inte hur folk kan tycka det är kul att komma på massa skit om andra hahahah! Saker jag aldrig sagt eller gjort eller någonsin skulle göra har jag hört att jag har ''gjort'', hahahah de är fan helt sjukt! Lite skrattretande att det är folk som kommer på saker jag har sagt, inget liv verkligen. Meeeen det är ju Gävle vi bor i så är fan inte förvånad eller!
Idag jobbade vi igen och jag och Fanny fick ''tillökning'' i vårat företag av Ida och Carro haha. Asså fyfan vilken jävla flumdag jag har skrattat så jag nästan kissat på mig och ramlat och haft mig. Men lite seriösa har vi också varit, skrivit upp massa ställen vi ska boka in oss på möten hos, typ BIG, de gjorde vi idag. Så börjar rulla igång nu, hoppas det går bra. Sen gick jag, Fanny och Sara till Winn och så skulle jag sjunga nån audition. Åkte dit och när det var min tur hade jag varken valt låt eller värmt upp, så gick åt fanders. Men sjöng dont stop belivin, men skulle ha vald warevick avenue eller vafan den heter. Aja, det var bra för erfarenheten iallafall!
Inatt åkte Jossan, Felllaaan, Jempan och natta till maggeeee... Just nu käkar väl dom middag, förfestar och sen drar ut... Kan inte vänta tills mina resor, ska bli så skönt att lämna Gävle :D
hahahah

Sommarlov

Äntligen sommarlov, och det märks här. Har inte bloggat sen i onsdags och nu är det redan måndag. Men på skolavslutningen var vi några tjejer från klassen plus jacob då, sen kom Jullan. Alla drog utom jag, Bella, Pauline och Josefine typ vid 11..Då kom Linus, Johan, Adam, Herman och Alexander. Spelade kubb osv, Alex åt ett rått ägg, och Herman drack laxeringsmedel. Bra kväll.
Dagen efter var det studenten, och vi åkte ner och kollade först borgis, sen real och till sist thorens där Jenny tog studenten. Grinade sönder, tänk att min flicka som jag lekt med sedan barnsben har blivit vuxen! Sjukt.
På kvällen firade vi Jenny trots att hon inte var hemma hela tiden, sen åkte jag hem och sov. På lördagen minns jag inte riktigt vad jag gjorde på dagen, men på kvällen åkte jag till Fellan så kom det massa grabbar osv men dom åkte sen. Då kom Filip och Jonte efter, vi rökte pipa och myste! Igår hände inge speciellt, fikade på stan med Sara typ!
Idag gick jag upp tidigt, typ sju. Jag fick skjuts till stan och mötte Fanny, vi gick till Realgymnasiet eftersom vi håller till där med vårat sommarjobb. Idag var det mest övningar och fika (YES!!) sen åt vi på östens med Moa och Petra. Helt okej men blev mätt så snabbt och vårrullarna smakade som det luktar i ett stall. Imorn börjar vi med våran affärsidé och det är att vi ska fixa fester till mellan och högstatiet. (alkoholfritt..). Så hoppas det går bra för oss!
ni är bäst i världen!

JAG DÖR!

Va ju och kollade på min MEGA idol idag, och vad händer?! Han frågar om någon kan låten ''Engel'' och det jag såklart superfanet, så frågar han om jag kan komma upp och sjunga med han?! Åh herregud, så gjorde jag det. Sen kom jag på jag vet ju fan inte hur man uttalar danska eller nått så jag bara chansade.....Men ändå, sjunga med min största idol? Hur många chanser får man att göra det?! VÄRLDENS BÄSTA DAG idagidagidag, UNDERBAR START PÅ SOMMARLOVET!! Så där satt vi och sjöng ''Engel'' och hade det mys..Lägger upp bilder från idag imorn. Orkar inte nu ska försöka sova..!
RASMUS SEEBACH!!!

Took my life from negative to posetive

I just want y'all now that

Stolt&Nykter

Nu så är dagen kommen! Ska kolla på Rasmus Seebach äntligen, och Ulrik. Blir väl nån sväng i karusellerna och tönta oss ;)
Idag vaknade jag hos Sara igen, hade mys igår. Käkade godis och spelade kort hihi, sen somnade vi rätt tidigt också trots att det var varmt. Åkte till Lasse idag vid halv tio och där grillade vi och hade en troll tävling typ. Man var två och två så skulle man göra ett troll. Jag och Sara gjorde Jack Sparrow som troll och vi vann tihi, stort!
Åkte till stan efter och köpte en bh tills imorn äntligen(!!), och kikade runt lite. Imorn är det äntligen skolavslutning och då blir det röjröjröööj!! Även på fredagen dagen efter! Grymt taggad nu. Nej nu ska jag gå upp och göra något och sen dra till Pauline! PUSSSS
min mathilda å jaaaaaag!

SÅ JÄVLA ÖVERLYCKLIG!!!

VÄRLDENS BÄSTA DAG, JAG HAR FÅTT G I MATTE B! ÄLSKAR MASOUD JUST NU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Känns så jäääävla braa....Så gick vi till Kicki och gav henne paket som tack för hjälpen så fick vi en tårta av henne att fira med ;) Riktigt jävla gott var det! Kicki är världens bästaaaaaaaaa tack så jävla mycket för hjälpen, hade inte klarat det utan dig! :D
Haha fyfan va de märks att jag är glad dåå..Men iallafall idag är det hur jävla varmt som helst, över 30 grader. Jag vaknade upp hos Sara och redan vid 8 var det över 20 grader..Sjukt! Åkte 99an till skolan och gjorde provet, han rättade så fick jag göra om det igen (haha) så rättade han så sa han : god jul, jag godkänner dig även fast jag inte borde. Så fick han en fet kram
Sen gick vi till stan så prova jag massa jävla bh:ar och alla va cp så köpte ingen även fast jag MÅSTE. Så gick till skolan och hade svenska, fick veta att jag ligger och väger mellan g och vg så ska jobba upp de sista nu i trean då jävlar hahah! Käkade tårta efter skolan sen åkte jag hem och nu ligger jag i sängen å myser, för varmt att vara uppe! Ikväll ska jag sova hos Sara igen och sen  imorn ska vi till våran lärare och mysa med klassen! PUSS PÅ SOMMAREN FÖR ATT MAN BLIR SÅ GLAD!
JAG JOSEPHINE OCH PAULINE ÄR BÄST I VÄRLDEN PÅ MATTE B

Alt for længe har jeg været natteravn

Börjar tagga Rasmus Seebach låtar nu eftersom att jag ska se han på onsdag, kung!! Världens bästa tyyyp!
Idag vaknade jag upp hos Felicia, vi kollade på skräckfilm igår och jag somnade ifrån den så hon fick se slutet själv, vilket var ganska läskigt. Vi kollade på The Ring, och jag vaknade klockan 3 av att min mobil ringde (AAAAAAAAAAH) men kom på att jag hade ställt klockan för att jag skulle se på mtv.. När jag hade stängt av klockan kollade jag i sängen och till min fasa var Felicia borta?? (precis som tjejen i början av the ring..) så låg där och var hur rädd som helst...Väntade skitlänge men sen kom hon tillbaka och hade duschat? Vem normal människa gör det klockan 3 på natten när man sett skräckfilm...
Vi åkte in till Boulongern när vi vaknade och kollade på alla fulla studenter som spelade brännboll. Hur kul som helst ser det ut, men lite för lite spårat? 93orna fixar det nästa år!;) skulle fan inte förvåna mig om dom ställer in brännbollen nu så att inte vi får ha det!!!!
Aja, sen gick jag till skolan och pluggade matte eftersom jag har prov imorn..orkar inte..Så skjutsade Pauline mig in till stan och jag skulle köpa en bh som jag behöver till min skolavslutningsklänning om det var intressant, men allt var stängt såklart. Så fick vänta på bussen i 20 minuter och när jag skulle gå på så funkade inte mitt busskort? Okeeeej kände jag då...Allt har gått så bra! Satte mig och skulle lyssna på musik, men nähä då hade ena pluppen på hörlurarna låssnat, haaaaallelujah!!!! Vilken jävla dag. Ikväll vill jag göra nått mysigt! och INTE plugga matte för jag har tagit sommarlov!
''Jeg flakker rundt,
jeg ved ikke hvor jeg hører til,
hey, endnu en tur i byen,
hva’ fanden skal det føre til.
alt for længe har jeg været natteravn,
så mange smukke mennesker,
i indre København,
ser en silhuet, du forsvinder med det samme,
hvor er du nu, hvor er du nu.
Kærligheden kalder nu i nat, kalder du,
her er for meget larm, kan ikke høre dig, uhuu..

Kærligheden kalder nu i nat, kalder du,
jeg finder dig, jeg ser dig for mig selvom jeg ikk' kender dit navn.
Jeg kalder på dig,
jeg kalder på dig,
ja, jeg kalder på dig,
jeg kalder på dig,
ja, jeg kalder på dig,
jeg kalder på dig,
ja, jeg kalder på dig,
jeg kalder på dig.''





Dom kommer fira fredagskvällen med en utgång

Här ligger jag och har det bra. Igår var vi ett roligt gäng tjejer som åkte till Julia Nordgren på middag och förfest och firade henne och Molly! Det var kul, sen drog vi till Simon och sen till Martin. Josefine gick även in i en lyktstolpe hahaha....Roligaste jag sett.
Just nu ligger jag här i sängen och vill åka ner och kolla på gif-huge men det finns verkligen INGEN som vill eller kan eller orkar! Åh jag som så gärna vill se.. Får se om jag tar med mig Lukas och åker ner!
Senare ska jag slinga håret och sen vet jag inte, kanske vara med Felicia och mysa lite! Imorgon är det fyllebrännbollen och den kan man ju inte missa!
vintern kan dra åt skogen nu ska jag ut å sola!!

Thats when i look at you

Het daaaaag, solen har legat på as skönt. Men lite för varmt ibland, så fick man inte bada i hemlingby heller..Men jag och Pauline hade mys ändå! Jordgubbar och daimstrut så klarade man sig fint. När jag kom hem var jag tvingad att städa båda mina rum, hur drygt som helst vart på dåligt humör. Men sen fick jag max då blev jag glad. Nu är jag trött och ska snart käka igen, haha tjock. Sen ska jag antingen kolla fotboll eller prova krogen men orkar inte bli nekad, känns som jag kommer bli den när som helst bara för att jag haft tur.
Plus att jag är hur trött som helst så får se vad jag orkar idag!
Idag ringde min sånglärare och sa att jag skulle uppträda på stolt och nykter, jag som redan köpt en biljett hahahah så hade jag kunnat skita i det och fått allt gratis ändå! Skit. Aja hoppas vi får träffa ulrik och seebach backstage hahaha! Men men, har 5 dagar på mig att välja låt och träna....Får lite smått panik har ingen aning om vad jag vill sjunga..Aja kanske inte så intressant att läsa om :)
Nu ska jag dra hare braaaa
Ny bild :)

Blir så dryg

Idag är man väl inte överdrivet pigg. Var hos Bella igår med några brudar från klassen, förfesta och grillade. Sen åkte vi in till stan så kom jag in på Goya, woho. Var dock halvsegt till en början med skitlite folk. Men sen blev det roligare! Efter Goya åkte vi till Samuel Linemar så sov alla kvar där, eller ja. Alla kunde somna utom en viss Stina Dahle..
Men det var kul igår! Idag vet jag inte vad jag ska göra.. Blir väl antagligen hemma och sover, haha..
bästa kompizzzzz

Vill du ligga med mig då?

Mulet idag! Och jag som ska grilla med mina klassbrudar ikväll? Vi lyckas nog ändå! Sen ska vi nog prova krogen jag sara och jullis. Om det inte går vet jag inte vad vi ska göra haha.. Kanske lika bra att ställa in sig på att inte komma in så man slipper få damp! Jag borde även städa mina rum idag plus Roffes bur men jag orkar verkligen inte, humöret blir på 0 när det är fult väder ute... Vill bara mysa framför en film eller sova eftersom jag inte kunde somna igår för att jag låg och skrattade för mig själv...
Nä men nu får jag ta och rycka upp mig, tagga kvällen. Lägger upp lite härliga bilder nu!

RSS 2.0