NACKSPÄRR

Igår var jag och Adam på bio eftersom hans farmor gav oss biljetter som går ut idag. TACK!
Sen sov vi här, kollade på ph. Kasper och Peter i finalen, dom mest värdiga det, woho! Nu ska bara Peter vinna.. Han har gjort sååå mkt mer än Kasper som har suttit och kollat på hela tiden tycker jag. Nog omdeeet.
Vi vaknade tidigt, eller jag gjorde, eftersom jag har fått nackspärr. Kunde inte ligga på nått annat sätt än på ryggen, kände mig förlamad. Vi kollade på film och sen när vi skulle gå upp hade Adam ner tvkontrollen i mitt glad mjölk, ödet. Sååå nu funkar inte tv dosan :):):)
Aja nu har jag städat buren eftersom ingen annan vill göra det......Ungarna börjar bli stora nu och bråkar hela tiden, och igår såg det ut som två parade sig?!?!!! HOPPAS! heh. Aja nu ska jag få skjuts till stan, så ska jag fika med Matilda och Natalie och sen hem till Adam!
PUSS

Kräfta

As skön dag idag, verkligen. Började halv nio och slutade tio över tolv! Så då träffade jag Natta på stan och gjorde en grej, sen köpte jag skolböcker haha. Börjar bli lite taggad nu, ska försöka hålla i det till jullovet med för nu ska jag fan bli duktig i skolan!!
Ja idag händer väl inte så mycket, kolla paradise och så. Ikväll kommer Adam hit så ska vi äta kräftor, gooooott!! Sen kanske han sover här.


Skolfoto..

Tackar för kommentarerna på filmklippen... haha ;)
Men iallafall, jag bryr mig inte om doooom som inte vågar skriva namn för det är faktiskt sjukt töntigt eftersom jag inte bryr mig om ni inte gillar min röst!

Nu har skolan iallafall dragit igång på riktigt, tråkigt.. Hade ny spanska lärare och hon var sträng men va lite rolig ibland sådäär, fick en läxa över helgen?! HERREGUD..
Sen svenska och haller va lika söt och irriterande som vanligt, hon skiter i mig om jag frågar nått. =) kul.
Sen lite media och sen individuellt val som var vinterfriluftsliv. Fick göra övningar för att lära känna varann, inte så kul. Men sen slutade vi iallafall och nu längtar jag tills om sex minuter när Paradise kommer ut, verkar bli ett riktigt spännande avsnitt ;)
Aja, nu ska jag bara slappa och duscha, sen upp till skolan imorn pigg och GLAD


-


SKOLAAAKJgiosfdhiorsf0io

Ska bara börja att skriva om sångklippet jag la upp, eftersom det vart massa kritik och skit. Men det tycker jag bara är kul för jag vill ju veta vad andra tycker/vad jag kan bli bättre på. Så var det en (ingen vågade nämna namn..?) som frågade om jag verkligen tycker jag sjunger bra. Och svaret på den frågan är att jag sjunger för att jag älskar det, och tycker det är skitkul, och vill bli bättre. Jag tvingar inte dig att lyssna när jag lägger upp videosar när jag sjunger!:)
Och att jag skriker i låten, är för att den tonen (om ni menar den högsta?) ska vara så. Jag vet att det inte låter jättebra men jag trääääänar och jag lägger upp den för att höra vad folk tycker, inte för att jag är nöjd med videon. Sååå nu vet ni det! Och juste, det va nån som sa att jag skulle prova nån som är med 'mellan', så kan lägga upp en annan som jag har fast rösten håller inte så bra i slutet på den eftersom jag även hade sjungt 'Alone' innan jag spelade in 'when i look at you'. Och på den kan jag säga redan nu att jag inte sjunger den perfekt!


Nu tänkte jag börja (försöka) uppdatera varje dag, för jag kommer ha mer tid vid datorn när det är skola. Men just nu ska jag bara njuta av sista dagen på sommarlovet..snyft.


sånglektion


BRÖLLOP

Igår var det då bröllop, och det var hur kul som helst. Lite segt i början men sen blev det bara roligare och roligare! Fick god mat och allt, så var det kul med alla som berättade grejer och så!
Sen var det dans och så, jättekul. Vetinte vad jag ska skriva, men lägger ut några bilder :)



bästa!!

(haha)


5 augusti- välkomna till livet

Var väldigt längesen jag skrev nu. Men ingenting speciellt har hänt. Förutom att... Roffe har fått ungar. JA.. Vi vet inte hur många än, vill inte störa mitt i förlossningen. För det kommer antagligen fler.
Men annars är det inget speciellt som har hänt, livet rullar på om man säger så hehe. Dom senaste dagarna har jag tagit det lugnt. Varit med Johanna, fikat med kompisar och varit med Adam! Snart är det bröllop så det är mycket som ska ha fixats. Men nu har jag gjort allt, tror jag? Förutom småsaker men det fixar jag samma dag.
Idag har jag varit med Johanna först, sen åkte jag till stan och fikade med Isabelle och Pauline. Nu sitter jag nere och lyssnar till pipet från dom söta! Ska kanske sova med Adam.


RSS 2.0